Neverwinter Nights
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ja télleg jóvan megyek a sunyiba és csinálom amit eddig is: semmit
de komolyan nincs kedvem semmihez jobb ha alszom kicsit. még meglátom
de komolyan nincs kedvem semmihez jobb ha alszom kicsit. még meglátom
áhh franc na mindegy akkor nem szerkesztek ezzel se...meg szerintem ut2editorral se fogok mert az is ezt fogja csinálni😞( a q3 editor jól ment érdekes😊
hát sajnos ez így megy: a dungeon még egész jó 2-3 fps szóval azon végig tudtam futni franc egye meg hogy ilyen szar gépem van
szar 1200 es celeronom van, gef2mx-el, nalam is szaggat, de nem ugy kell forgtani, hogy mindent lass a kepen, csak nagyitva 😊))
Itt egy modul, amit most krealtam: town.mod. Na, ki talalja ki, mi a sztori? :-)
Egyébként üdv újra a fronton 😊
van valami "anyag"? 😊)
van valami "anyag"? 😊)
\"Forgive him Fater, he is a robot from the future\"
Nekem a sztory-val gondom, iszonyatosan gyenge...szinte lépésrõl lépésre kitalálható. Kiszámítható, tele klisékkel.
De ez csak a magánvéleményem.
De ez csak a magánvéleményem.
Én meg a Vidouq-ot, vagy higyanfenébe kell írni....
mekkora egy gagyi film .(((
mekkora egy gagyi film .(((
Okok, én arra mondtam, hogy az 2x annyi játékidõ hivatalosan is, mint az nwn 😊
fuh megnéztem a Spider-man-t...marha jó film😊) off is off
igen csak az angol tudásom a bg-hez kicsit kevés volt (most se állok sokkal jobban de azért...) és használnom kellett a szótárat😊))
igen csak az angol tudásom a bg-hez kicsit kevés volt (most se állok sokkal jobban de azért...) és használnom kellett a szótárat😊))
A single tiszta játékideje 60óra...
Ez szerintem 2-3 hét megvan, nagyon fanatikusnak 1hét, de az csak a fõszál.
Szóval lehet ott barangolni 😊)
Ez szerintem 2-3 hét megvan, nagyon fanatikusnak 1hét, de az csak a fõszál.
Szóval lehet ott barangolni 😊)
A CS-hez van tört szerver 😊
Biztos be lehet ezt is csapni majd, amúgy szvsz énis letöltöm elõbb. Aztán, ha jó olcsón lehet nálunk kapni veszem meg.
Esetleg szervezhetünk egy kis fórumtalálkozót, aztán kimegyünk, megvesszük külföldrõl :o)
Biztos be lehet ezt is csapni majd, amúgy szvsz énis letöltöm elõbb. Aztán, ha jó olcsón lehet nálunk kapni veszem meg.
Esetleg szervezhetünk egy kis fórumtalálkozót, aztán kimegyünk, megvesszük külföldrõl :o)
nane nem lesz sima tcp/ip? mondjuk bnethez is vannak szerverek ehhez is biztos lesz addig meg singleben hát úgy meg viszont nemtom meddig fog lekötni😞((
Single meg lan az ok, de nemtom, hogy neten lehet e majd jatszani, attol fugg, lesz e tort szerver hozza. Mert ha ketten akartok jatszani, az is a bioware szerveren keresztulo fog menni, mint a counter strike ban.
de azért cd kulcs nélkül is ki lehet próbálni singleben...vagy LANon vagy akár neten ha nem vagy túl igényes és megelégszel azzal ha valamelyik ismerõsöd hostol egyet😊 mi leszünk az alsó réteg akik nem tudjuk megvenni mert ha akarnánk se lenne rá pénzünk. az rendben van hogy nyáron elmehetnék dolgozni érte, de egyelõre kipróbálom és ha tényleg!!!megbolondít akkor isten bizony elhúzok megkeresni az árát!
Hát nemtom ki képviseli itthon az infogramest, de szerintem biztosan lehet majd kapni az nwn-t. Ha mégsem lehetne, ráadásul csak cd kulcsal mûködne, még mindig kiugorhatunk Ausztriába néhány példányért, ott forgalmaz az infogrames. 😊
Én egy picit mindig le vagyok maradva az itteni témáktól, úgyhogy ezt most kéretik nekem elnézni. A modemes dologhoz csak annyit, hogy ISDN-em van, és mégis 10-12 kbit/sec -kel töltögetek lefele (reklám következik) Getrigth-tal.
Ma alapítottam egy perselyt az NWN számára, és ünnepélyesen belehelyeztem egy ezer magyar valutát. Ha minden nap megteszem ezt, a megjelenés napjára meg lesz az összeg...Csak egy valamitõl félek...Nálunk mikor fog mgjelenni, mert pl.: a Wizardry 8 a mai napig nem vehetõ meg legálisan. Itthon ki az Infogrames játékok forgalmazója?
Ma alapítottam egy perselyt az NWN számára, és ünnepélyesen belehelyeztem egy ezer magyar valutát. Ha minden nap megteszem ezt, a megjelenés napjára meg lesz az összeg...Csak egy valamitõl félek...Nálunk mikor fog mgjelenni, mert pl.: a Wizardry 8 a mai napig nem vehetõ meg legálisan. Itthon ki az Infogrames játékok forgalmazója?
heh😊 off? mé hát ha nincs új hír legalább irogassunk vmit😊 na jó nem
akkor egy ide illõ kérdés: ki milyen karit preferál?
akkor egy ide illõ kérdés: ki milyen karit preferál?
Látom offtopicolunk rendesen :o))
Nembaj, már csak 19 nap....bár az a hivatalos megjelenés....szerintem 17 nap múlva már fennt lesz a neten. 😊))
Nembaj, már csak 19 nap....bár az a hivatalos megjelenés....szerintem 17 nap múlva már fennt lesz a neten. 😊))
Engem a Honvédségtõl való leszerelés után akartak megverni. Szerintük túl jó tisztes voltam.
Mire kiértünk a laktanyából elfelejtették. 
Mire kiértünk a laktanyából elfelejtették. 
jaja már csak 19 napocska
én meg asszem nem megyek már iskolába ebben az évben itt befelyeztem: majdnem megvertek egy hülye osztálytársam miatt és még mindenki hallgatott róla hogy kint várnak...meg meg is fenyegettek, hogy majd lelõnek😊) na jó persze de akkor is najóvan akkor asszem itthon maradok és várom az NWN-t és az UT2003-at) bocs az offért de idegesít ez most...érzékeny vagyok nagyon már ki is sírtam magam😊)
én meg asszem nem megyek már iskolába ebben az évben itt befelyeztem: majdnem megvertek egy hülye osztálytársam miatt és még mindenki hallgatott róla hogy kint várnak...meg meg is fenyegettek, hogy majd lelõnek😊) na jó persze de akkor is najóvan akkor asszem itthon maradok és várom az NWN-t és az UT2003-at) bocs az offért de idegesít ez most...érzékeny vagyok nagyon már ki is sírtam magam😊)

Új nwn PR movie az nwvaulton! 640x480 nosound 41 sec 14 MB. Letöltés itt.
az mondjuk más kérdés hogy én má szedem is lefele. megnéztem de muszály hogy a birtokomban legyen😊