steweee#6174
köcike, kimerítő válaszok voltak. pár kérdést azért felvetettek, meg vannak újak is.
1.van e egyáltalán jelentősége hogy jó vagy rossz cselekedetet viszek véghez, ill. hogy hogyan változik a l-c, g-e pontjai a karinak. a paladinommal megpróbáltam rögtön az elején nagyon jónak és nagylelkűnek lenni, és 85-ről kis játék után felszalad a maximum 100ra. most már csak azért vagyok jó, mert az életben is így viselkedem, viszont már nem vagyok nagylelkű, a pénz a küldikért nem utasítom vissza.
2.konkrétan a fegyverkovácsnál arra gondoltam, hogy ua lesz a neve pl: harbringer greatsword csak nem +1 hanem +2/+3?
3. nem tudom a video beállításnak mi köze ehhez vagy mit kellene állítani rajta, nincs ilyen funkciója, a controlsban meg ez nem választható mint ahogy a ctrl alt sem, mert fix billentyűk. de végül is így is játszható
4.a radiál menüből ránézek tommyra, és látom hogy dex 22, bónusz +4 pirossal. már 18-ra járna a +4, azért piros mert vmilyért nem enged neki többet. mi az oka? a saját alap bőrpáncélját használja
5.van olyan magyarítás ami csak a könyveket írja át magyarra?megy az angol, a sztorit nem rontanám ezzel, de a könyveknél jól jönne. illetve amit találtam azt ha felteszem nem rontja el a játékot, lévén már az egy sokkal korábbi verzióhoz volt írva.ill csak az alapkampánynak van magyarítása vagy a kiegeknek is?