• konoko
    Végignéztem a keresővel is. Az eredmény ugyanaz mint eddig. Namost vagy én vagyok figyelmetlen, ami lehet persze, vagy itt megint nincs egy darab skin sem, ami kellene nekem.

A következőket találtam ismétcsak:
    characters - Mások által fejlesztett karaktermentések, általában lev20asok, de vannak közte folytathatóak is. De ezek csak karakterek, semmi skin sajnos.
    creatures - Ez a szakasz már tartalmaz .hak fileokat is, de sajnos csak az ingame monsterek közül lett pár megváltoztatva, játékos-karakterek skinjei megintcsak maradnak eredetiek.
    hakpacks - Ezt végig kell majd még nézni teljesen, hátha...
    models - Na ilyesmire gondoltam volna, de ahogy elnéztem ezek a skinek inkább a modelviewerhez készültek vagy valami felszin csere a játékban. De nem néztük még végig mindet, remélem találok benne karakterskint is. Ebben a csoportban bizok mindenesetre egy picit =)
    modules - Ezek között sajna megint nincs skin, viszont tele van jobbnál jobb modulokkal.
    movies - Ez sem az amit keresek.
    other - 99%ban az updater hátterét cserélgetik le, ami szintén nem érdekel, illetve nem ez érdekel.
    portraits - Vannak igazán szép portrék, de ezek sem skinek.
    scripts - Ezek sem sajna, különben is a modulkészités a bátyámék feladata/hobbija.
    textures - Pár tárgyat rajzoltak át. Maga az elv jólenne, de karakterekkel, nem pajzsokkal vagy ládákkal. Habár ezek is szépmunkák, de sajna most nem ezeket keresem.

Ugyhogy amiknél látok kis esélyt, végignézem egyenként. De eddig sajna semmi eredmény. Ha esetleg van konkrét linked ilyesmihez(játszható karakterek új skinjei), akkor azt szivesen fogadnám. =)

ui: Valahol csak kell lennie ilyennek is, nem hiszem el egyszerűen, hogy majd egyévnyi játék után mindenkinek megfelelt ez a kevés skin amit lehet választani. Tudom hogy szerepjáték, és a skin mint olyan szinte elenyésző tényező a játékban, de nekem akkor is hiányzik a választék. (Remélem a közeli kiegészitőben lesznek ujak).