WiLDoR#3149
Azzal menni fog a game. A géped is jó hozzá. 512 ram bőven elég, nekem is ennyi van.
Amúgy nemtom' mi a gond, cseréljétek ki az MX300-at SB-re, aztán akkor megszűnik a hang miatt nem indul probléma. MX300 f@sza kártya, nagyon jó hangja van, csak ott a gond, hogy már sz@rt sem optimalizálnak rá, mivel halott ügy, meghalt, kész, vége. Az lesz a sorsa, mint a gus-nak.
Nekem pl. semmi gondom sincs 1 játékkal sem, s nem is volt sem a régi (abit bh6, p2-366@413, 128 noname sdram, riva tnt, sb128), sem az új gépemmel (abit bd7-ii, p4-1600a@2400, 512 winbond ddr333, abit gf4ti4200, sb128). Szóval, akinél nem indul, ott a HW-ében vagy a driver-eiben van a probléma...
Mike: Ez nem diablo. Itt beszélgetni kell, ez a lényege a játéknak. Ha téged nem érdekelnek a párbeszédek, akkor nem fogod élvezni ezt a játékot, kár is erőltetned.
Amúgy DND 3rd ed-hez semennyire sem értettem, mikor elkezdtem foglalkozni a game-val, de mivel rpg fan vagyok (igaz sajnos már inkább csak crpg-vel tudok foglalkozni) ezért utánaolvastam a game-nak, na meg kipróbáltam több kasztot, több módon, s végül eldöntöttem, mi az ami a legközelebb áll hozzám. Ez 1 kicsit komplexebb game, mint a diablo, meg a DS.
S nemtom' ki hogy van vele, de nekem a modulok sokkal jobban bejönnek, mint a beépített sztori. A Spires of Ravenloft-ot pl. már 3x játszottam végig (2x multiban és mind2x nagyon jól szórakoztam, mert a csapat is jó volt), szerintem qrva Yo kis modul lett, de mondjuk ez az én privát véleményem. S azoknak is inkább a modulokat ajánlom, akik nem akarnak túl sokat olvasni...