8396
-
#3787 Nincs hozzá magyarosítás. -
#3786 nemtudjátok honnan lehet leszedni magyarosítást a gamehoz????
-
magyar ember 2 #3785 Az is ki van irva az ircen, fogalmam sincs melyik az aktualis, megnezni meg nemtom napkozben, hala a szuper gprsnek. Van 1 magyar modul, Land of adventure, azt most tuti nyomjak, a neverwinternights.hun biztos talalsz hozza linket, ha mashol nem, a forumban. Nepszeru meg a Land of Nordock (nwvault.ign.comrol leszedheto) is. -
#3783 Béke Nektek!
Köszönöm a válaszokat!
A csapathoz való ragaszkodás miatt próbáltam egy druidát, nagyon jó tapasztalatokkal. A kisérő sólyom lényegesen gyorsabb mint a kari (és ez párosul egy iszonyú dex.-es ac.-val) ezért az ellenfelek rá figyelnek és rengeteg a szabad ütésem. Ha resistanciában meg tudom támogatni igen-igen tuti lesz. Ha a rangernek hamarabb lenne kisérője akkor egy druida/ranger kasztcombo vmi eszméletlen lenne! -
#3782 Ertem. Sajnalatos, dehat ezvan. Es melyik module fut a serveren? Ne akkor kelljen tokolnom vele, leszedem elore. -
magyar ember 2 #3781 Ha gyursz heal skillre is, akkor nagyon jol ra lehet bizni az apromunkat a henchmanre, hatulrol gyogyitva. -
magyar ember 2 #3780 Ezek sincsenek kihasznalva. -
#3779 A legjobb karakterem singlet vegignyomva, egy 10fighter/9thief neni lett. Segitonek jott mogottem Linu draga, ranged attackra allitva (nehogy lehaljon) es folyamatosan gyogyitva ha kellett. Minden ladat kinyitottam, mindenkit levertem (kit konnyen, kit vert izzadva). Probalkoztam barddal, sorcival, paladinnal, de ahogy mindig, most is a tolvaj/harcos gyozott nalam. Viszont ismerosom csinalt egy monkot, ami szinte legyozhetetlen lett, duelben pl eselyem sem volt ellene. -
#3778 Azt tudom, neha benezek, de csak ez a ket server van? Nyar ota azt hittem lett meg par, azert kerdeztem ra. -
#3776 Béke Nektek!
A kisérő megjelenése-rejtőzése, figyelme, személyisége mennyire önálló, mennyire igazodik hozzád, az engine egyáltalán mit vesz belőle figyelembe. Ork-pajtással nyomultunk egy kastélyban és megpróbáltunk sniperkedni, de nem igazán volt egyértelmü hogy tényleg a 3 méternyi, caplatós komámra moccantak-e rá az őrök! -
#3773 Béke Nektek!
Kóstolgatom:vissza-visszatér a kari-alkotás és formálás. Nyílván praktikus a story teljes ismeretében eldönteni a játszott személyiséget, de az előreolvasás spoiler. Nemtom jól gondolom-é, de eddig ami nyerőt láttam:
1.un. vegyeskasztu pasas (paladin, ranger, bárd, druida) és egykaszt végig , kisérő mindig az adott feladathoz illesztve,
2.kétkasztu pasas (1 might+1 magic) és mindig a hiányérzetre fejleszteni, ehhez egy jól kiválasztott kisérő mindenképp kell,
3.háromkasztu pasas, de itt attól tartok elaprózódik - bár, ha mindenből el lehet érni legalább 10. szintet akkor a végére ez az igazi jószág.
Mi a javaslatotok? -
#3772 Béke Nektek!
Köszönöm a válaszokat!
Magam is körülnéztem infók után mint kiderült ez a pókocska kb. 10.szintü npc.-nek felel meg, tehát meg is érdemli a körültekintést. Nekem spec. nagyon hiányzik a csapat, úgy értelmeztem: egyszerre csak egy kisérő(?!), aki valóban kissé hebehurgya és a kikapcs/bekapcs stratégiai megbeszélés helyett némi árnyaltabb parancskészlet bizony-bizony kellemesebb lenne. Réges-rég volt egy pici ikonos gama, amelyik a D&D első kiadását követte, aztán meg a DarkSun sorozat...mindkettő nagyon tuti körös harcrendszerrel és jól alakítható csapattal. Csak az enginnel adott részeket ismerem nem tudom biztosít-e valami csapatjátékot single módban? Ezzel együtt tetszik: a multimédia jó, kezelhető a folyamat kétkézzel(a stopra csak néha van szükség). Eleddig nem ismertem a 3Edi.-nek ezt a kunsztos megoldását (igazán az egész 3E-t egyáltalán) és valóban olybá tünik, hogy ezek jó megvállogatása a siker alapja. Az nem baj, hogy a karit megszabadították a merev kaszt-kötöttségektől ha mindez kiegyensúlyozott, hát mindenki úgy szvtja magát ahogyan akarja mert nyílván a bevállt régi módi adja az optimális megoldást. Szerintem is egy máge adjon annyit magára, hogy nem bujik konzervdobozba! -
magyar ember 2 #3771 1. Aribethtel kell beszelni, o lepasszol Arin Gendhez, aki majd kuldi az emberet a kapuhoz, es o visz be Luskanba.
2. Vki bekes csavot kinyirtal akit nem kellett volna, ilyenkor eleg sokmindenki ellenseged lesz. Megoldas: load game. -
magyar ember 2 #3770 Fel van sorolva a feat leirasaban. -
magyar ember 2 #3769 Nem, itt mar minden feat alapon megy, akinek megvan a featje az adott fegyverhez, az hasznalhatja. Magus es pap is rohangalhat 2kezes karddal, full plateben, ha bevalasztod neki a hozza kello feateket. Az mas kerdes hogy ezek minden hatranyat is megkapja, tehat a magus full plateben nem igazan fog varazsolgatni. Csak a hasznos feateket erdemes bevalasztani. -
magyar ember 2 #3768 Discipline a harci featek (knockdown, aimed shot, stb) kivedesehez kell, a dex bonusz (dodge) pedig az utes eloli kitereshez. Ha nem sikerul elhajolni, akkor eltalal az utes, ilyenkor jon a discipline proba hogy az utessel sikerul-e knockolni. -
magyar ember 2 #3767 Sorci, wizard, bard: arkane spelleket hasznal, ezt korlatozza a pancel. Cleric, druida, lovag, ranger: papi spelleket hasznal, erre nem hat a pancel. -
magyar ember 2 #3766 Magusmelle sztem hasznosabb a barbar henchman, foleg ha rapakolsz 1 stoneskint. Magas szinten is. az elementalok sajna eleg karcsut sebeznek, es lassan, a barbar segito jobban oszt. -
magyar ember 2 #3765 irc.extra.hu -> nwn.hu szoba, a fejlecben mindent megtalalsz. -
magyar ember 2 #3764 Automatikusan allitja. Pont azert hogy ne minden lvl1 kari +5-os fegyverekkel rohangaljon. -
magyar ember 2 #3763 Az nem egy nagy durranas, kicsit erosebb mint a kalozok kinn az uccan, de az a jo benne. En inkabb a Twisted Rune szintu harcokat hianyolom az NWN single kampanybol, sztem tulsagosan leadtak a szinvonalat (igaz, itt nincs csapat, csak 1 eleg buta "elorerohanokesbehalok" segito). -
#3762 Attol hogy a jatek eleje a pokocska, meg lehet kihivas a legyozese. Sot. En dijazom az ilyet, szemben a vegig csak konnyu, azonnal behalo monsztokkal. Lesz meg par nehezebb monszt a kesobbiekben, gondolom mondani sem kell ;] -
#3761 Béke Nektek!
Kostolgatom+megszeppentem:Állapottér:3/3 rogue/bárd kari+ork-pajtás mint testőr, szinhely:dokk-körzet elhagyott ház,diffic.csuszka normál szinten. Találtunk egy bazi-nagy pókot, mondok tudatlan állat, roham->pókica köpött 2szer, hanyatt estünk és kampec volt nekünk. Második próba(load game után): belépő előtt énekeltem szépen (14-es perform, amiből 8 egy kesztyű miatt) + befűrdés, aztán körültekintőbben benyomul és egy hosszú-hosszú gyakás után, lemérgezve, gyógyital készlet felhasználva, 1 db pók kivégezve. A megszeppenésem oka: ha átlagos felkészülés mellett ennyi a bíbelődés egy nyomi pókkal, akkor a nagyobb ellenfelekkel szemben van valami esélyem vagy nézzek valami más gama után(nem szeretném mert tetszik!!), esetleg ez a pók valami extra a gamában? A legszebb az volt, hogy a pók 1 db. normál speart őrzött ami egy bonyolult csapdás-lezárt ládából került elő;-))! -
#3760 Nem tudja valaki véletenül, hogy ha az editorban csinálok egy tárgyat (pl. kardot), hogy nem e lehet valahogy beállítani hogy mekkora szint kell neki? Mert ugye kimutatja hogy mekkora szint kell neki, csak nem lehet átállítani. De ha valaki esetleg tudja az szóljon lécci. -
#3759 Marlowe, vagy barki aki tudja: a manapsag online nwn serverek cimeit(lehetoleg magyaroket) es jelszavait ird/irjatok le pls. Esetleg azt is hogy melyik module megy rajta, es egyeb fontos infokat is ha vannak. Thnx elore is. -
#3758 En szem.szerint utaltam tomi gyereket, sosem azt csinalta amit kellett, vagy ha igen, ugy kellett ravenni hogy menjen mar oda es nyissa/szedje le azt amit akarok ;] Ez persze csak prog.hiba volt, de idegesito tudott lenni. Linut vittem magammal mindig, nekem o volt a legszimpibb karakter, a kepessegei (papneni) es a tortenete alapjan is. A csapdakat meg vagy "levettem mellel" vagy szetdobaltam valami +1es torokkel, parittyakkal, stb. Ajtoknal meg maradt a faltoro kos modszer ;] -
Braveheart #3755 a rogue szerintem -
#3754 Béke Nektek!
Kóstolgatom:ember rogue/bárd->javaslat kellene a hencmanok közzül ki(k) a feltétlen fontosak?
-
#3753 Béke Nektek!
Visszatérve a varázsláshoz: a varázstárgy sikeres használatát befolyásolja-e vmilyen harcközeli-harci esemény (pl.:olvasgatom a fejére a papirról a litániát, vagy hadonászok egy bottal az a tetü meg belémlő)? -
#3752 Béke Nektek!
Nem is az a prücc, hogy mi a hatás hanem a melee fegyverek köre. A sorc. meg a wizard biztos, a pap meg a drui esetében nem hat a vértfalióra, de a bárd az eléggé 2 esélyes. -
#3750 Béke Nektek!
Kóstolgatom:jött 1 nagydarab jószág és feszt próbálkozott ellenem a leütés skilljével,ami renszeresen bejött neki->haláli volt;-)). Feltétlen kell a Discipline skill ahhoz, hogy az ilyesmit körbevihogjam vagy elég a valami más amit 1 dex-re gyúrt kari elérhet? -
#3749 Béke Nektek!
A bárd varászlására hat-e a viselt vért tipusa és a pajzshasználat?
Multi-classnál a druida fegyverhasználati kötöttségei "lebutitják" az előző kaszt vagy a faj-spéci fegyverhasználatot? -
#3748 Béke Nektek!
Tudók! A Weapon Finesse egészen pontosan milyen közelharci fegyverek bónuszát transzformálja dex-re? Eddig a következő varikat láttam: bármi, egyszerű, tolvaj által használható. -
#3744 És editorba hogy kell csinálni?
Tudtommal nem lehet betölteni a játékos karakterét. -
#3743 Inkább a skilleket akarom turbozni. -
#3740 Honnan lehet character editort letölteni? -
zero977 #3737 Felmerult egy erdekes problema...
Megcsinaltam a Chapter 1-et, lezajlott a ceremonia rendben , atmentem a portalon, Chapter 2, de lefagyott a gep mielott menthettem volna.
Oke, betoltom a Chapter1 Final Save ami a ceremonia elott keszult. Beszelek a 4 NPC-vel hogy elkezdodjon a ceremonia ,ok, elfoglaljak a helyuket DE NEM CSINALNAK semmit!!!
Nem kezdik meg a varazslaltot csak allnak bamban.
Igy viszont nem tudok atmenni a Chapter2-be...
Miert van ez?
Mit csinaljak? -
Lolka #3736 Eye-scream: Köszi szépen a segítséget!
Már kezdtem volna feladni a dolgot és hanyagolni a játékot de így már más a helyzet! :) -
rusland #3735 hat nwn utan is ugyanaz a velemenyem az RPG-el kapcsolatban hogy Fallout1-2 volt az elso es utolso jo rpg... a tobbi mint az nwn bg iwd morrowind nemiazan... -
Lolka #3733 Sziasztok!
Egy kis segítség kellene mert elakadtam!
Az utolsó előtti chapterben vagyok és nemtudom mit kell csinálni hogy továbbjussak!? Találkoztam két sárkánnyal két különböző barlangban! Szóval a kérdés az hogy velük mit kell csinálni? Vagy mi a fő küldetés aminek teljesítése után átjutok a végső chapterba?
Előre is köszönöm a segítséget!