Neverwinter Nights
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Forgive him Fater, he is a robot from the future\"
Khm... ez elég nagy rakás.. ez a videó.
A játékhoz se sok köze van .))
A játékhoz se sok köze van .))
Vannak valami e3-as videók, bár ahoyg nézem nem éppen a játékról vannak. Na mindegy, mindjárt lejön, aztán megnézem, érdemes-e kitenni az oldalra
Haat en nemtom neked milyen modemed/telefonvonalad van, nekem 10 mega fel ora alatt jott le modemmel. Errol ennyit.
axelero cable rulez! fõleg hogy akkor kötöték mikor még olcsóbb meg lassabb volt és a mostani sebességre nekem ugyanannyit kell fizetnem mint az eredeti ár volt😊
Dungeons and Dragons 3rd Edition karakter generalo a Wizardstol innen letoltheto(10 M😎.
Lesznek, csak nem matávval...
Hehe, ha valaki megnézi a topicot, nem fogja érteni, mi volt ez a nagy felháborodás
Fijúk, ott egy vagon html gyakorlós topic....
Miért kell ezt elrontani.....
A képet meg tessék linknek tenni! Mert meglincselnek a modemesek.
Miért kell ezt elrontani.....
A képet meg tessék linknek tenni! Mert meglincselnek a modemesek.
Moderátor,kéretik törölni😊))
Jujj bocsi,ezt baromira nem kellett volna😞((((((((((((
Hátha😊))
Na jo feladom.
aranysarkany: http://inforum.myip.org/dracoon/files/golddragon.jpg
meg1x: http://inforum.myip.org/dracoon/files/gd_size.jpg
aranysarkany: http://inforum.myip.org/dracoon/files/golddragon.jpg
meg1x: http://inforum.myip.org/dracoon/files/gd_size.jpg
de legalább addigra vége a nyomorék sulinak és nyáron minden nap az egész nap az enyém lesz és annyit nyomulok amennyit akarok NWN-nel vagy akár UT2-vel(demo) feltéve hogy játszható lesz itt is😊
Tényleg, már csak 20 nap😊)))))))
Megvettem az új monitort, öröm nézni. Úgyhogy mostmár tényleg készen állok a kedves (remélhetõleg állandó) vendég fogadására.
Egyébként még pár gondolat a szerkesztõhöz. Valóban pofon egyszerû, utoljára ennyire könnyen kezelhetõ editort talán a StarCraft-ban láttam. Sokan mondják, hogy az OP Flashpoint is ilyen egyszerû, de én ezzel nem értek egyet. Ha vazelint izzadok sem vagyok képes egy küldetést összehozni, annyira bonyolult. Nya, mára ennyi...
Egyébként még pár gondolat a szerkesztõhöz. Valóban pofon egyszerû, utoljára ennyire könnyen kezelhetõ editort talán a StarCraft-ban láttam. Sokan mondják, hogy az OP Flashpoint is ilyen egyszerû, de én ezzel nem értek egyet. Ha vazelint izzadok sem vagyok képes egy küldetést összehozni, annyira bonyolult. Nya, mára ennyi...
Aki az nwn forumra azt irja be hogy miert van ilyen gagyi kulso nezetben a jatek, annak csak azt tudom mondani, hogy menjel, kvekezzel, hujegyerek! 😊
Foglalkozunk ezzel, ne izgulj :o)
Ez a vihar elõtti csend .o)
Ez a vihar elõtti csend .o)
ehehe propaganda megkezdve😊))
nemér ez még menni is fog nálam rendesen nem úgy mint a morrowind és pont ezzel nem foglalkozunk igazán???
nemér ez még menni is fog nálam rendesen nem úgy mint a morrowind és pont ezzel nem foglalkozunk igazán???
én is crypt-et csináltam "füstölõ" falomlással egy ember hullájával a páncéljával kardjával és a gyilkossal aki a mellette levõ "gödörben"(kis szobában) van, egy skeleton warrior (ja igen a balor nagyon állat szerintem!)
Várjuk a tényleges játékot...:o))))))))))
..::Welcome to the Real World::.. \"...Egy korszak lezárult... 2005.12.05 17:19:41 : \'\'És egyáltalán mi az a DOS?\'\' (egy PH! user...)\"
Eddig csak ökörködtem, lángoló, füstölõ pajta, egyéb terepek, stb.
Összesen ami le van mentve az egy 8x8as kripta.
Dracoon fordított egy scriptelési segédletet, meg egyebeket. Azokat hamarosan kiteszem az oldalra.
Összesen ami le van mentve az egy 8x8as kripta.
Dracoon fordított egy scriptelési segédletet, meg egyebeket. Azokat hamarosan kiteszem az oldalra.
Nem jött ki még game....és akik lelkesek voltak szerintem elvesztették a lelkesedést...olyan havonta, ha benéznek...
El kellene kezdeni terjeszteni, hogy megjelenik lassan a game :o)
El kellene kezdeni terjeszteni, hogy megjelenik lassan a game :o)
csak az egyetlen bajom hogy cd-key télleg fog kelleni szal bukta van nem baj majd találok emberkéket meg már van is pár akiket érdekelne😊 na jó megyek szerkesztgetni...
ááá halika mindenkinek megint van netem, és én is kipróbálhattam végre az editort: nekem marhára tetszett hogy ahogy beléptem egybõl tudtam mindent de tényleg olyan egyértelmû és ezernyi dolog van amit megváltoztathatsz finomítgathatsz nekem ez nagyon tetszik végre nem az van hogy belépek és azt se tudom hogy kezdjek hozzá mint pl a DS editor(ja nem tud vki magyar nyelvû leírást ahhoz?😊)
Nya, szusszanásképp gondoltam benézek ide. Marlowe, a toolset úgy ahogy van jó (már most béta állagban is) úgyhogy meglátásom szerint a kész játék maga lesz az összes szerepjátos álma. Ennyi. Lehetne ragozni, meg minden de minek? Ezt ki kell próbálni, s akkor utánna nem enged a szorításából. Ja, Marlowe, ha van valami jó kis pálya, amit Te készítettél, akkor szívesen venném ha elküldenéd mailben.
Reménykedem a júni 16-ban....
Reménykedem a júni 16-ban....