• Sipocz
    Béke Nektek!
    (Melóban vagyok és mostmár csak laza van, hát reszelgetem tovább a körmeimet;-))
    Vizsgálódásaimat kiterjesztettem az arcane mágiát használó népekre. Meg kell mondanom, hogy alacsony szinten igazi kíhívás a csekély fegyveres képesség, a semmilyen páncélzat miatt és ilyenkor még a "nagy és hatékony" magic sem müx. Harcos/pap karival olykor elég csak úgy bemenni a csatába és néha bizony csak a "majd-meg-látjuk-mi-lesz" a metód,de egy 00-ás varival keresgetni kell a jó poziciót, végig kell gondolni a felhasználandó mágiák körét - kész taktikai tervezés! Egy "tüzes" kis boszival is nyomulok (valami szuper ahogy a fenekét billegeti;-)) egyszál párduc familiáris a segítő. No, így kettesben a dockbéli pókokkal nagyon megszenvedtek. Érdekes, hogy így a csata nem is annyira látványos; ugyan a varieffektek hangsúlyosak de nem pótolják az elnyúló szemtől-szembeni küzdelmek hősies attitűdjét. Ráadásul minden rövid ideig megy -> ha az ellen jöhet másodszor a boszinak vége, ha a boszi jöhet kétszer az ellennek annyi.