Neverwinter Nights
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
De komolyan jó lenne 1 hun szerver<#wink>#wink>
Nemtudom,hogy mi az a Toolset,de nemszoktam csalni!
A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.
Sajnos a szerver jelszoval le van vedve, ha valaki tudja a jelszot, kerem ossza meg velunk.
Magic boy:
A kardoddal nem megyunk semmire. A Toolsettel mi is tudunk magunknak olyan uberkardokat csinalni amilyeneket csak akarunk. Ezert van hogy a legtobb szerver nem engedi be a 'local' karaktereket. Es ha nem megy az angol, akkor mar erdemesebb Dungeon Sieget vagy valami mas hack 'n slash-t jatszani, mert ez tenyleg a D&D szabalyaira epul ami teljes egeszeben a szerepjatekokhoz kotott, tehat az angoltudas sokkal lenyegesebb jatekelmeny szempontjabol mint az hogy pl. be tudod-e zuzni a barlangi medve koponyajat...
Ha valamelyik modulhoz nincs magyaritas es az angoltudas nem elgeseges ahhoz hogy megerts akkor nem erdemes elkezdeni.
\"If you are goin through hell, keep going!\" - Winston Churchill
Legkomolyabb ellenség Morag egyi keze volt, aki a tüzes bárddal igen kellemetlen perceket szerzett.
ÉS köszönet a fordítóknak, akik nélkül nem valósulhatott volna meg 😊 <#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship>
A 7049-es hozzászólásban olvastam h. van HUN server, melyik kategóriában találom, Arena, Story...?
A választ elöre is köszi.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
Elsõsorban varázshasználó beállítottságu vagyok!
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
Vki dobjon meg 1 1.65ös patch nocd crackkel pls meg kéne még 1 cdkey generator is.
Thx
Lenne valaki aki hajlandó segíteni a multi megismerésében?
Ha igen akkor szóljon privátban megbeszélünk 1 idõpontot!
Ha kijutok a kezdõhelyröl akkor elboldugulok!
Csak azt mondjátok el,hogy melyik térkapu mire jó és mi kell,hogy használni tudjam õket!
Igazság szerint azért szedtem le,mert többhelyen olvastam,hogy nagyonjó modul!
Amúgy szerintem eléglenne,ha elmondaná valaki,hogy hogyan jutok ki a kezdõhejröll ill. melyik térkaput hogyan használom,mert utána boldogulnék!
Az a gondom, hogy amikor a legutóbbi mentésemet szeretném betölteni, akkor megfagy a játék.
Tudja valaki, hogy mi lehet a probléma?
(ja, és korábban már párszor végigjátszottam, ugyanezzel telepítéssel.)
köszi
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
Mit kell csinálni,hogy használhassam a térkapukat vagy valahogy máshogy kijussak a kezdõhelyröl(nemtudok angolul)?
Tudsz segíteni/válaszolni a kérdéseimmel kapcsolatban?
===============================
.:i2k:. melóból: <#wilting>#wilting>
Munkahelyi gép: Hewlett-Packard HP Compaq dc 7100 CMT .:|:. Intel® 915 G chipset .:|:. Intel Pentium 4 540 (3200 MHz, FSB 800) .:|:. 512 DDR (400 MHz) RAM .:|:. 80 GB SATA .:|:. Intel® Graphics Media Accelerator 900 (integrált) .:|:. Intel Broadcom NetXtreme Gigabit Ethernet for HP (integrált) .:|:. 340W-os táp - Aktív PFC .:|:. Windows XP HUN SP2 .:|:. HP 1730 LCD (17", 25ms, 1280*1024/75Hz, analóg/DVI, Pivot-képes).
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Ugyanis én Békéscsaba-i vagyok és itt nincs MediaMarkt(A legközelbbi Szeged-en van)!
Amúgy nem sértõdtam meg,mert jogos amit mondassz csak az a probléma,hogy itt csabán sehol sincs!
De minnya utananezek.
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
Munkahelyi gép: Hewlett-Packard HP Compaq dc 7100 CMT .:|:. Intel® 915 G chipset .:|:. Intel Pentium 4 540 (3200 MHz, FSB 800) .:|:. 512 DDR (400 MHz) RAM .:|:. 80 GB SATA .:|:. Intel® Graphics Media Accelerator 900 (integrált) .:|:. Intel Broadcom NetXtreme Gigabit Ethernet for HP (integrált) .:|:. 340W-os táp - Aktív PFC .:|:. Windows XP HUN SP2 .:|:. HP 1730 LCD (17", 25ms, 1280*1024/75Hz, analóg/DVI, Pivot-képes).
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Nem hiszem, hogy nagyon odavágna a földhöz az a (kerekítve) 6 ezer forint... látva a korodat, valószínûleg munkahelyed is van. Ha nem, és felsõoktatásban tanulsz, akkor pedig egy hónapig kicsit kevesebbet bulizol és voilá!
Meg ne sértõdj! De, ez már tényleg kimeríti az ember türelmét... <#alien>#alien>
Mondjuk Budapest.
Ilyenkor mi a teendõ?
Olyan hely nincs ahol bevihetem a 13-as karakterem(Nemcsalta és nincs széttápolva.Pont azért akarok vele hálózni,hogy fejlesszem egy kicsit a cuccait!)?
Olyan helyet tudsz ahol nincs CD-key ellenörzés és magyarok vannak rajta(az se baj,ha az emberek is magyarul beszélnek a városban,de ez nemmuszály)?
- ...and this is the Spanish Inquisition hiding behind the coal shed. - Oh! I didn\'t expect the Spanish Inquisition. - Nobody expects the Spanish Inquisition!
A 13-as karakterem miért nemtudom berakni?
Tortured Hearts-a legjobb modul amivel valaha játszottam, ráadásul magyar készítette
Shadowlords(5 részes)-jó, bár nincsenek benne nagyon "extrák" mert már régi
Dreamcatcher(4 részes)-az elõzõ folytatása, de ebben aztán már van sárkányon repüléstõl meteoresõig minden
A Hunt Trough the Dark(5 részes)-Sötételf mániákusok elõnyben-remekül kidolgozott modul, csak sötételfeknek, és nagyszerû történettel.
An Ancient Heart-Ez egy kicsit sablonos, de azért jól elkészített sztorijú modul
- ...and this is the Spanish Inquisition hiding behind the coal shed. - Oh! I didn\'t expect the Spanish Inquisition. - Nobody expects the Spanish Inquisition!