• marlowe
    Mz/x:

Igaz jelenleg nem játszom diablot (2), de anno mind a megjelenés, mind az exp set megjelenése idején kb 1 hónapot nyomtam éjjel nappal....

Battleneten nem sokat voltam, mivel ugye khm...biztonsági másolatom van...helyette tökéletesen megtette az irc...Aztán tcp/ip itt megismertem sok embert, sok játékost, és nem volt negatív tapasztalatom...

Anno az 1-el oltam battleneten, ott azért előfordult a csalás, de TK-t ott sem nagyon láttam....Persze azt már el lehet valakiről a beszólásai alapján dönteni, hogy mennyire érett, stb...max 1x kitapasztalod, hogy csal...aztán többet nem játszol vele...

Többek között ezért próbáljuk meg kialakítani (izé ez alakul magától) szóval összefogni a magyar játékosokat, hogy ne legyen ezzel gond...Így fórumokról irc stb már szinte előre megismerheted a játékosokat. A magyar kocsmáról ne is beszéljek...már eleve csak legalizált karival jöhetsz be...sőt a server már megis van rá...aztán ha valaki szemet szúr valakinek, azzal többet senki nem lép be egy portálba, és esetleg bannolódik a serverről..

Na meg azzal is egyetértek, hogy ez a játék -leendő szépsége ellenére ( huhú milyen videókat töltöttem le :)) - tényleg az éretteb korosztályokat fogja meg (persze azok között ia vannak hülyék ), de mit érsz egy tápos karival egy olyan quest megoldásánál, ahol nem az erő számít? Szóval nem ad annyi sikerélményt egy ütős karakter, mint egy MÁS játékban..pl diablo...