• steweee
    mint mondtam, elölrő viszem az egészet, vagyis a két kiegbe már így is erősen fog menni a kari.ha jól emléxem az alaptörténetben 15, a sou-ban 40 a max szint.na ha a hou-t elkezdem 40 szintten, az már biztosan nem lesz halálraszánt megoldás. egyébként egy nagyon egyszerű harcos/barbárral mentem eddig, egy agyatlan hentelőgéppel, úgyhogy ezért vágyom többre, lopakodás, hátbaszúrás, csapdaállítás, varázslatok, de igazi varázsló karit nem akarok mert az nekem bonyolult, elég egy kis boszorkányság.egyébként ha nem barbárral kezdek, csak később veszi fel a kasztot, akkor az alapbonuszokat ugyanúgy megkapja? pl:barb fast movement stb.? és a tolvaj/ranger esetében ha éppen nem rangerként léptetem tovább, akkor is megmarad az ambidexterity és two weapons fighting feat bonus? és mennyire fongos a rangernek a charisma? nem szeretem ha a vadállatokat le kell gyilkolni, inkább megszelíditem,van erre lehetőség vagy csak a druidának?és végül, ha van weapon finesse skill, akkor az attack bonushoz az ügyit számolja, de a sebzéshez továbbra is a stb módosítót adja hozzá, vagyis érdemes cat grace-t és bull strenghtet is behörpinteni nagyobb csaták előtt. de mi van akkor, ha így az erőm magasabb lesz mint az ügyim? akkor is már csak az ügyi bónuszt adja mindenképp ha van we.fi. skill vagy azt amelyik éppen a nagyobb?