steweee#6177
nem magamról beszélek hanem a henchmanről!!!!!!!nem olvasod el amit írtam?tommynak miért csak +4 a módosítója?és a sima bőrpáncél nem csak +4-et enged.újabb kérdések:
1.az initiative milyen tulajdonság? ki üt/reagál elsőként?
2.miért hívjátok az alakpampányt DC-nek?minek a rövidítése?
3.a paladinnak miért nincsenek cantrips-ei?
4.a thug feat szerintem jobb lenne ha a negatív módosítót változtatná pozitívvá, úgyis azért van, mert aki barbárt indít pl, az a charisma pontjait veszi le és növeli a str-t. az a +2 amit ad meg igen kevés.lényegét tekintve a megfélemlítés lenne szerintem
5.a parry skillt még nem sikerült értelmesen használnom. indítottam egy thief/ranger karit, és folyamatosan raktam erre mindig amennyit engedett, de sokkal rosszabul harcol bekapcsolva mint nélküle.úgy legalább minden támadását kiüti.vagy csak nagyon magas szinten érne a parry vmit? mert alacsonyabb szinten inkább ront mint javít
6.van hozzá olyan magyar nyelvű modul ami jó hosszú és népszerű? mert azzal szivesen játszanék!
7.mire jók az appraise és blöff skillek? gyakorlatilag hogyan tudom jól használni? nem elég a magas charisma és persuade érték? meg van még egy győzködési tulajdonság a thiefnek de nem jut eszembe a neve.ezek mikor adnak vmi plusszt?
8.a turn undead nem sebzi az élőholtakat csak menekülésre kényszeríti?
9.a ranger dual wieldje a 2weapons fightinget és az ambidexterityt tartalmazza.de mi lesz az advanced 2 weapons fightinggal?az még később felvehető hozzá?