8396
  • Gabo
    Setup!
    Tehát ne a játékot indításával kezd. A setup-ban van lehetőséged egy pár dolog módosítására. Ott néz körül.
  • Yotzoo
    _V3_Win9X_1.08.03.zip nahhh leltem 1 ilyet má jön le! megpróbálom!!
  • Yotzoo
    figyi!! hol győződjek meg róla??
    az intro után csak fekete képernyőm van :((
  • Yotzoo
    sehol nem lelek 1.08-as vagy későbbi drivert :o((
    csak a linkek vannak ,mögötte semmi!!
  • Gabo
    Yotzoo:
    Győződj meg arról, hogy a legkisebb 16 bites textura csomag lett beállítva a játékhoz. Valamint első nekifutásra probáld meg valamelyik alacsonyabb felbontásban idnítani.
  • Yotzoo
    heheh hekp=help
  • Yotzoo
    emberek!!
    méééé van az ,hogy végigmén az intro, oszt fekete képernyő és a kurzor láccik csak!!pls vlki hekp!!
  • Gabo
    A patche fent van a hivatalos oldalon.
    No CD ckrack pedig a legtöbb warez kategóriájú oldalon kis keresgéléssel megtalálható. Helyet nem tudok mondani.
  • Yotzoo
    Hmmm........
    Woodoo3-ashoz 1.07-es driver van fent. Minden gyönyörűen megy csak fekete a képernyő. Patcholni pedig az utolsóval kell, legalább is a DiabloII-nél én mindig így csináltam. A crackot pedig ezután rakd fel. Szvsz.
  • Yotzoo
    ez egy jó kérdés. Még nem raktam fel őket, mert nálam csak fekete képernyő van (woodoo3).
  • Yotzoo
    ez az
    azokat nem raktam még fel
  • Yotzoo
    elindítod (bemountolod)az 1-est,ha kéri a 2-est bemountolod azt is,ha a playt kéri azt is, ennyi ..
  • Yotzoo
    passz...
    tegnap huúztam le őket mind3 iso
  • Yotzoo
    mind a 3 iso-ban van!!
  • Yotzoo
    nem ! nincs tömörítve!!
    http://kamui.egr.msu.edu:8080/~other/nwn/
    innen huúztam le ...teis??
    mert innen nem tömörített jön le
  • rob45
    Sziasztok!

Nekem most küldte a game-t egy haverom,nekem tetszik,nem tudom biztosra,de lehet fogok online játszani.)
  • Yotzoo
    hááát nemtom mi a baja ..mert nálam símán felmászott a daemonról....
    yahhh! ugyanonnan huúztam le én is
  • Unknow
    Mert a Voodoo3 nem tud akkora texturákat kezelni mint amekorákat kéne...
  • netuddki
    srácok!!
    woodoo3 -al mért nem megy ez a gém?? csak blekete képernyő!!
  • Mike at home
    Kizart, hogy SB-t vegyek, illetve kizart, hogy egy jatekert lecsereljem a hangkartyamat.
    Nem igaz, hogy az SB-vel nincsenek gondok, mert pl. a Live!-val vannak. Csak az ilyen 3e (na jo 5e) forintos kartyak mukodnek normalisan (eljen a gagyi)
    Emlitettem a Diablot? Nem. Max a Fallout-ot, vagy az Ultimakat. De a gonosz varazslo, meg jaj, meg majd Te megmented a vilagot a konyokomon jon ki. De igazad lehet. Ha nem erdekel a sztori valszeg nem az en jatekom lesz, a baldur's gate sem kotott le.
    Senki nem mondta, hogy nem komplexebb. Ha figyeltel volna, azt irtam a DS szebb. A zeneje meg 1000x jobb.

Koszi. Lehet, hogy egy ket modult kene megneznem.
  • Lily
    Tutin nem termelődnek újra, csak pl. 1-2 helyen. Viszont néhány modulban tök jó kis poppokat csináltak, némelyiket alig lehet túlélni.
  • WiLDoR
    Azzal menni fog a game. A géped is jó hozzá. 512 ram bőven elég, nekem is ennyi van.

Amúgy nemtom' mi a gond, cseréljétek ki az MX300-at SB-re, aztán akkor megszűnik a hang miatt nem indul probléma. MX300 f@sza kártya, nagyon jó hangja van, csak ott a gond, hogy már sz@rt sem optimalizálnak rá, mivel halott ügy, meghalt, kész, vége. Az lesz a sorsa, mint a gus-nak.
    Nekem pl. semmi gondom sincs 1 játékkal sem, s nem is volt sem a régi (abit bh6, p2-366@413, 128 noname sdram, riva tnt, sb128), sem az új gépemmel (abit bd7-ii, p4-1600a@2400, 512 winbond ddr333, abit gf4ti4200, sb128). Szóval, akinél nem indul, ott a HW-ében vagy a driver-eiben van a probléma...

Mike: Ez nem diablo. Itt beszélgetni kell, ez a lényege a játéknak. Ha téged nem érdekelnek a párbeszédek, akkor nem fogod élvezni ezt a játékot, kár is erőltetned.

Amúgy DND 3rd ed-hez semennyire sem értettem, mikor elkezdtem foglalkozni a game-val, de mivel rpg fan vagyok (igaz sajnos már inkább csak crpg-vel tudok foglalkozni) ezért utánaolvastam a game-nak, na meg kipróbáltam több kasztot, több módon, s végül eldöntöttem, mi az ami a legközelebb áll hozzám. Ez 1 kicsit komplexebb game, mint a diablo, meg a DS.

S nemtom' ki hogy van vele, de nekem a modulok sokkal jobban bejönnek, mint a beépített sztori. A Spires of Ravenloft-ot pl. már 3x játszottam végig (2x multiban és mind2x nagyon jól szórakoztam, mert a csapat is jó volt), szerintem qrva Yo kis modul lett, de mondjuk ez az én privát véleményem. S azoknak is inkább a modulokat ajánlom, akik nem akarnak túl sokat olvasni...

kb. ennyi...
  • Yotzoo
    he-hey!!!! innejd gyön mint a szélvész!!
    örök hála!! UFF!
  • Mike at home
    akkor van ra eselyed, hogy megy
  • Ams
    az integrált soundblaster
  • Mike
    passz
  • Mike
    a és a hangkártya?
  • Ams
    1700 athlon xp
    512DDR
    inno3d gef4 ti4200
    winxp

biztos?

egyibként jó gém?
  • Mike
    3cd
    kiszámolhatod
    másrészt nincs semmi biztositék arra, hogy a gépeden el is indul
    ez eléggé esetleges
  • Ams
    kösz! ja, s érdemes leszedni? ADSL-el mennyi kb?
  • Mike
    a ds-ben lehetett viszszintesen dönteni ha felhúztad az egeret. itt nem. ha előre akarok nézni ki kell zoomolnom
  • Mike
    Nem tudom, csak az elejét néztem meg az első animációig (első fejezet végéig?) és már nem érdekelt a java, amit az NPC-k mondtak
  • Mike
    lehet
  • Ams
    mennyire kell ehez bill.? lehet csak egérrel?
  • Mike
    És öszíntén megvallom, rettenetesen untatott az a sok pofázás, amikor senkit nem érdekel az NPC-k nyafogása. Nem tudom a Fallout-ban is kellett beszélgetni, de legalább az érdekes volt. Ez a szokásos klisé.
  • Mike
    Mindenképpen nézd meg mielött megveszed, mert szerintem a Dungeon Siege szebb volt grafikailag, zeneileg meg kifejezetten klaszisokkal jobb volt. Itt max vmi dünnyögés van.

No. A helyzet azt, itt ülök rage-nél, és kipróbáltam a gamét. Hát, a kezelése tényleg nem volt bonyolult :) kicsit körülményes, de logikus. A kamerakezelése egy rettenet, ha távol van nem tudok az ellenre kattintani időbebn, ha közelítek, akkor meg nem látom be a páályát. Na szóval szerintem a Dungeon Siege jobb lenne, ha nem lett volna annyira lineáris és primitív, de az első benyomások alapján magasan veri ezt hangulatban.
  • Gábor
    Végigjátszást találsz a gamefaq-on.
    Singleben 1 karid van, 1 segítőt "bérelhetsz", ha varázsló vagy lehet familiárisod, és még summonulhatsz.
  • Gabo
    KHKH:

Akkor még rá voltam kényszerűlve a dologra. Mostmár csak a varázstárgyak érdekelnek. Több mint 10e arany a puttonyban már kellő "anyagi függetlenséget" jelent.
    Sőt a legtöbb küldetés teljesítése után a pénzjutalmat el szoktam utasítani. Szerintem a Good jellemvonásom már rég túlcsordult volna, ha erre van mód. Sacra 500-600 pont körül járna, pedig csak a C2 kétharmadán vagyok túl.
  • Gabo
    A lényegi infokat itt megtalálod:

http://www.neverwinternights.hu/

A linkek között ott a hivatalos oldalé is. Letöltési helyet, demot nem tudok.
  • Gabo
    Összekevertem akkor valamelyik másik progival, amit mostanában nyúztam... Sorry!