-
Mucho #788 Üdv mindenkinek!
Most egy kicsit nagyobb terjedelmű eszmefuttatást fogok itt véghez vinni, remélem elnézitek ezt nekem.
Emlékszem, még "anno" 2000 nyarán ismekedtem meg a játékkal az egyik PC-s újság E3-as (ezt most jól írtam?:) rovatában. A DM-kedés rettentően felcsigázott, így hát eszeveszett kutatásokba kezdtem hogy legalább egy csipetnyi információ morzsával gazdagabb legyek a JÁTÉKkal kapcsolatban. Emlékszem, még itt is indítottam egy témát, de az akkoriban, csekély létszámú érdeklődő miatt megszűnésre kárhoztatott. Aztán eltelt egy év, itt volt 2001 nyara (az ígért megjelenési időpont) ám a játékot tovább halasztották karácsonyra, majd most tavaszra. Csak mellékesen jegyzem meg, nekem a nyári megjelenés lenne a legjobb, mert akkor lenne rá időm igazán.
Na, hogy visszatérjek az eredeti mederbe, rettentően megörültem a magyar NWN honlapnak. Ezúton szeretném megköszönni az oldal készítőinek, fordítóinak(!) azt az iszonyatos mennyiségű munkát, amit ebbe belefektettek. Ezt most nem nyalásból mondtam, én ugyanis latinul és németül tanulok, angol tudásom alacsony, így tehát tényleg hatalmas segítség ez a honlap abban, hogy képben legyek a játék alakulását illetően. És tényleg sok munka lehet, én már fordítottam nagyobb mennyiségű német szöveget, és alaposan megszenvedtem vele, tehát át tudom érezni a fordító srác helyzetét, mikor a nyakába szakad az a sok meló. Na, szóval a lényeg hogy kösz:)
Azt hiszem minden lényegeset elmondtam. A játékot nagyon várom, lassan már két éve, remélem hogy a nyár elején birtokba vehetem (lehetőleg magyar nyelvű kézikönyvel), hogy aztán legalább egy hónapig fel se álljak a gép elől -leszámítva az alapvető be illetve kiviteli dolgokat a szervezetemen belül, dehát ez nem lényeges-. Egyébkétn szerintem ideje lenne csapatot toborozni. Én már elkezdtem a környezetemben megfeleleő vassal ellátott emberkék toborzását, de eddig csak 3-4 érdeklődőre tettem szert. Ők viszont, hasonlóan hozzám, a megszállottai lettek a programnak.
Na, most már tényleg befejezem, köszönet annak ki szentelt időt ennek a kis irománynak, és végigolvasta. Ezentúl megpróbálok aktív tagja lenni az itten fórumnak.
Minden jót!