• Sipocz
    Béke Nektek!
    Köszönöm a válaszokat!
    Magam is körülnéztem infók után mint kiderült ez a pókocska kb. 10.szintü npc.-nek felel meg, tehát meg is érdemli a körültekintést. Nekem spec. nagyon hiányzik a csapat, úgy értelmeztem: egyszerre csak egy kisérő(?!), aki valóban kissé hebehurgya és a kikapcs/bekapcs stratégiai megbeszélés helyett némi árnyaltabb parancskészlet bizony-bizony kellemesebb lenne. Réges-rég volt egy pici ikonos gama, amelyik a D&D első kiadását követte, aztán meg a DarkSun sorozat...mindkettő nagyon tuti körös harcrendszerrel és jól alakítható csapattal. Csak az enginnel adott részeket ismerem nem tudom biztosít-e valami csapatjátékot single módban? Ezzel együtt tetszik: a multimédia jó, kezelhető a folyamat kétkézzel(a stopra csak néha van szükség). Eleddig nem ismertem a 3Edi.-nek ezt a kunsztos megoldását (igazán az egész 3E-t egyáltalán) és valóban olybá tünik, hogy ezek jó megvállogatása a siker alapja. Az nem baj, hogy a karit megszabadították a merev kaszt-kötöttségektől ha mindez kiegyensúlyozott, hát mindenki úgy szvtja magát ahogyan akarja mert nyílván a bevállt régi módi adja az optimális megoldást. Szerintem is egy máge adjon annyit magára, hogy nem bujik konzervdobozba!