8396
-
Gabo #3112 KHKH:
Egy tolvaj figyelmét elkerülte egy ekkora helység? Szép kis dolog.
A legszebb az egészben, hogy a Lawfull Good paladinemmel az összes elérhető helységet végig szoktam fosztogatni. A BG-vel ellenben itt az NPC-k nem kiabálnak érte. -
#3110 Amikor elindítod a játékot, belépsz a konfigurációs menübe.
Ott be lehet állítani, hogy ne legyen hang.
Ennyi. Azt, hogy milyen hangrendszert használjon, azt a játékon belül, az opciókban tudod bekapcsolni.
Ha már odáig eljutsz, semmi gond, működik minden, a3d 2.0 , d3d hardware sound, etc.
Ha már odáig eljutsz....
De a baj, hogy a splash-screen (szem a fekete négyzetben a play gomb megnyomására) az utolsó, amit a játék reagál neked
Onnantól marad a ctrl alt del -
Gabo #3107 Ha tudok segítek majd! -
Gabo #3106 Mike:
Az első fejezet pont ilyen. Ha kikéred az NPC-k véleményét (elsősorban Arabeth), akkor elmondják, hogy szerintük merre érdemes elkezdeni a lények keresését. Ha ilyenkor rákérdez valaki arra, hogy ő hol kezdené a keresést, akkor "nehézségi szint szerint" javasol egy adott helyszínt! Ha jól emlékszem a sorrend Börtön, Nyomor negyed, Kikötő, Gazadag negyed.
Ez a fejezet szinte teljesen lineáris. Az egyes helyszínek fokozatosan nehezednek. A mellék küldetések sem túl bonyolultak, vagy nehezek. Tehát ez a fejezet kimondottan arra való, hogy egy kezdő is belerázódjon a játékba. Ehhez képest a második fejezetben már ömlesztve kapja a játékos a feladatokat és azokat a saját szája íze szerinti sorrendben teljesítheti. A bejárható terület is lényegesen nagyobb.
Egyébként nem azt mondtam, hogy az összes szabálykönyvet el kell olvasni, hanem azt, hogy a játékban lévő infokat kell elolvasni. Ha ezt valaki megteszi, akkor boldogulni fog. Ráadásul a játék kezeléséhez, ami nem is nagyon ördöngös, ott a manual is, ha valaki magától nem jön rá valamire. Szerintem jól átgondolt kezelőfelületet kapott a játék. A D&D 3rd edtion rengeteg skill-jét, a különféle harcmódokat és a varázslatokat egységes felületen lekezelni ennél egyszerűbben nem lehet. Az, hogy a funkció gombokkal használható slotokat teljesen szabadon kezelheted, lehetővé teszi azt, hogy teljesen a saját kezedhez idomítsd a játékot. Azokat a dolgokat, amiket fontosnak tartasz bepakolod a slotokba, amit nem azt pedig a menün keresztül bármikor eléred.
Az NWN előtt a 3rd editon szabályait egyáltalán nem ismertem. Ennek ellenére a játékban lévő infok alapján még az én AD&D-hez szokott agyam is képes volt átállni néhány óra után az új rendszerre.
Most gondolj bele, ha a hagyományos szerepjátékokkal próbálkozna valaki. Ezt csak úgy tudja elkezdeni, ha legalább az alap szabályokon átrágja magát. A M.A.G.U.S. szabálykönyve kb. 3.5 cm vastag, A4 formátumú könyv. Ebből legalább 1 cm az ami a kezdéshez mindenképpen szükséges. Lehet, hogy nem fogja elsőre megérteni, de a játék közben bele fog rázódni. Itt sincs másként, a különbség annyi, hogy az NWN-ben a szükséges infokat mindig az adott helyen meg lehet találni.
Ami a hang problémát illeti. Szerintem első lépésben próbáld meg sima stereo vagy szoftver 3D móddal indítani. Ne használj semmi extra 3D-s hangzást. -
Gabo #3105 dumbr & KHKH:
Az említett küldetés a második fejezetben van. De a lényegen ez nem változtat.
A könyvek önmagukban kevesek a tárgyak elkészítéséhez. A könyvben leírtak alapján a boszi fogja a valódi receptet elkészítni. Miután leadod a könyvet, kifizeti a jutalmat érte. Ha ezt követően belépsz a mögötte lévő portalba, egy könyvtárba kerülsz. A "könyvtáros" elmondja a tárgykészítés módját. Ha átmész a könyvtár második helységébe egy emelvényen ott lesz egy varázsláda. Az emelvény mellett pedig található egy polcos szekrény. Itt lehet elolvasni a tényleges recepteket.
Bepakolod a ládába a szükséges összetevőket, elsütöd a megfelelő varázslatot a ládára, és ha mindent jól csináltál megkapod a jutalmad. Ha valamit elrontottál, kapsz egy villámcsapást. ;)
Úgy vettem észre, hogy minden receptből csak egy tárgyat lehet készíteni. A második próbálkozást ismét villámmal "jutalmazza" a játék.
A tárgyakat nem csak varázsló készítheti el! Ugyanis a szükséges varázslatok egyikét-másikát más kasztok képviselői is ismerik. (Pl.: Endure Elements) Így eshetett meg, hogy a paladinem varázsgyűrűt készített. :)
Szerintem ha tolvaj rendelkezik a Use magic item skillel esetleg ő is próbálkozhat. Ha jól tudom így pl. scrollokat már fel lehet olvasni. Nincs hát más teendő, mint összeszedni a komponenseket és megszerezni a megfelelő varázslatot egy tekercsen. -
#3104 Köszi a választ, sok hasznos dolgot megtudtam belőle!
Egy-két dolog, megjegyzéséként.
Tudom, hogy semmi köze a Diablohoz, ezt is írtam, meg azt, hogy ilyen rpg-vel még sosem játszottam.
A párbeszédeket végigolvastam, nem is az első csatában nyírtak ki, amikor az NPC segít, hanem utána, amikor jönnek a gnómok vagy hatan
De igazad lehet, más karakter, kézifegyverrel lehet, hoy jobb lett volna.
Ami a karakter beállítását illeti, biztos úgy van, ahogy mondod, csak talán, ha tudnám, mit hogyan állítsak, könnyebb dolgom lenne.
Nem baj, ma haver úgyis eljön ide, majd ő megmutatja, mi a célszerű...
Az, hogy space-szel megállítható az nem ebben a játékban debütált, már láttam ilyesmit RTS-ekben, ez sem volt újdonság.
Ami a játék grafikáját illeti, kipróbáltam 800*600-ban is, visszavéve a részletességből mellette, de akkor is be-be szaggat.
S hogy melyiknek jobb a grafikája, ennek , vagy a GTA3-nak, ebben most ne nyissunk vitát, mert két teljesen más stílus, de azt azért leszögezném, hogy annyira nem estem hanyatt az NWN grafikájától, annyira meg pláne nem, hogy 1 GHZ-es PIII ill GEF 3 mellett szaggatnia kéne.
Ugyanakkor felmerül a kérdés, hogy a hivatalos fórumokon miért van több száz hozzászólás azzal kapcsolatban, hogy a játék el sem indul, s vajon miért jött ki már vagy az ötödik patch, melyek némelyike egészen amatőr hibákat javított ki?
Feltehetőleg azért, mert az optimalizálása a software-nek nem sikerült fényesen.
De mindegy, nálam végül is működik, játszható, s mégegyszer mondom, ha valaki megmutatná, biztosan tetszene, de így magamtól nem jöttem rá mindenre.
Abban pedig Mike-nak igaza van, hogy mikor az ember hazaesik a munkahelyéről, akkor szórakozni, játszani szeretne, s ebben segíthetne a software is.
Köszi a tanácsokat mégegyszer. Ha sikerül valamilyen szinten elindulnom, biztos foglak még tanácsokkal keresni.
üdv,
rage -
#3103 Én innen szedtem le: http://neverwinter.uw.hu/
Hátha fenn van még. -
#3102 Launch Issues with v1.21
ha vkinek problémája van az indítással
rendesek a supportos emberkék, alig oktatják ki a jónépet :( -
#3101 I am also concerned about having to adapt to all these things and do this with my system .. run this test, take that hardware out ,,, configure this,,, so on and so forth. I have drivers in my system that are ok for other new games. I bought WC3 and got it the same day as NWN ... It works without me doing anything other than installing it.
I think that maybe this SecuROM thing is bigger than you might want to admit. I have sent in my issue to the support line and got an email response where I should clean my CD and also reinstall etc etc... I have done this before.. will do it tonight and not to be a pessemist or anything but I will reply and tell your support it did not work what now. ? ? ?
Magnus
Vannak itt ideges emberek ugy látom, és nem csak én -
#3100 no itt egy megoldás a problémámra:
Here are some simple steps to make the game work (not tested, but trust me):
1- Close all programs and shut down the computer.
2- Restart the computer and uninstall windows.
3- Install any version of Linux.
4- Sit around wondering why you just tried these steps
and how it will solve your problems.
5- Take a very sharp or heavy object.
6- Hit your computer many times with object from step 5.
7- Start a large fire and throw in the parts from your
broken computer to appease the gaming gods and
goddesses.
8- Reinstall Neverwinter Nights*
9- Repeat as nescesary.
*You may recieve an error such as: No computer, hard drive, and/or OS exists to install upon. In this case, you are screwed.
If you followed these steps carefully, you should now have a working copy of Survivor: The Interactive Game, oops...
[ Edited By dark_hornet_86: Thursday, 01 August 05:20AM (GMT) ] -
Yotzoo #3099 skacok !!
honnan lehet lehuúzni ezt a gémet???? -
#3098 Dungeon Siege - most csak a grafikára gondolok. -
#3097 Tőled is megkérdem: nincs vmi tipped hogyan tudnám a játékot hanggal elindítani? Minden más fut normálisan, csak ez nem.
VIA + ASUS-7700 + MX300
driververziókat majd megnézem otthon -
#3096 Hm... valahogy úgy kéne megoldani a játékoknál ezt a problémát, hogy van egy alternatív mellékszál az elején, az abszolút kezdőknek. Ami aztán egyre bonyolódik. Nem bedobni a mélyvízbe. Másrészről szerintem jó az, ha egy játékot bárki el tud kezdeni, és nem kell rá felkészülnie, elolvasnia mindent, szabálykönyvet, stb.
Én sem vagyok nagy szerepjátékos, nem vagyok pontosan tisztában a papíron, kockával, játszott szerepjáték szabályaival mégis viszonylag jól elboldogultam eddig pár ultimával, fallout-tal (persze lehet azt mondani az nem is az volt) ezzel-azzal mindenféle kézikönyv mélyreható tanulmányozása nélkül.
Szvsz az a játék nem jó játék, aminek a kezeléséhez kézikönyv kell. Később kellhet - mondjuk akkor sem a kezeléshez - de az elején semmiképpen..
Ugyanis a játék a kikapcsolódást szolgálja, nem pedig azt, hogy arra napokkal előtte rá kelljen készülni.
Persze ez nem jelenti azt, hogy ettől még mondjuk ne tetszhetne neked a NWN, vagy ne olvass el hozzá mindent.
De azért megfeddni sem kell azt aki nem olyan járatos ebben a világban mint Te, így nem fog megjönni hozzá a kedve soha. -
Gabo #3094 rage:
Lehet, hogy nem a Dio2-ből kellett volna kiindulnod. Az ugyanis csak egy hack&slash és köze a szerepjátékokhoz annyi, hogy időnként fejleszthetsz a karaktereden. Ezzel vége is a hasonlóságoknak.
Az AD&D, a D&D és a többi szerepjáték rendszerben halálra van ítélve az a karakter, amelyik gondolkodás nélkül beleveti magát a csatákba. Ez lehet, hogy D2-ben használható módszer volt, de itt nem. Ha még életedben nem játszottál RPG-vel, akkor a .pdf formátumú manual átolvasásával kellett volna kezdened, ami a CD-n megtalálható.
Így megtudtad volna, hogy a képernyő alján lévő sorba bármilyen cselekvést be lehet állítani. Az itt beállított cselekvéseket pedig a funkció gombok lenyomásával bármikor aktiválni lehet. A 'Shift' és a 'Ctrl' gombokkal kombinálva 3x12 cselekvést tudsz így eltárolni, ami bőven elég a legösszetettebb karakter kezeléséhez is.
Ott is hibát követtél el, hogy az előre generált karakterek közül választottál. Ha nincs RPG-s tapasztalatod, akkor pont egy új karakter készítésével kellett volna kezdeni. Így legalább átolvashattad volna a fajok, kasztok, tulajdonságok, skillek leírását és legalább nagy vonalakban tisztában lettél volna azzal, mi hogy működik, mik az összefüggések az egyes elemek között. Erre még visszatérek.
Másrészt, ha megkérdeztél volna egy a szerepjátékok világában jártas játékost, akkor ő kapásból eltanácsolt volna egy varázsló indításától. Az RPG-k világában a mágia használók a legnehezebben játszható karakterek. Ezek kívánják meg a legtöbb odafigyelést és türelmet. Ha életedben először játszol RPG-vel kezd valamilyen kardforgatóval! Így ki tudod tapasztalni a szabályrendszer működését. Idővel pedig már el fogsz boldogulni egy komolyabb karakterrel is. Ha pedig minden áron varázsolni akarsz, indíts először papot. Lényegesen életerősebbek, mint a mágusok és ráadásul közelharcban is megállják a helyüket. Kisebb az esély arra, hogy az első csata alkalmával a földre küldenek.
A szerepjátékok másik jellemzője, hogy az NPC-kel beszélgetni kell! Nem elég csak vaktában klikkelgetni. Ha hasznos infokat, küldetéseket szeretnél megszerezni, értelmes párbeszédeket kell folytatnod. Nem elég a Quest gombra klikkelni, és senki nem fog csak úgy küldetéseket a nyakadba varrni. Ha pl. a tolvajok oktatójával elbeszélgettél volna, akkor tudnád, hogy első dolga volt figyelmeztetni téged, hogy neked nem igazán tud segíteni. Bár ennek ellenére szívesen elmondja mi a teendő a szobájában, de azt csak saját felelőségre próbáld ki. Magyarán nem kellett volna vakon besétálni a szobába. A szerepjátékok világában szinte nincs olyan kaszt, ami mindenhez értene. Azt is kifogásolod, hogy az NPC-k szövege nincs fent végig hanggal. Belegondoltál abba, hogy vajon mennyi helyet foglalt volna el az, hogy a több száz mellékszereplő teljes hang anyagát eltárolják?
Most pedig nézzük milyen hibákat követtél el az első csatád alkalmával.
Ha varázsolni kezdesz közelharcban, akkor a közeledben álló ellenfelek szabad támadást kapnak. Mivel a varázsló védelme a kezdetekben igen gyér, ez azt vonja magával, hogy el is találnak. Mivel kevés az életerőd, ezért pillanatokon belül elvérzel. Ráadásul ha varázslás közben megsérülsz, akkor nagy eséllyel elrontod a varázslatot is. Mindezeket ellensúlyozni lehet. A védelmedet varázstárgyakkal, varázslatokkal, varázsitalokkal tudod fokozni. A harci varázslásra van egy skill, amit ha elsajátítasz már kisebb eséllyel találnak el. A Koncentráció növelésével elérheted azt, hogy ha sérülsz akkor se rontsd el a varázslatod.
Ha közelharcban lőfegyvert használsz, az ellenfelek szintén szabad támadást kapnak. Ezt a Point Blank skillel lehet elkerülni.
Azt pedig nem gondolhattad komolyan, hogy egy kezdő karakter nyílzáport fog zúdítani az ellenfelekre. Először én is használhatatlannak találtam a lőfegyvereket, de ahogy fejlődött a karakterem, úgy vált egyre járatosabbá a használatukban.
Tehát akkor jártál volna a legjobban, ha a háttérbe húzódva, közelharc fegyvert használva védekeztél volna. Ezt a csatát a testőrök és az NPC simán megoldották volna.
Itt üt vissza az előre generált karakter. Ha magad készíted el a karaktered, akkor a fenti skilleket is nagy eséllyel fel tudtad volna venni.
Ha pedig elolvastad volna a manualt, akkor azt is tudtad volna, hogy a 'Space' lenyomásával bármikor megállíthatod a játékot és így nyugodtan el tudod dönteni, mit akarsz cselekedni.
Ami a szaggatás illeti. Nem hiszem, hogy a GTA3-nak ennyi nagyfelbontású textúrát, valós idejű árnyékot és aktív fényforrást kellene lekezelnie a mellett, hogy a D&D szablyait is közben be kell tartania. Lehet, hogy mégis 800x600-ban kellett volna kezdened? Mindegy...
Összegezve a dolgokat: Nem a játékkal van a probléma. Kicsit összetettebb annál, mint amire számítottál. Szerintem ha felkészültebben kezdesz neki, akkor rá fogsz érezni az ízére. Ha pedig van rá módod, próbáld ki a valódi szerepjátékokat is. Tudod, papír, ceruza, dobókockák, szabálykönyvek és egy gonosz kalandmester.
Gabo -
Yotzoo #3092 skacok !!
honnan lehet lehuúzni ezt a gémet???? -
#3091 csak aztán el is induljon a game -
#3089 QFETM-MPU3X-DN6FF-MHFDA-YWARA-4HMPE-RDJTG -
#3087 szemecskés fekete képernyő van, aztán siricsend
még szerencse, hogy a taskot ki lehet lőni
ha a hangot kikapcsolom elősyőr fagyás, reset, aztán indítás újra, na akkor elindul hang nélkül. Csakhogy ez engem nem érdekel, mert hang nélkül nem jön át a hangulatból semmi.
Ugyhogymegint sikerült kiadni egy prebétát rilízként :(((((((((
de mondjuk mikor a tatut megláttam, már tudtam, hogy gáz lesz, egy kiadóval sem szívtam ennyit mint ezekkel.
NWN-ről ennyit
majd ha megcsinálják normálisan megnézem.
(a GTA3, Dungeon Siege miért tud futni normálisan? egyeseknek meg kéne tanulni programozni normálisan, ha már 4-5 évig tökörésznek egy programmal :(((((((((((( -
#3085 Hát nemtom te hogy csinálod hogy ilyen könnyen kinyírnak engem nem nagyon tudnak(az elején ahol tégedet oly sokszor kinyírtak engem mindaghányszor kezdtem új karaktert ott egyszeresem nyítak ki(ranger,soci,paladin) főleg most már(soci 19.szintű:))) átváltozok vörös sárkányá meg előhívom Balor főgonosz csákót és adj neki. :)))) -
#3084 Engedjétek meg, hogy én, mint átlag - gamer, aki ilyesmi játékkal még sosem játszott, leírjam a tapasztalataimat.
A leírások, beszámolók alapján, érdeklődéssel estem neki az installnak, mondván, hátha engem is megfog ez a fantasy világ, végül is a Diablo II az tetszett, biztos ez is fog, bár, mondom, ilyesmi rpg-ket nem próbáltam még.
Villámgyors install, 1.21-es patch update, bizto, ami biztos.
Gyors konfiguráció, ahol is a játék közölte, hogy jó lesz nekem 800*600-ban 60 HZ-en is
Ez annyira nem volt jó ötlet tőle, beállítottam hát 1024*768-ra, ahol máris hozzárendelte az új képfrissítési frekvenciát, 75 millió 343 ezer akárhány herznek.
Hmm, hmm, sebaj, jó ez, ha ő mondja..
Na mindegy, start game.
Bejött az intro, érdekes, de nem valami nagy történetével.
Kiválasztottam egy meglévő karaktert, mágus csajt, aztán gyerünk.
Az első pár percben próbáltam egy olyan kameraállást találni, ahonnan minden normálisan követhető, némi szenvedés után egész jó lett.
Kezdődjék hát a tutorial, ahol az NPC-k elmondták, mi hol merre.
Vagyis , hogy elmondták, az túlzás, mert csak az első bekezdést lehetett meghallgatni, többit olvasni.
Biztos nem fért ki a 2 gigába...
Menük megismerése, majd a különböző egyszerű feladatok következtek, ahol a varázslás rész kissé kaotikus volt az egyszeri játékosnak... de azért, összejött. Azóta se tudom, hogyan:))
Megyek tovább, egyszer csak közlik, vége a tutorialnak. Örülünk, be is szaladunk egy terembe, ahol egy csaj megtanít a csapdák hatástalanítására.
Remekül sikerült, karakterem egyet nyekkent, s máris lehetett új játékot indítani, mivel eddig nem mentettem :)
Na de most újra elölről, s végre, jöttek az ellenségek. A semmiből, egész pontosan , az orrom elé teleportálva. Gyorsan előkaptam hát az íjamat, s kb 1 lövés / 15 másodperces sebességgel lelőttem 2 gnómot, majd betöltöttem az előtte már gondosan kimentett játékállásomat.
Próbáltam jobbról futni, kinyírtak akkor is, ha beljebb mentem a terembe, akkor szaggatni kezdett a program rendesen, ami nem szép tőle, mivel pl a GTA3 sem szaggat, akkor ez miért??
Erre kinyírtak újra, s szomorú szívvel választottam az exit gombot.
Mondjuk, lehet én jártam jobban, havernál pl el sem indul a játék, fekete képernyőt lát csak, s csak abban az esetben megy tovább, ha letiltja a hangot.
Pedig a hangkártyánk, s a driverek egyformák, nálam még is megy hanggal, nála nem... Érdekes.
Valószínű, hogyha valaki profi leülne mellém, s megmutatná mondjuk egy órán át, hogy is kell ezzel normálisan játszani, s hogy nem nyírnak ki a 3. másodpercben, biztosan tetszene.
De addig, bérelt helye van a polcomon a programnak.
üdv,
rage -
#3078 Most jutottam hozzá a proghoz.
Még nem installáltam fel.
Milyen?
Mihez hasonlít legjobban (hangulat, játékmenet)? -
#3076 Kösz, a segítséget!!!Amúgy a golemek tényleg erősek én már az elején(múltban utazás előtt) legyilkoltattam Balor főgonosz uráság segedelmével :)))) (Azért nem sebezhetetlenek a gólemek :D ) -
Rhan #3075 A magot is a múltban kell elültetned a kertben. A kutakat pontosan nem értem, de 3 küldi van.
1. Riddle of Light - Egyszerű, csak a választott színekből kevert másodlagos szín kristályát kell a medencébe tenni.
2. Riddle of Smoke - a könyvben ír hozzá infót, a bepakolandó színpárok: sárga-piros, piros-kék, sárga-kék.
3. Riddle of Sound az Old One Bodak Championnál talált Fairy Bottle használatával, a kis tündér segítségével csinálhatod meg a gongok feladványát, az általa mutatott sorrendben 8x kell gongatni. Hát ennyi. -
Rhan #3074 Azért mert át kell menned a múltba és megváltoztatni a gólemeket, megkérni a készítőket hogy ejtsenek bennük hibát, addig sajnos sebezhetetlenek lesznek.. -
#3073 Chapter3 Words of powerből már csak az utolsó kell. De itt nagyon erős golemek vannak még Balor sem nagyon tud elbánni velük(legalább is nicnsen ideje rá :) -
Rhan #3072 I-Worm, a 3. WoP Klauthnál, a vörös sárkánynál van. A Moonwood zóna környékén kalandozz, lesz számos sárkány, tégy belátásod szerint. -
Rhan #3071 Link a modokhoz: http://nwn.bioware.com/downloads/modules.html
Egész pontosan milyen Ruinsnál akadtál el ThunderMax? Chapter melyik? -
#3070 Moonwood->Fire golem cave->lesz egy ős gyík(vörös sárkesz) azt hiszi magáról hogy ő a legnagyobb(hát elég nehéz volt kinyírni socival) nálla lesz egy kulcs amivel kinyitogatod a ládákat és valamelyikben benne lesz a Word of Power egyik darabja. Aztán elviszed az aranysárkánynak a fejét és még ő is ad egy csomó jó cuccot. Én meg a Ruins-nál akadtam el ott mi a rákot kell csinálni valamilyen kutakba szines gemeket kell pakolni meg valamilyen fát kell elültetni de hová??? -
#3067 nekem a bif packer kéne -
#3066 http://nwn.bioware.com/forums/viewtopic.html?topic=60429&forum=49&highlight=voodoo
Ezen a linken le van írva a voodoo -
WiLDoR #3063 Ma késő du/este szerver itt:
IP: wildor.sytes.net
pass: hungary
Akinek van kedve, jöjjön!
Jayx: Driver vagy grafkártya probléma. Több, mint valószínű, hogy a voodoo3-mat már nem támogatja az NWN engine-je. Szerintem. Cserélj grafkártyát. -
gagyi #3061 Sarkany:
A varazslo familiarisok kozul az egyiknek van csapdasemlegesites/zarnyitas kepessege...:) -
#3056 Van egy ékköve is, valahol a tomb elején találtam. Vigyázz, ha kiszabadítod. -
bulis #3054 Nem tud valaki egy RIP letöltő helyet? A Warezcenterről nem jön. -
Al-Ashrad #3053 Hello! Valaki tudna segíteni? Chapter 3 és találkoztam egy Succubus-al és kérte hogy szerezzek meg neki egy nyakláncot meg egy gyürüt meg még nem tom mit és megszereztem visszavittem neki és mégsem szabadult ki az energia ketrecből... szal ha valaki tud akkor segítsen plííííz előre is köszi! -
Yamael #3052 1, A börtönblokk alsó szintjének északnyugati részében éppen rajtakaphatjuk Kurdan Fenktet, amint Head Galoer Alaefinnel beszélget. Miután az igazgató elmegy, meg kell küzdenünk Kurdannal. Ha nem ölöd meg, csak legyengited, megadja magát és utána sok infót ki lehet szedni belőle. Pl.: megutdhatjuk, hogy egy lény szállta meg Alaefint, a neve Intellect Devourer.
Ha beljebb megyünk, láthatunk ténfergő guardokat. Beszéljünk mindegyikkel gyorsan, és győzzük meg őket, hogy menni akarnak. Ekkor elmenekülnek. Ez azért fontos, mert ha megölöd Alaefint, a devourer kiugrik belőle és elfoglal egy guard-testet. Ha nincs guard a teremben, egyből meg lehet vele küzdeni.
Spec tulajdonságai:
Intellect Devourer
- Damage reduction
- Damage resistance
- Damage Immunity Increased
- Invisibility
Előfordul, hogy invisben elbujik. Ilyenkor nehéz megtalálni, ha nincs ellene spelled, vagy skilled. És sokszor nem is támad, csak bujkál.
2, a hanchment a következő képpen tudod rávenni, hogy segitsen szétverni ajtókat, ládákat:
- beszélj vele
- I want to change your tactics
- Help me if I fail to open a locked door or chest.
Ezután, ha egy ajtó vagy láda nyitása nem sikerül, a henchman odamegy és szétveri (ha lehet). -
KeviN #3051 1.21-hez tud valaki crackot ? -
Szicsone #3049 Amiket leírtál mindenképpen érdemes megtartani. Mert például adamantite-tal, ironwood-dal nem sűrün talákozol majd. Elférnek a mágikus szütőben. -
Gabo #3046 Variációk egy témára.