Neverwinter Nights
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Csak a Critical update-nak nevezett csomag.
Ez joval meretesebb is a tobbinel erthetoen, hogy tartalmazza az osszes frissitest.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
Next PC upgrade: 2022
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Ez Install NWN HU v1_66_M azt takarja hogy elõtte felkell patchelni a gamet 1.66-ra??
Next PC upgrade: 2022
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
de ahogy elnézem nem az a vezérlõ... nade mind1, nekem is játszhatatlan volt aztán vagy 2órát túrtam a netet amikor a leghülyébb ötletet is kipróbáltam. Azaz, valaki szerint a SilImage satával összeakad és ebbõl adódik az iszonyat szaggatás. Az volt az én esetemben a megoldás, hogy egy IDE vinyóra telepítettem, és pöpec lett minden, megy mint állat. <#zavart1>#zavart1>
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
GanXstaZolee#2709
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
egyetlen titka van a leverésének, mielõtt bemenne vki az ajtón, összes tuning + idézés mindenkire, ÉS láthatatlanná tevés + lopakodás annak aki kinyitja az ajtót a többieket úgy rakni hogy nem látszanak bentrõl. na most aki lopakodik + searchingel elindul befelé, és a terem közepén észreveszi a láthatatlanságba burkolózott kis mágust, aki szintén észrevesz de akkor már késõ, pause majd mindenki megrohanja parancs. esélye sem lesz varázsolgatni, mert ha a belopakodott ember megakasztja az elsõ varázslatában, a többiek is odaérnek a következõ körre, és pillanatok alatt menekülõre fogja, én hátulról szúrtam le két ajtóvan arrébb...
de ha elkezdi az idõlassítgatásait akkor szopacs. a leírás szerint szinte lehetetlen kinyiffantani, de pár próbát megér. nekem elsõre sikerült, bár szerencsém is volt
GanXstaZolee#2709
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
De azt hiszem ebben a kis ismertetoben is az volt leirva.
http://www.neverwinternights.hu/index.php?id=77
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
Born to win
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Pl. 1. fejezetben D. Red Tiger-nek nem találatam meg az anyja melltûjét.(Ophala kurtiznánjának a melltûje nem ua.)
2. fejezetben Sharwyyn-nnak nem találatam Nimfa hajat és nem csináltam meg a fémonidézést a két tesó bíráskodása elõtt. Eddig ennyit nem tudtam megcsinlni. Már bentt vagyok Luskan-ban.
most kicsit pihentetem a dolgot, vmikor visszatérek még rá
War. War never changes.
Enyim kb igy nez ki.
Memory Level=1
Memory Access=1
Music Volume=0.15
Voice Volume=0.50
SoundFX Volume=0.30
DisableSound=0
3D Provider=DirectSound3D Hardware Support
Environment Effects=0
Speaker Type=3
2D3D Bias=1.50
Environment Effects Level=0.60
Number 2D Voices=16
Number 3D Voices=16
Width=800
Height=600
BitsPerPixels=32
RefreshRate=100
TexturePack=3
SafeMovie=0
FullScreen=1
UseLargeFont=0
FirstRun=0
Connection=0
NWLoaderDisplayTime=3
VideoQualitySetting=3
Enable HardwareMouse=1
EnableEnvironmentShadows=1
CreatureShadowDetail=2
EnableGrass=1
EnableFastGrass=0
NumDynamicLights=8
NumShadowCastingLights=3
ShinyWater=1
CreatureWindSetting=2
EnableVisualEffectsHigh=1
EnableSkyboxes=1
AntiAliasing Mode=4
Enable VSync=0
Enable Truform=0
Enable AnisotropicFiltering=0
Gamma=1.000000
Enable TextureAnimations=1
Enable CreatureEnvironmentMapping=1
Itt is ki-be tudod kapcsolni az effecteket stb.
Esetleg probalkozhatsz meg az nwnconfig.exe fajlal hatha azon keresztul jobban betudod allitani a dolgokat.
Mondjuk en furcsalom, hogy egy ilyen notiban SB Pro hangkartya van mert szerintem mar evek ota nem gyartjak.
Aztán egy másik notin amin mostanság játszom oasmi mint a tied 1.50 ghz , 512mb ram , inegrált 128mb os videokartya és gond nélkül megy.
És mind2 tön fullos mind2 kiegészitös nwn van fent 😊
itt vmi más probléma lehet
War. War never changes.
A kemény munka a későbbiekben megtérül. A lustaság viszont azonnal.
PL hang kikapcsolasa menuben es utana teszt stb.
War. War never changes.
War. War never changes.
Nem jatekra valo es lelasitja az Opengl.
Player Resource Consortium
Ehhez a modhoz, szukseg van mindket NWN kiegeszitore.
Ami pluszt nyujt.
Uj fajok, uj classok, uj varazslatok, uj featek, prestige osztalyok, stb.
Egy kis izelito:
Jatszhato osztalyok:
Anti-Paladin, Archer, Barbarian, Bard, Brawler, Cleric, Druid, Fighter, Monk, Paladin, Ranger, Rogue Samurai, Sorcerer, Ultimate Ranger, Wizard
Egy par Prestige osztaly: Acolyte of the Skin, Arcane Archer, Arcane Duelist, Arcane Master Harper, Arcane Trickster, Archmage, Assassin, Battleguard of Tempus, Battlerager, Black Flame Zealot, Blackguard, Bladesinger, Blood Archer, Bonded Summoner, Champion of Bane, Champion of Torm, Disciple of Baalzebul, Disciple of Dispater, Disciple of Mephistopheles, Divine Elemental Savant of Air, Divine Elemental Savant of Earth stb (meg a 10edet sem irtam le)
Es persze a hozzajuk tartozo sok-sok varazslat, feat es mas.
A konfig: Intel Pentium 1.75 ghz, 512 ram, videókártya: Intel graphics media accelerator 128 mb, hangkártya pedig Sound Blaster pro és ms sound kompatibilis. Netrõl leszedtem hozzájuk a legújabb drivereket, szóval gõzöm sincs mit tehetek még. Ötlet?
War. War never changes.