• steweee
    egy nagy segítségre lenne szükségem, olyantól aki komolyabban ért a játékhoz.

újra játszok vele, a hotuval. eljutottam a második szintre, ahol a sárga piros, lila meg zöld láncokat kell összeszedni. egy csomó játékórám van már ebben a szintben,mert sok a felszerelés, néhol kemény a csata és már amúgy is végigrendezgettem a talált tárgyakat.

namármost feltűnt hogy nincs meg a sárga lánc. itt visszaolvastam, az első folyosón lévő goblinnál kellene lennie, akit megölnek a drow-k. na de nekem nem ölték meg, sőt ha ráklikkelek akkor mondja hogy a tesója bízta rá hogy megőrizze,de mást nem lehet vlee csilálni.

területre ható varázslatba sem hal bele, mert friendly target due pvp setting, és támadni sem lehet

találtam egy korábbi mentésemet, elmásztam megint hozzá, és ott már kinyírták, volt nála még sok egyéb más is a láncok kívül

szeretném ha nem kellene megint végigvinnem a régi mentéstől, mert nemhogy a szintet kellene megpuculni, de az első szinten sem tudom már hogy mindent megszereztem e abban a mentésemben

szóval vmi ötlet hogy lehetne a sárga láncot megszerezni, vagy megöloni a goblint _?