Hat nem tudom.
Mivel nagyreszt multiban jatszom a LOTR szerveren, teljesen kijonnek a karakterek kozti kulonbsegek erosen.
Sajnalatos modon a Bioware nagyon ragyurt a fighterekre. Nekem most egy 4barbar/10harcos/1varazslom van, ami mar a 11es szinttol verte a 16os tobbi karaktert.
A 20as szintu Rangerem kispiskota volt, mert amig azzal szenvedtem a foellensegekkel, addig most rohogve utom le oket.
Raadasul ami elott erthetetlenul allok, az hogy gyakorlatilag a varazslok nem ellenfelek nekem, mert az osszes scrollt tudom hasznalni (azert kellet az 1 szint mage) igy gyakorlatilag magia ellenallo vagyok.
Erthetetlen szamomra , hogy egy 1es szintu magus mikent hasznalhatja pl a 9es szintu Time Stopot, vagy azokat a magikus pancelokat megszunteto scrollokat amivel meg a 20as szintu magusokrol is leszedem a magikus vedelmeket.
Mint Sipoznak emlitettem, a 20as Rangeremet a PK-k agyonutottek allandoan, s ez idegesitett mar nagyon ezert elhataroztam, hogy megkeseritem az eletuket. S mivel multihoz pl nem kell a Charisma azt 8ra lehuztam, es azokat a pontokat atcsoportositottam az erohoz, s mivel mar mondtam, azt hogy sajnalatos modon a program csak a hitpont es AC aranyt figyeli kaptam egy baromi eros karit. 11es szintnel mar a kozepes varazscuccokal 43as volt az ACm.
A 16os szintu karakterek csak csepeltek korulottem a levegot.
Amit orommel toltott el, az mar kevesbe, hogy igy felrugjak az AD&D szabalyait. :(((