• topazo
    HELP ME! Nagy neverwinter kalandozók. szóval a következő dolog történt: az egész szabadnapomat elcseszte. Feltettem a gépemre a Diamond csomagot. a következő képpen. én nem a C: meghajtó program files-ba, hanem egy másik meghajtó games könyvtárába telepítettem a játékot. eddig ez egyik programnál sem jelentett hibát. a sorren a köv. volt: alapjáték - kiegészítők - kingmaker (a rajta lévő 1.66 .os javítással). Ezt követte az update - 1.69-es javítás feltepítve, mintegy 40 perc eltelt (500 mb kb.). na most 1.69-es verziószámú a játék. Ezt követően töredezettségmentesítés, lemezkarbantartás a c: és a játékot tartalmazó F: meghajtón. majd magyarosítás telepítése a játék könyvtárába (neverwinter/nwn). közben természetesen még a ccleaner-t is használtam, registry törlést is aktiváltam. Játék végre elindít. bejön az intro a reklámok, majd a menü helyén (ahol a zene szól) nem látszódik semmi, csak egy nagy fekete képernyő, meg az egér kéz alakú ikonja. kattingatok összevissza, s nem történik semmi. csak nagy fekete képernyő.

Gépem paraméterei: Windows Xp sp3, AMD Athlon 64 X2 Dual Core 5000 + proci, 2 gb ram, geforce 8600 gt (256) (6.14 driver verzió) mi lehet a gond? 64 bites csomagot telpítettem csak (16 és 32 nem) ez gondot jelenthet? kérlek titeket segítsetek. mert fél napom elment a telepítéssel, és mégsem tudok játszani.