• steweee
    nos,nekem is volt egy ilyen érzésem a játékkal kapcsolatban mikor először játszottam vele.aztán elmúlt.a tulajdonságok leírásai rövidek, érthetőek kevés nyelvtudással rendelkezőknek is.a legkönnyebben vmilyen harcos karakter játszható, csak ütni vágni kell, nem kell varázsolgatni(barb,fighter,monk)és a küldetések sem bonyolultak, a főszál érthető,én szótár nélkül is értek mindent,de a könnyebbség kedvéért leírással játszom,hogy ne kellejen keresgélni dolgokat.ha meg a nyelvet is akarod gyakorolni meg a szori is érdekel,akkor érdemes belemélyedni a mellékszereplők dialógusaiba is, sok érdekességet lehet azokból hallani.úgy kerek a játék.a karaktered fejlesztésénél pedig ne szigorúan a "mindig a legjobbat" skill választási elvet kövesd,csinálj olyan karit, amilyen te szeretnél lenni egy fantasy világban.lehet egy barbár is két karddal(inkább csaj)vagy mondjuk az alakváltóval minden tárgygyűjtögetést megspórolsz, minél magasabb a szintje, annál erősebb lénnyé alakulhat, ami aztán elég lesz kinyírni bárkit