Orgi#4509
Szeretnék kérni egy kis segítséget nálam hozzáértőbbektől. Nem igazán vagyok otthon az rpg-témában...Játszottam az alapjátékkal, összehoztam két izmos karaktert, egy lvl 18-as monkot (szinte legyőzhetetlen) és egy lvl 16-os bárdot (nem túl erős, de nagyon szórakoztató volt). Most feltenném ezt a kieget, de pár dolgot végig szeretnék gondolni előtte.
Gondolom lehet indulni a régi karikkal is. Van ennek vmi értelme általán? 2 és 4 szintet léphetnék még. A monk is kapott új featokat, skilleket, de a régiek is nagyon jók, 2 szintlépésből viszont az újakra nem sok minden jutna...
A nagyobb gond a bárd lenne. Úgy látom erősítgették a karit rendesen, de itt is csak 4 szintlépésem lenne. Hogyan lehet ezt megoldani? Mindenképpen kevés ez a max lvl 20, több jó skillt, featot is fel kéne venni de nincsen rá semmiféle lehetőség?
Úgy tudom max 20. szintű lehetek, ami feat, skill kimarad azt legfeljebb a következő kiegben szerezhetem meg, ha majd magasabb szintre is lehet lépni?
Új karit nem igazán van kedvem kezdeni, mert ez a kettő tetszett. Gondolom nincs semmi megoldás, de nem értek hozzá, hátha...