8396
-
konoko #4280 Végignéztem a keresővel is. Az eredmény ugyanaz mint eddig. Namost vagy én vagyok figyelmetlen, ami lehet persze, vagy itt megint nincs egy darab skin sem, ami kellene nekem.
A következőket találtam ismétcsak:
characters - Mások által fejlesztett karaktermentések, általában lev20asok, de vannak közte folytathatóak is. De ezek csak karakterek, semmi skin sajnos.
creatures - Ez a szakasz már tartalmaz .hak fileokat is, de sajnos csak az ingame monsterek közül lett pár megváltoztatva, játékos-karakterek skinjei megintcsak maradnak eredetiek.
hakpacks - Ezt végig kell majd még nézni teljesen, hátha...
models - Na ilyesmire gondoltam volna, de ahogy elnéztem ezek a skinek inkább a modelviewerhez készültek vagy valami felszin csere a játékban. De nem néztük még végig mindet, remélem találok benne karakterskint is. Ebben a csoportban bizok mindenesetre egy picit =)
modules - Ezek között sajna megint nincs skin, viszont tele van jobbnál jobb modulokkal.
movies - Ez sem az amit keresek.
other - 99%ban az updater hátterét cserélgetik le, ami szintén nem érdekel, illetve nem ez érdekel.
portraits - Vannak igazán szép portrék, de ezek sem skinek.
scripts - Ezek sem sajna, különben is a modulkészités a bátyámék feladata/hobbija.
textures - Pár tárgyat rajzoltak át. Maga az elv jólenne, de karakterekkel, nem pajzsokkal vagy ládákkal. Habár ezek is szépmunkák, de sajna most nem ezeket keresem.
Ugyhogy amiknél látok kis esélyt, végignézem egyenként. De eddig sajna semmi eredmény. Ha esetleg van konkrét linked ilyesmihez(játszható karakterek új skinjei), akkor azt szivesen fogadnám. =)
ui: Valahol csak kell lennie ilyennek is, nem hiszem el egyszerűen, hogy majd egyévnyi játék után mindenkinek megfelelt ez a kevés skin amit lehet választani. Tudom hogy szerepjáték, és a skin mint olyan szinte elenyésző tényező a játékban, de nekem akkor is hiányzik a választék. (Remélem a közeli kiegészitőben lesznek ujak). -
antijedi #4279 dc++: leirás itt:
http://dchun.hq.hu/
amugy látom télleg jol hazavágodhatott a vinyod mert kb a 3. topicban látom már ugyanezt hogy kell valamelyik game isoja, peches... -
Braveheart #4278 de nincs vmi konkrét letöltési hely? a dc-t nemtom használni, és nagyon sajnálom hogy letöröltem véletlenül az iso-t (az az igazság hogy besz@rt az alaplapom meg a bios és a c helyett a d-t formázta le, amin az iso volt...) -
#4277 Hat igen, azon az NWN oldalon annyi minden van, hogy egyesevel mar nincs is nagyon sok ertelme atnyalazni az egyes pluginokat.
Erdemesebb mar a keresojet hasznalni, ha egy adott dologra hivatkozol. -
#4275 Na erre csak ennyit tudok mondani.
http://cgi.nwvault.ign.com/filesearch/filesearch.pl?q=skin&job=search#characters -
BBking #4274 Próbáld a DC-n, valamelyik -HUB+ján -
konoko #4273 Ismerem, vegignéztem az összeset, batyámék hetente tükrözik az egész oldalt. Ám ahogy Eye-scream is irja, sajnos azok a .hak fileok nem nagyon tartalmaznak skineket, illetve uj skineket a karakterekhez. Vannak egyedi modulok saját .hak fileokkal, amikben van néha új model, de azokat a hak-okat nem nagyon lehet hasznáni más modulokhoz. Illetve ha átszerkeszted, meg egyéb macerás dolog, amihez nem értek =) Olyasmit keresek, egy peccs szerűséget, ami felülirna pár dolgot az nwnben, és bármelyik modulhoz, akár szingle, akár multi, tudnék uj karaktert generálni. Az, hogy egy multi modul esetén a többieknek hogy néz ki(hogy modellezi le náluk), az mindegy ebből a szempontbol, hogy náluk az eredeti skinben mászkálna a karakterem, nálam viszont az újban(ha felrakja akkor nála is az újban). Remélem érthető mit akartam irni, jobban nemtom megfogalmazni per pillanat =) -
Braveheart #4272 LE KELLETT SAJNA TÖRÖLNÖM AZ ISO-T, AKI TUDJA, HONNÉT LEHET MÉG LETÖLTENI, AZ LEGYENSZÍVES SEGÍTSEN, ===NAGYON FONTOS===!!! KÖSZI -
#4271 Naja, a nordockhoz is kell, így lehet benne havas táj. De a hackpackekben főleg extra zenék meg hangok szoktak helyet kapni nem skinek. -
#4270 Szerintem meg nagyon sok ilyen hak file van.
Latogass el a nwvault.ign.com url http://nwvault.ign.com/Files/hakpacks/ oldalara, ott talalni fogsz parat. -
konoko #4269 Utánaolvastam pár helyen, és talán ezekkel a .hak dolgokkal talán megvalósitható lenne. Akkor már csak az lenne a "követelmény" hogy ez a .hak minden játékosnál meglegyen. A gond csak az, hogy kevés ilyen hakot találtam eddig, és azok is inkább csak próba jellegűek, nem kiforrott kész anyag.
ui: Mindenesetre bizok a kiegészitőben, tuti tesznek bele új skineket. =) -
#4268 Én még régebben kerestem ilyen "skineket" de sehol nem láttam. Tényleg jó lenne mert igencsak kevés van. De sztem nem lesz mert ha egy ilyen karival multiznál akkor nem tudná megjeleníteni. Az arckép (amit magadnak csinálsz/integrálsz) az egyszerűen nem láccik nade a karakter? Szal sztem elég reménytelen ilyen után keresgélni... -
konoko #4267 Megoldották már valahogy, a karaktergenerálásnál ne csak az a pár "arc" közül lehessen választani? Nem a portrékra gondolok, hanem magára a test fizikai kiválasztásánál levő fejváltozatokra. Valakinek van erre vonatkozó infója? -
#4266 Szoktatok a magyar Nordockon játszani? Én megint elkezdtem és nagyon király csak épp ez a brutális xp levonás ne lenne meghaláskor:( -
#4265 E3 utan nemsokkal.. Majus kozepe korulbelul. -
Braveheart #4264 mikor jelenik meg a kiegészítő? -
Crag #4263 Environment->Display Grid -
antijedi #4262 őőő nekem fogalmam sincs, de:
1. a hivatalos lapon valahol asszem láttam valami pdf-et ami a mapszerkesztés alapjait mondja el, hátha az segit
2. az nwn.hu forumon van egy csriptelés vagy milyen topic ott tuti segitenek ebbenis -
#4261 Az editorban hogy lehet beállítani hogy ne igazítsa a szerkesztőt a rácsra? -
antijedi #4260 ügyetlenül nem érdemes mert ugyis elbux :DD -
#4259 Vagy ugyetlenul. :) -
antijedi #4258 ügyesen nem? :D -
Braveheart #4257 hogyan érdemes a Death Druiddal játszani? -
#4256 Eddig meg nem talaltad meg az NWN konyvtaraban a nwncdkey.ini filet ? LOL -
#4255 Hogy lehet megváltoztatni a CDKEY-t anélkül hogy újraraknám? -
konoko #4252 "Save character" vagy valami ilyesmi gomb van valahol, nem emlékszem már pontosan. Később multiban, ha nem zárt server, akkor megtudod nyitni a lementett karidat. -
#4251 hogy lehet single karit átrakni multiba? -
Braveheart #4250 mégis kéne egy kis segítség: ujraraktam a játékot, upgradeltem, és akármilyen cdkeyt írok be, egyik sem jó. mi a baj? -
Braveheart #4249 megjelent már a kiegészítő? -
Braveheart #4248 na már van -
Braveheart #4247 hú újra kell raknom a gamet, vki adjon lécci cd-keyt! -
magyar ember 2 #4246 Igy viszont meg a lehetoseg sincs. -
#4244 ranger/rouge-val nanemár... A legjobb karakter. A ranger magában nem annyira jó... -
#4243 Ugy csinaltam en is a rangert, de a harcosok ellen multiban eselyem se volt vele. -
konoko #4242 Világos, de ha az időt kivesszük a dologból mint tényezőt, akkor marad egy egyszerű klikkelés az egész laborban eltöltött felkészülés, scrollgyártás, stb. Dehát ez az egyik hátránya a gépes játékoknak, emiatt sajna kár keseregnem. =) -
magyar ember 2 #4241 Mivel itt amugy sincs idofuggese a dolgoknak lehet akar 5 perc is. :)
Ha meg lenne, akkor is az ember nyilvan eldonthetne mennyi idot szan felkeszulesre, ha nem akar 3 sec utan csak nezo lenni, akkor raszanja. -
#4240 Nos én nekem nincs "szimpla" rangerem csak egy 10ranger/10rouge om multiban, de az iszonyatosan erős. two weapon fightingra és rapírra gyúrtam, ha a weapon finesset megszerzed akkor a dex számít a támadásnál, tud minden varázseszközt használni és még saját spelljei is vannak. Igaz az állat kísérő használhatatlan (olyan mint egy 10 szintű rangeré) de ennek ellenére az egyik kedvenc karakterem. -
#4239 Hat nem tudom.
Mivel nagyreszt multiban jatszom a LOTR szerveren, teljesen kijonnek a karakterek kozti kulonbsegek erosen.
Sajnalatos modon a Bioware nagyon ragyurt a fighterekre. Nekem most egy 4barbar/10harcos/1varazslom van, ami mar a 11es szinttol verte a 16os tobbi karaktert.
A 20as szintu Rangerem kispiskota volt, mert amig azzal szenvedtem a foellensegekkel, addig most rohogve utom le oket.
Raadasul ami elott erthetetlenul allok, az hogy gyakorlatilag a varazslok nem ellenfelek nekem, mert az osszes scrollt tudom hasznalni (azert kellet az 1 szint mage) igy gyakorlatilag magia ellenallo vagyok.
Erthetetlen szamomra , hogy egy 1es szintu magus mikent hasznalhatja pl a 9es szintu Time Stopot, vagy azokat a magikus pancelokat megszunteto scrollokat amivel meg a 20as szintu magusokrol is leszedem a magikus vedelmeket.
Mint Sipoznak emlitettem, a 20as Rangeremet a PK-k agyonutottek allandoan, s ez idegesitett mar nagyon ezert elhataroztam, hogy megkeseritem az eletuket. S mivel multihoz pl nem kell a Charisma azt 8ra lehuztam, es azokat a pontokat atcsoportositottam az erohoz, s mivel mar mondtam, azt hogy sajnalatos modon a program csak a hitpont es AC aranyt figyeli kaptam egy baromi eros karit. 11es szintnel mar a kozepes varazscuccokal 43as volt az ACm.
A 16os szintu karakterek csak csepeltek korulottem a levegot.
Amit orommel toltott el, az mar kevesbe, hogy igy felrugjak az AD&D szabalyait. :((( -
konoko #4238 Tankolni maximum 5 perc(jó, ha sokan vannak előtted 10-15), de egy mágusnak barkácsolni valamit a laborjában, vagy akár csak pár varázslatot leirni, nem 5 perc =)
De a kérdést nem komoly kérdésnek szántam az előbb, ha esetleg félreértetted volna... -
magyar ember 2 #4237 A kozlekedes leall mert idonkent elmennek az autosok tankolni a kutra?