Hát én nem a végén, inkább olyan 70-80%nál unom meg mindíg a 2. epizódot, már annyiszor újrakezdtem, de sosem sikerült túljutni rajta. Egyrészt azért mert már uncsi volt a sok rohangálás, nem találtam ugyanis a bejutás módját abba a városba északon amit 2 őr őriz, és már minden mást megcsináltam. Nagyjából itt untam meg eddig mindíg, mikor-hogy. Lehet multiban jobb lenne, mint szingleben félig elaludva kattingatni :D. Semmi izgalom nincs a gémben singleben főleg ha már 10x-re próbálod végigvinni. Elsőre, meg másodszorra még jó volt.......
Amúgy érdekes hogy az ember egy abszolút lineáris gémnél arra vágyik hogy nagyobb szabadságot kapjon, erre mikor megkapja a nagyobb szabadságot meg képtelen végigvinni mert unalmas. pl.: Morrowind (ezzel mindíg az volt a bajom hogy túl nagy a szabadság oda megyek ahova akarok, azt csinálok amit akarok, a küldik nem mindíg vannak pontosan lefektetve hogy hova kell menni, érdekes megjegyezni hogy a mellékszálakat mind végigvittem, de a fő storyvonalon már az első küldit sem tudtam megcsinlálni, nevezetesen hogy találjak meg valami kockát :). , de érdekes hogy pl a gothic 2 őt többször is végigvittem és még most sem unalmsa, bár tény hogy az elég lineáris. De ottvan pl. az X és az X2. Az x-et imádtam de megölte hogy semmi story csak a baszottnagy szabadság van :D. Az x2 már jobb mert van ami hajtson. A neverwinter egy érdekes keverék, hiszen lináris mert a főstoryt mindenképp meg kell csinálni, visazont hogy mit milyen sorrendben na az már nincs meghatározva. Szal érdekes keverék ez a gém, ezért van az hogy se vele-se nélküle :). Ha felrakom és elkezdek játszani vele akkor megunom, de ha leszedem akkor hajt hogy végig kéne vinni, és megint elkezdem sé kezdődik az egész elölről. LOL mi?