Elő lehet hozni azt a konzolt, bár pontosan nem olyan mint egy normal konzol, a környéken egy tárgy vagy ojjektum(szalacsi után) sárgáváválik és használhatalan lesz, rámenni, használni nem lehet.
Van egy program Cheat Codex a neve, hasznald:).
Én csa egyszer cheateltem, az pedig a sárkánynál volt sehogy nem tudtam megölni, eszenciagömböm is volt, és csak enyhén sebbesültig tudom leverni, megölni így is kb 20-25 percig tartott.
Cheatek használataával úgy vagyok hogy el nem ítélem aki hasznalja az ugyis tudja hogy cheatelt, ugyis érzi hogy nem nagyon kóser volt a gamma.
De az olyan cheatek hogy nagy fej, kis ladba meg hasonlók az úgynevezett FUN CHEAT-k mindig is tetszettek, vagy pl GTA-ban mindenki verekedni fog az utcán:).
Ha valaki akkarja hasznalja, ha nem akakrja ne hasznalja, ő tudja, mindenki úgy játszi ahogy szeret.
Szerintem nincs olyan játékos aki soha ne csalt volna, valamikor mindenki kipróbálta és érzi a különbséget és abbóla két érzésből döntött:). Ki kell próbálni milyen cheatelni és milyen tisztán játszani, az egy másik távlatát nyitja meg a játéknak.
Pl a Tropico 2-t eleinte csak cheattel tudtam meghynerni, utána kb 20-30 óra után már csak kevés cheat és a végén cheat nélkül is ment:).