• topazo
    kicsit bajban vagyok. letöröltem az egészet, töredezettségmentesítés, meg minden, s újra elkezdtem felrakni, úgy hogy minden program telepítése után terveztem egy elindítást. namármost a program már az alapjáték után nem adja be a menüt, csak az a csinos fekete képernyő, rajta a kurzor, illetve üvölt a zene. néha ha szerencsésen kattingatok, bead egy egy ikont, de aztán újra semmi. néha egy videót is elindít, aztán megint feketeség. megpróbáltam úgy hogy felteszem a kiegészítőket, de ugyanaz a tünet. javítással szintén. kikapcsoltam egy magot, de ugyanazt produkálja. a 2. rész pedig simán megy, a heroes V. simán megy, az oblivion simán megy, a baldurs gate simán megy, a thief 3 stb. simán megy. CSAK EZ NEM AKAR NEKEM MEGJELENNI. adjam fel? ne játszak vele?

a driver régi a kártyámhoz? mondjuk a directx szerint 2007. évi. de én ehhez a driver frissítéshez amatőr vagyok. menjek fel az nvidia honlapjára és töltsek le meghajtót a geforce 8600 gt szériához? tudsz ebben segíteni? az valós lehet hogy a második részhez, oblivionhoz, heroes V.-höz jó a driver, de ehhez nem? írd le légyszi lépésről lépesre a driver frissítést.

S elnézést kérek mindenkitől, hogy belekavarok a kalandozós üzenetekbe, de nagyon zavar, hogy én nem tudok kalandozni.