8396
-
Braveheart #7356 ahogy mondtam, a dungeon siege2, age of empires 3, a homeworld 2 és a rome total war tökéletesen megy rajta, és ezeknek szebb is a grafjuk mint az nwn-ek...
itt vmi más probléma lehet -
MacrosTheBlack #7355 Az integrált intel videokártya nem egy gf 7800 gtx... Legalább egy gf4 nem árt az élvezhető szinthez. -
#7354 Azert meg egypar dolgot probalj ki.
PL hang kikapcsolasa menuben es utana teszt stb. -
Braveheart #7353 Tehát akkor tuti nem fogok NWN-ezni laptopon? Remek! -
#7352 Csakhogy azok nem OpenGL-es jatekok. -
Braveheart #7351 Az Age of empires 3, Dungeon Siege2, Homeworld 2, Rome Total War simán megy rajta... -
#7350 Szar benne a VGA.
Nem jatekra valo es lelasitja az Opengl. -
#7349 mint mar oly sokszor, de ismet leirom, azoknak akik meg nem lattak de szerintnek tovabbi jatekelmennyel meglepni magukat NWN jatek kozben.
Player Resource Consortium
Ehhez a modhoz, szukseg van mindket NWN kiegeszitore.
Ami pluszt nyujt.
Uj fajok, uj classok, uj varazslatok, uj featek, prestige osztalyok, stb.
Egy kis izelito:
Jatszhato osztalyok:
Anti-Paladin, Archer, Barbarian, Bard, Brawler, Cleric, Druid, Fighter, Monk, Paladin, Ranger, Rogue Samurai, Sorcerer, Ultimate Ranger, Wizard
Egy par Prestige osztaly: Acolyte of the Skin, Arcane Archer, Arcane Duelist, Arcane Master Harper, Arcane Trickster, Archmage, Assassin, Battleguard of Tempus, Battlerager, Black Flame Zealot, Blackguard, Bladesinger, Blood Archer, Bonded Summoner, Champion of Bane, Champion of Torm, Disciple of Baalzebul, Disciple of Dispater, Disciple of Mephistopheles, Divine Elemental Savant of Air, Divine Elemental Savant of Earth stb (meg a 10edet sem irtam le)
Es persze a hozzajuk tartozo sok-sok varazslat, feat es mas.
-
Braveheart #7348 Hali! Vettem egy laptopot hogy a koliban is tudjak játszani a kedvenc játékommal (NWN) de adódott egy kis probléma: Már a menüben elkezd akadozni a hang, há rákattintok vmire egyszerűen beakad az egész játék. Eddig egyszer tudtam loadolni, de akkor is megállt fél percen belül. Mi lehet a gond?
A konfig: Intel Pentium 1.75 ghz, 512 ram, videókártya: Intel graphics media accelerator 128 mb, hangkártya pedig Sound Blaster pro és ms sound kompatibilis. Netről leszedtem hozzájuk a legújabb drivereket, szóval gőzöm sincs mit tehetek még. Ötlet? -
tomo #7347 gyarthatsz maganak fireball varazspalcat, ha szerzel hosszu csoves combcsontot csontvazakbol, amit atalakithatsz craftinggal ures varazspalcava, amire fireball varazst mondva fireball palca lesz belole.
mas varazslatokat is lehet ra mondani, de asszem max 3. szintut tud befogadni. -
NZiM #7346 Értem hogy nem diablo ez és örülök is neki hidd el. Csak megkérdeztem hogy van e valami jó kis pálca arra az esetre ha összefutok egy sárkánnyal...
-
MacrosTheBlack #7345 Haste szerintem totál felesleges, lévén sok cuccból is megkapod (boot of speed és hasonlók), a stoneskin alacsony szinten hasznos, de egy idő után úgyis átütik (asszem +2-es vagy +3-as fegyverrel már át lehet). Szerintem olyat érdemes, ami akár epic szinten is használható előnyt nyújt. (Bár ha jól emlékszem a war szféra ad stoneskint is.) -
MacrosTheBlack #7344 Van, minden szintlépésnél. A sorcinak különösen fontosak az enhanced / extended / maximized spell skillek, ezeket is érdemes figyelembe venni spellek választásakor. Pl. lvl9 direkt sebző spell tök felesleges, egy maximized chain light, vagy maximized isaac sokkal többet sebez mint egy meteor shower, így máris spóroltál 1 spell helyet, amire választhatsz valami egyedit, amit alsóbb szinteken nem kapsz meg, pl. a wailt. Ugyanígy érdemes végignézni az alacsonyabb szintűeket is, ott is sok párhuzamosság megszűntethető, így nem akkora korlát a kevés féle választható spell. -
MacrosTheBlack #7343 Paphozszerintem felesleges harcost dualozni, van spellje amivel egy azonos szintű harcos AR-jét megkapja (magas szinten elég hosszú ideig, + elég sokat lehet bemagolni belőle, gyakorlatilag kifogyhatatlan). Érdemes kreáláskor a war és heal szférákat választani. A war azért jó, mert egyel alacsonyabb szinten is hozzáférhetővé válik a harcos AR-t adó spell, a heal meg hasonlóképp a healt teszi egyel alacsonyabb szinten is elérhetővé, ami tekintve hogy a legdurvább papi spell a harm mellett, igencsak hasznos. A többi szféra sztem nem nyújt olyan előnyt ami ezeknél jobb lenne.
A harcos osztály mellett egyedül a critical növelő skillek szólnának, viszont ez annyi szintet elvenne a fejlődésből, hogy a papi oldal rovására menne nagyon. A pap szerintem tisztán a legjobb. Ez a többi kasztra is érvényes, az egész NWN-ben a tiszta osztályok a legerősebbek. Ott érdemes csak több classt is felvenni, ahol az első 1-2 szinten tud vmi olyat nyújtani ami megéri. Pl. shadowdancer lvl1 HIPS, vagy 1 pala + 2 blackguard sorci mellé, a CHA bónuszból származó mentőnövelésért. -
MacrosTheBlack #7342 Ez nem diablo. -
steweee #7341 van hozzá olyan mod ami különféle kombókat varázsol a kissé sablonos harci mozdulatok mellé? -
NZiM #7340 Mikor jutok végre valami jófajta varázspálcához? A 2. fejezetben árul valaki? Mert bemennék Luskanba, de nincs semmi gizda varázsbotom. Ilyen végtelenített fireball bot nincs valamelyik kereskedőnél? Ez a dombteteji banya nem ad semmi értelmeset... -
#7339 banyek ez a clar pósön volt a megoldás...a büdös életbe nem jöttem volna rá 2 perc alatt nyírtam ki mind a 4 alteregóját :)
köszi szépen -
NZiM #7338 Mert az a baj hogy ezt a területet már befejeztem tulajdonképp, mert csak itt nem jártam már. Volt a Yuan Ti is. -
NZiM #7337 Hát az kira. Nem tudom hogy legyaktam e, mert nem figyuztam hogy kit-miért :D Áááááá. Pedig az XP jól jött volna... sehogy nem tudok már lejutni? Nincs hátsó út oda?
-
steweee #7336 igen, megcsináltad azt a küldit hamarabb mint kellett volna, és azért nem enged le. én is jártam így. elsőnek oda kell menni a negyedben, de sokról nem maradtál le, csak idegesítő a dolog. nincs ott olyan tárgy ami nagyon jó lenne. de ott van egy előhalott kalózkapitány, remélem azt azért legyaktad, sok xp meg tárgy -
NZiM #7335 Olyan létezik hogy a Koldusfészekben lévő Raktárépületben nem tudok lemmenni az alsó szintre, mert ilyen villámfal keresztezi utamat?
-
#7334 Altalaban italt szoktak hasznalni a Potion of Clarity-t, ilyen esetekben ha jol emlekszem vagy pl Protection of Aligment-et.
De mar olyan regen jatszottam vele, hogy nem emlexem tisztan.
De szerintem a Clarity potion jo lesz oda. -
#7333 köszi mindkettőtöknek...
mondjuk elég kellemetlen hotu-ba nem tudom megölni thixthrat vagy kit (lich-sárkány)
a kis félős mindég megijed :) -
#7332 Vagy pedig paladin es Aura of Courage.
Arra mar nem emlexem, hogy a Clarity is jo e a Fear ellen. -
#7331 wis -
#7330 ahhoz hogy a karimat ne lehessen megfélemlíteni (pl: sárkány) melyik tulajdonságot kell erősíteni? int vagy char? -
NZiM #7329 Hali. Létezik olyan szörny vagy akármi a neverben ami ha megcsap akkor maradandóan lemennek tulajdonságpontjaim?
-
#7328 De érdemes még egy classt felvenni kettő mellé? Így persze mindenhez fog érteni, de lassabban fejlődik és nem is ér el annyi szintet. -
#7327 Altalaban olyan osztalyokat szoktak valasztani, amelyben megtalalhatok a haste es a stoneskin spellek. -
steweee #7326 monjatok már egy jó harcos+pap karinak milyen varázslatosztály érdemes választani ha jó és ha rossz karit akarok csinálni belőle, még nem tudom. gondolom a rossznál a nekromancia az egyik. -
#7325 Azert nem art megtanulni a Magic missile-t es a Bigby (nincs mentodobas ellene)spelleket. -
haxoror #7324 Ja hogy szintlépésnél fehér lappal indulok? Szuper thx :) -
Chipii #7323 Minden szintlépésnél újra választhatod a spelleket, nem kell aggódni.ű
Inkább próbálgasd ki a spelleket, mint hogy kapott recept alapján válaszd ki őket, érdekesebb, és többet is tanulsz belőle. Általában kétféle spellekre kell alapoznod: legyen minden szinten valami támadó, és ne felejts el védekező spelleket se választani. Emellett sokat segit, ha van extended, empowered és maximized featod, igy ha van egy jó kis támadó spelled az egyik szinten, akkor azt más szinten is fogod tudni használni felerősitve. -
haxoror #7322 Sorcerernek melyik spelleket éri meg választani?
Később van vmilyen lehetőség visszacsinálni a választást? -
MacrosTheBlack #7321 Ha szólózol, akkor idézz tankot ami feltartja a tömeget míg leszeded, ha nem, akkor felveszel egy harcost tanknak (az legalább nem tűnik el x óra múlva). Kicsit csít jellegű, de ha tápolni akarsz, idézz mindig lvl1 summont, az alacsony szintje miatt lenyomja a party átlagot, ezért úgy veszi mintha alacsonyabb szintűekkel nyomtad volna le az ellenfelet, és több xp-t kapsz. A legelején jól jön a suliban kapott pálca, magasabb szinteken meg lesz mindenből elég.
Ha sorcival vagy, a spellek kiválasztásánál számold bele hogy ugyanazt magasabb szinten is ellőheted az extended / empowered / quicken / maximized verziókkal, így nem feltétlenül kell arról a (magasabb) szintről is hasonló jellegű (leginkább direkt sebző spellekre igaz) spellt választani. Pl. Lvl9-ről felesleges a meteor storm és hasonlók, inkább maximized chain lightning (lvl6 chain light + maximized miatt +3 szint, így lesz levl9), az egyrészt jóval többet sebez (garantált 120, igaz az ellenfél mentői, resistei ezt is ugyanúgy csökkenthetik mint a többit, de ennek a maradéka is több). -
MacrosTheBlack #7320 Igen, oszlik az xp. Egyedül nehezebb, ezért logikus is hogy több xp jár érte ha úgy is birod. -
MacrosTheBlack #7319 3 gólem van, az uccsót mindenképp le kell gyakni, az 1.-t csak _lehet_ (asszem 1 fingertől megfexik), a 2.-nak meg a déli "útvesztő" közepén 1 tolvaj hullájában találod a kódot. -
MacrosTheBlack #7318 Le kell ütni az 5 zombit aki tápolja, aztán sebződik ha ütöd, de szanaszéjjel kell ütni mire lemegy kicsit sérültbe, amikor is feladja a harcot. -
NZiM #7317 Sikerült végül. Pókháló+tűzfal+a fél orknak egy kis plusz erő+megidézett lény+saját mágikus védelmem+jégeső+tűzlabdák...
Érdemes amúgy ilyen mágikus ingekre költeni, mert így ruha ügyben nem vagyok tisztában mit is viselhet varázslóm. A fejére rakhatok sisakot?