8396
-
Chipii #7596 Ezt úgy érted, hogy kezdesz egy új játékot, csak a 2. fejezettől, új karival? Tökéletesen működnie kell, amennyiben azt írja ki, akkor tényleg valami baj lehet a karival.
Amiket tehetsz:
- Csinálj újat egy karaktergenerátorral, ott beírod a keresőbe, hogy leveler, és kidobál egy csomót. Felraksz egy kiválasztott modult, azzal elkészíted a karaktert, kiexportálod, és használhatod.
- Vagy fogsz egy 1-es karit, és a következőt csinálod: "`" jel (magyar billen altGR+7), ott a lejövő konzolba beírod: DebugMode 1, majd GiveLevel 9, és klikk a karidra. Utána DebugMode 0-val befejezed a szerkesztést. Így kapsz annyi xp-t, hogy 10-es szintű karid legyen, az pont ideális a 2. fejezet elkezdéséhez.
- Az nwn könyvtáradban az nwnplayer.ini-ben a Single Player Enforce Legal Characters=1-et írd át 0-ra, és akkor engedi nem szabályos karakter használatát is. -
R1200Gs #7595 Üdv!
Pár napja játszok a Nwn1-el, és volna néhány kérdésem:
Az első fejezet végén tartok, összegyűjtöttem, a gyógyszer alapanyagait, eljutok oda ahol összeállítják, de nem azzal a karakterrel folytatom, amivel eddig játszottam. Kiírja, hogy érvénytelen karakter, belépés megtagadva, és csak akkor léphetek tovább, ha az első szintű karit választom. Miért van ez? Az első fejezet végét elég nehéz megcsinálni, első szinten, ez hiba lehet a programban?
-
Trantorius #7594 Megnyitotta kapuit a Rise of Dalakora. Az új NWN server a Dalakora alap serverére épül, folyamatos fejlesztés alatt áll. Itt játszanak olyan nevek mint Anarox, Eldorn, Niemand, Gabo és a többiek, várunk mindenkit! További kérdéseket várunk a forumon ;)
Cím: 62.165.213.154:5121
Forum: http://hammervale.extra.hu/index.php -
steweee #7593 amúgy érdekes hogy ha magas szintű karakterrel kezdi vki a oc-t, akkor az ellenfeleink is megpróbálnak alkalmazkodni hozzánk. persze egy 15 szintű karihoz nem tudnak lépést tartani, de mindenesetre érdekes hogy sima zombik helyett pl ghoul lordok meg lícsek vannak egyből -
steweee #7592 http://nwn.bioware.com/premium/index.html
ezeket vajon honnét lehetne letölteni ? :)
shaori fellben a varázsló tornyában a legfelső emeleten a villámmal védett ajtón hogy lehetne bejutni ?
vmi jó végigjátszása nincs vkinek?
ami nekem van az eléggé felületes -
Chipii #7591 Pvp beállítás az lehet egy adott (multi)szerveren, vagy egy adott mapon, játékból nem fogod tudni módosítani. Arra vonatkozik, hogy csak ellenséget tudj támadni, vagy bárkit, aki nem csapattag, vagy csapattagot is.
Érdemes utánanézni, elég sok infó van mindenfelé nwn-ről, egy kis szemezgetés fejből:
- az nwn/doc könyvtárban található pár igencsak jó pdf.
- http://nwn.wikia.com/wiki/Main_Page
- http://www.gamebanshee.com/neverwinternights/
- http://nwn.bioware.com/dms/commands.html
- http://www.actiontrip.com/cheats/neverwinternights.phtml (megjelenési formák listája)
- http://www.freeweb.hu/paradia/nwn/show.php?ID=tutor-alapok (induláshoz, természetesen komolyabb modulhoz érdemesebb jobban utánanézni)
-
steweee #7590 a goblinnál még lett volna jó nyilvessző, de megvagyok nélküle
felvettem az exoticot, más értelmes nem is lett volna helyette, csak a power attack, a great cleave miatt, de most a whirlwind attackra gyúrok, ahhoz már csak szint kell, cleavéhez meg még jópár szint
az exoticok már csak a látvány és a kíváncsiság kedvéért is jók. kár hogy a ranger nem kapja meg alapban.
technikai megvalósításon azt értem, hogy a morrowind cons.setjáben apróbb dologkat meg tudtam csinlni, itt meg az egészet nem értem.
mi az a PvP beállítás, és hogy lehet azon változtatni?
-
steweee #7589 már van egy jó élőholtak elleni bastard kardom. tuti szükség is lesz rá, biztosan nem véletlenül találtam :)
ismerem én már a játékkkészítők gondolkodásmódját -
Chipii #7588 Sajnos nem nyert :)
A kérdésekre viszont:
- minek a technikai megvalósítására vagy kiváncsi?
- sajna a kis goblinnál nincs más, csak ez a lánc
- rangernek lehet felvenni exoticot, majd a 18. szinten próbáld (egyedül a druida nem veheti fel) - bár szerintem felesleges, longswordot úgyis tudod már használni, kár egy featot ezért elkölteni, és annak csak átlagosan 1-gyel kisebb a sebzése mint a bastardnak.
- 2 bastard szerintem nem nyerő, nagyon sok rajta a büntetés. Két kézben két közepes méretű fegyver az az összes kétkezes feat felvétele után is 4/4 büntetést ad mindkét kézre. -
steweee #7587 na még egy kérdés. a rangernek miért nem lehet választani az exotic weapon featet?
már 17es szintű. van olyan hogyha vmilyen featet egy idejig nem választunk akkor azt már később nem lehet? vagy úgy túl durva lenne és azért?
korábban olvastam olyan hozzászólást hogy két mágikus bastard sworöddel nyomta vki. én inkább az extra fegyókra, mint pl ostor lennék kíváncsi :) -
steweee #7586 amúgy ha lenne rá lehetőség hogy vhogy átkonfigolja az ember ezt a PvP beállítást, akkor szivesen megnyúznám ezt a kis gennymanót. amúgy is vannak nála még jó cuccok :) -
steweee #7585 köszönöm köszönöm köszönöm !!!!!
remélem lány vagy mert gondolatban összecsókolgattalak !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
:):):):):):):):):):):):):):):)
igenigenigenigenigenigenigen és ez nem a népszavazás :)
kitűnő, köszönöm hogy van még jóindulat a földön
vmi részletet azért mondhatnál hogyan kell csinálni, mert kíváncsi vagyok a technikai megvalósítására is -
Chipii #7584 Na a keresett varázsszó:)
dm_spawnitem q2c2_chain_yel -
steweee #7583 rendben , nagyon hálás lennék ! :) -
Chipii #7582 Este megnézem otthon, hogy pontosan mi is a neve, ha addig nem teszi meg senki.
A konzol lehívása pedig igen, magyaron altgr+7 (jobb ALT), de a ~ jel is jó.
A konzolban a DebugMode 1 paranccsal tudsz belépni a "cheat" módba, a legtöbb konzol parancs csak ez után működik, a DebugMode 0 pedig kilép ebből a módból, ezt ne felejtsd majd el a végén.
-
#7581 ~ <-- ha jól emlékszem ezzel kell lehívni a consolet, magyar billen talán altgr + 7? -
steweee #7580 hogy kell ezt előhozni ?
tudom hgyan kellene, annyira azért értek hozzá, de itt vhogy nem megy
az enter után a talk-hoz kellene ezt beírni, mármint először a debugmódot, és utána a konzolba a többit?
nem tudom lehívni a konzolt
-
steweee #7579 hát ez baromi nagy segítség lenne. hogy kezdjek neki? mivel a tárgy megvan egy másik mentésemben, ha kirúgom az összes csapattagot, és a sajátnál is csak ez maradna akkor biztosan meg lehetne találni
de kellene vmi részletesebb leírás hgoyan csináljam,mert eddig csak játszottam vele, a többi részéhez nem értek -
Chipii #7578 Elvileg létezik egy dm_spawnitem parancs, amit a konzolba kell beírni (~ tildére jön fel), DebugMode 1 után, természetesen szükség van a tárgy pontos nevére (spawnitem nwn_valami), majd miután megvan a tárgy, DebugMode 0 a befejezéshez. A toolsetben kellene megnézni, hogy mi a lánc neve. -
steweee #7577 egy nagy segítségre lenne szükségem, olyantól aki komolyabban ért a játékhoz.
újra játszok vele, a hotuval. eljutottam a második szintre, ahol a sárga piros, lila meg zöld láncokat kell összeszedni. egy csomó játékórám van már ebben a szintben,mert sok a felszerelés, néhol kemény a csata és már amúgy is végigrendezgettem a talált tárgyakat.
namármost feltűnt hogy nincs meg a sárga lánc. itt visszaolvastam, az első folyosón lévő goblinnál kellene lennie, akit megölnek a drow-k. na de nekem nem ölték meg, sőt ha ráklikkelek akkor mondja hogy a tesója bízta rá hogy megőrizze,de mást nem lehet vlee csilálni.
területre ható varázslatba sem hal bele, mert friendly target due pvp setting, és támadni sem lehet
találtam egy korábbi mentésemet, elmásztam megint hozzá, és ott már kinyírták, volt nála még sok egyéb más is a láncok kívül
szeretném ha nem kellene megint végigvinnem a régi mentéstől, mert nemhogy a szintet kellene megpuculni, de az első szinten sem tudom már hogy mindent megszereztem e abban a mentésemben
szóval vmi ötlet hogy lehetne a sárga láncot megszerezni, vagy megöloni a goblint _? -
kobra223 #7576 ha gonosz vagy gonosz szerintem érdemes váltani nekromantára de letetsz vörös sárkány tanítvány is. az a te döntésed. -
SewerRat #7575 NWN 1 ben ha warázslóm (aki a mágiával szüeltett) van akkor érdemes átváltani Nekromantára? Úgy láttam kevés varázslatot kap. HA érdemes hanyas szint körül? Most 7es vagyok.
Továbbá italt és varázstekercset hogy tudok készíteni? Megvan a főhős képessége hozzá... -
#7574 Köszönöm a válaszaidat!
Ezzel eloszlattad kételyeimet: úgy döntöttem, ha összeakadok eggyel, megveszem. Először is elkerekezek a helyi Tesco-ba, hátha szerencsém lesz... -
#7573 megy offline is..... -
#7572 en tul elfogult vagyok nekem tetszett nwn2 meg a kieg is:P -
#7571 NWN alap+SOTU+HOTU+King Maker+szabalykonyvek kulon CD-n es majdnem az osszes javito peccs 1.6x-ig. -
#7570 3 teljesen mas kulcs van....egyetlen furcsasag volt csak: felinstallaltam a jatekot a 3 kulccsal majd regeltem a bioware oldalan.Mikor kerte az NWN alap kulcsat beirtam,de nem fogadta el....kicsit furcsa volt,mert a jatekinstall siman felment ekkor egy hirtelen vezerelt otletnel fogva vagyy a SOTU vagy a HOTU kulcsat irtam be NWN kulcs helyere es igy mar jo lett....szoval a bioware oldalan mas sorrendben vannak a jatek kulcsai mint ahogy azt az installnal kerte....na mindegy nincs problema vele amugy. -
#7569 sry nem olvastam par napja.....holnap megnezem
/feltettem btw elfer:) jo nosztalgiazni neha:)/ -
#7568 Ha megkérlek, kipróbálnál nekem valamit?
Mint tudjuk, a premium modulok nemcsak új kaland kezdésekor, hanem mentéskor és visszatöltéskor is ellenőrzik neten keresztül a játék eredetiségét, és töltenek le a modulhoz tartozó bizonyos kódolt fájlokat is. Tehát csak online játszhatóak. Viszont valahol olvastam, hogy a Diamond-ba teljesen integrálták az első 3-at. Tehát megnéznéd, hogy tényleg működnek offline?
Ha nem tervezed a játék feltelepítését, akkor hagyd, annyira nem fontos. Csak érdekel a dolog, mert egy időben én is gondolkodtam a megvételén. Ez az érzés kb. akkortájt erősödött fel bennem, amikor 3 órányi játék után csalódottam töröltem az NWN 2-őt. Szörnyű volt, azt kell, hogy mondjam, a HOTU nyomába se ér.
És még egy dolog, 3 különböző kulcsot kaptál hozzá, vagy mind azonos? Sokan pórul jártak e téren, az "amazon.com"-on olvastam a kommentek közt.
-
#7567 Új másolásvédelem.
Neverwinter Nights Diamond Edition
-
#7566 mi van ebben a csomiban ? [: -
#7565 megvettem én is a Diamondot...ez a játék annyi szórakozást adott anno,hogy ennyivel igazán tartoztam már a lelkiismeretemnek:P:)
2900ft ajánlom minden rajongónak -
Nuki #7564 Köszönöm, így teszek :) -
Chipii #7563 Nekem is ezt csinálta a legújabb driverrel... (grat nvidia)
Rakj fel valami 9x-számút ideiglenesen, azzal menni fog. (bioshockon kívül mindenhez jó az a régebbi driver) -
Nuki #7562 Tegnap vettem CD galaxisban ennek a játéknak a Diamond csomagját, feltelepítettem az összes CD-t és a főmenü nekem rohadtul fekete, csak az egérkurzort látom.
Mi lehet a probléma?
(videókártya nvidia geforce 8500gt) -
#7561 Jól emléxel, gólemeket zúzni kell. -
Chipii #7560 Próbálkozz másféle fegyverrel. Nem emlékszem már pontosan, de mintha zúzóval lehetne sebezni rendesen (vagy forditva:) Mindenesetre ha lovaggal vagy, akkor a bless weapon spell és a divine might feat sokat segit, mert divine sebzés biztosan sebzi rendesen. -
vfrtom #7559 hello
elakadtam a kiegészitöben a készítő kifog rajtam a gólemeknél.lovaggal vagyok valem van a tiefling meg a sötételf csajszi. ötlet kellene hogy nyomjam le a lícset.
köszi
vfrtom
-
#7558 Úgy látszik tévedtem, ez mégsem oldotta meg a problémát, csak tegnap nem játszottam eleget. Na mind1... -
#7557 szép