• rage
    Köszi a választ, sok hasznos dolgot megtudtam belőle!

Egy-két dolog, megjegyzéséként.
    Tudom, hogy semmi köze a Diablohoz, ezt is írtam, meg azt, hogy ilyen rpg-vel még sosem játszottam.
    A párbeszédeket végigolvastam, nem is az első csatában nyírtak ki, amikor az NPC segít, hanem utána, amikor jönnek a gnómok vagy hatan

De igazad lehet, más karakter, kézifegyverrel lehet, hoy jobb lett volna.
    Ami a karakter beállítását illeti, biztos úgy van, ahogy mondod, csak talán, ha tudnám, mit hogyan állítsak, könnyebb dolgom lenne.
    Nem baj, ma haver úgyis eljön ide, majd ő megmutatja, mi a célszerű...

Az, hogy space-szel megállítható az nem ebben a játékban debütált, már láttam ilyesmit RTS-ekben, ez sem volt újdonság.

Ami a játék grafikáját illeti, kipróbáltam 800*600-ban is, visszavéve a részletességből mellette, de akkor is be-be szaggat.
    S hogy melyiknek jobb a grafikája, ennek , vagy a GTA3-nak, ebben most ne nyissunk vitát, mert két teljesen más stílus, de azt azért leszögezném, hogy annyira nem estem hanyatt az NWN grafikájától, annyira meg pláne nem, hogy 1 GHZ-es PIII ill GEF 3 mellett szaggatnia kéne.

Ugyanakkor felmerül a kérdés, hogy a hivatalos fórumokon miért van több száz hozzászólás azzal kapcsolatban, hogy a játék el sem indul, s vajon miért jött ki már vagy az ötödik patch, melyek némelyike egészen amatőr hibákat javított ki?
    Feltehetőleg azért, mert az optimalizálása a software-nek nem sikerült fényesen.

De mindegy, nálam végül is működik, játszható, s mégegyszer mondom, ha valaki megmutatná, biztosan tetszene, de így magamtól nem jöttem rá mindenre.

Abban pedig Mike-nak igaza van, hogy mikor az ember hazaesik a munkahelyéről, akkor szórakozni, játszani szeretne, s ebben segíthetne a software is.
    Köszi a tanácsokat mégegyszer. Ha sikerül valamilyen szinten elindulnom, biztos foglak még tanácsokkal keresni.
    üdv,

rage