• MacrosTheBlack
    Paphozszerintem felesleges harcost dualozni, van spellje amivel egy azonos szintű harcos AR-jét megkapja (magas szinten elég hosszú ideig, + elég sokat lehet bemagolni belőle, gyakorlatilag kifogyhatatlan). Érdemes kreáláskor a war és heal szférákat választani. A war azért jó, mert egyel alacsonyabb szinten is hozzáférhetővé válik a harcos AR-t adó spell, a heal meg hasonlóképp a healt teszi egyel alacsonyabb szinten is elérhetővé, ami tekintve hogy a legdurvább papi spell a harm mellett, igencsak hasznos. A többi szféra sztem nem nyújt olyan előnyt ami ezeknél jobb lenne.

A harcos osztály mellett egyedül a critical növelő skillek szólnának, viszont ez annyi szintet elvenne a fejlődésből, hogy a papi oldal rovására menne nagyon. A pap szerintem tisztán a legjobb. Ez a többi kasztra is érvényes, az egész NWN-ben a tiszta osztályok a legerősebbek. Ott érdemes csak több classt is felvenni, ahol az első 1-2 szinten tud vmi olyat nyújtani ami megéri. Pl. shadowdancer lvl1 HIPS, vagy 1 pala + 2 blackguard sorci mellé, a CHA bónuszból származó mentőnövelésért.