• Sipocz
    Hi!
    1.Természetesen a törvényekhez és az egyén életéhez(itt főlegesen a puszta létet értem) való hozzáállásod határozza meg hogy a L-C és a G-E tengelyek mentén miként változik az igazításod. Ezzel együtt magának a modulnak is (beleértve a Bioware kampányt és kiegeket) érzékenyen kell ezeket kezelni, márpedig ezt modulja válogatja. Az OC-ban a L-C irányok nincsenek kezelve és a G-E változtatásra is csak csekélyke lehetőség van, a SoU már próbálkozik valamelyest, a HotU-ban sem igazán tapasztaltam (vagy a szörnyű hentelés miatt nem figyeltem:)). Ha igazi fallen paladint akarsz játszani akkor ajánlom Rick Burton Twillight-Midnight-(Dawn) trilógiáját, az eddig megismert összes modul közül az egyetlen amelyik a paladint úgy kezeli ahogyan azt kell.
    Az OC és a Bioware kiegek alapvetően nem evil karaktereknek készültek.
    2. Marok csak az OC 1.ch.-ban létezik és csak azt és olyat tud enchantolni amit a könyve leir. A 3.ch-ban van egy másik kovács amelyikkel a metód ugyanaz (adja a megfelelő könyvet) csak ő +3-as alapanyagból készit felruházott +2-es cuccost. A 4.ch.-ban nincs csodakovács. Ha a kovácsoknak nem a megfelelő alapanyagot szállítod sanszod sincs a cuccosra.
    3.Az 1.62 jó patch és a legtöbb elérhető modul elfogadja és használja. Az Henchman inventory & battle AI patch-nak létezik SoU és HotU kompatibilis változata azt kell használni.
    4.Általam ismeretlen, de igencsak komoly gond. Szvsz. patch nem okozhatja. Gyanakodj videó beállításra.