Neverwinter Nights
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Neverwinter Nights: Hordes of Underdark
Neverwinter Nights: Shadows of Undrentid
innen melyik az alap game?
eggyik sem?
War. War never changes.
\"Árok szélén kanális,belebaszlak tégedis meg anyádis\"
1-2 alapkérdés. A half-elf druid jo ? életképes leszek vele végig ? Neten hogyan lehet játszani, és milyen ? Érdemes a druidból multiclasst csinálnom ? Hát így 1.re ennyi 😊
Aribeth egy bukott paladin, de ha végigjátszottad aza alapjátékot, akkor ott is rá kellett volna jönnöd (ezért kerül a halála után a pokolba). Amúgy meg fel lehet õt olvasztani, ha tüzet gyújtasz mellette. Sõt csatlakozhat is a csapadtodhoz.
alapjatekkal jaccom epp az elejen tartok. Vegignyomtam a peninsulas reszt, de peninsula terkep sarkan maradt egy ajto ahova nem enged be, azt mondja kulccsal lehet csak -.-
A clocktowerben rouge kari nem kaphatja meg a kuldit? lecci help ~
Elég sok embernek megvan.
ABIT NF7/AMD 2400+/Samsung 2x256 2700/40GB Maxtor/9500pro/Samsung 753DFX/LG DVD/LG 24X/Win XP Prof
Who\'s that riding into the sun. Who\'s the man with the itchy gun. Who\'s the man who kills for fun ! Psycho Dad. Psycho Dad. Psycho Dad !
War. War never changes.
War. War never changes.
Mûhód!Már nem akarok ujra mágust indítani ráadásul 16.szintig legyek egyedül az Obszidián birodalomban???De most ,hogy nem onnan kezdtem akkor már nem tudok sehova belépni??
\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"
Igenis érdemes az Obs empireben kezdeni ugyanis szinte az az egyetlen hely ahol wizard cuccokat lehet kapni. És lehetõség van facion váltásra, mégpedig az északra esõ kocsmában. Azonban facion váltás után az eredeti birodalom lakói ellenségesek lesznek, és át kell vágnod a raksashák erdein hogy m,anayba érj. Õket 16. szint alatt legyakni lehetetlen. Ellenben ha egkérsz valami magas szintû karit akkor valószínûleg segít neked átkelni az erdõn és eljutni manayba. Amennyiben az angol szerveren játszassz, akkor magam is szívesen segítek benne.
- ...and this is the Spanish Inquisition hiding behind the coal shed. - Oh! I didn\'t expect the Spanish Inquisition. - Nobody expects the Spanish Inquisition!
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
Ott minden kérdésedre választ kapsz ha marad egyáltalán miután elovasgattad az információkat. Ha maradna, a saját fórumán pillanatok alatt ráterelnek a helyes útra.
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
War. War never changes.