• Sipocz
    Én vizsgáltam a hencmanokat annak idején és a köv. megállapításokat tettem:
    Tomi, a tolvaj: talán a leghasználhatóbb, pap knowledge szférával és a mágus kihagyhatja, a többiek számára a tudására viszont nagy szükség van, sajnos frontembernek nem jó
    Dealen, a barbár: kemény fickó, de talán a leginkább elhagyható mert van helyette kisérő és summon, eszméletlen sokat számit az effektiv harcértékben és így sajna igencsak nyomja lefelé az exp.-t, amikor meglátta Klauth-ot sírva menekült
    Linu, a pap: nagyon aranyos, kiváló tuningoló és healer, csak vigyázgatni kell rá, harcos mellé talán a legjobb
    Sharwyn, a bárd: a bárd érdekesen mindenre és semmire jó kari a gamában, még nem mertem kipróbálni mint hencman, volt saját bárd próbálkozásom, ha ő is ilyen akkor nemtom
    Grimnaw, a monk: 10-es szintig kell vele igazán csak kibírni, ott aztán lábrakap és amikor jönnek az igazi durvitások akkor tuti, még egy sárkány sem tudja megfélemlíteni
    Boddyknock, a sorceror: alacsonyabb szintekről még nem láttam dolgozni, de 8-9-től felfelé úgy kell lekorlátozni, "papos" kari mellé vmi eszméletlen hatékony combo.