Egyébként kicsit gondolkodva a dolgon bele lehet kötni ebbe az ideológiába :)))
Szóval adott egy bizonyos szintű varázsenergiám. Na most ebből miért kell lekötnöm a síkból az elmémben többször ugyanazt az igét, hogy többször használhassam? Nem elég ha egyszer tudom az igét és használatakor csökken az energiám amit a többi varázslatra felhasználnék.
Vagyis az én bajom az, hogy az energiáimat, miért kell előre lekötnöm, még akkor, amikor nem tudom, hogy kivel, hogyan fogok harcolni, miért nem dönthetem el a limitált energiám felhasználását a megtanult igék között, amikor harcolok ?
Miért kell külön több EGYFORMA energiaszeletet előre tárolnom az elmémben, ahhoz hogy utána többször használhassam az igét? Miért nem tudják a varázslók a rendelekzésükre álló energiát beosztani harc közben?
Szóval megkötném én a várázsláshoz szükéséges energiákat az elmémben, de ezt nem szeretnlm előre beosztani, hogy melyik energiacellámat mire használom fel.
Na hát ez kurva jó lett :))))))))
De tudom a választ: előre meg kell határozni az energiákat és azok felhasználását is az elmében, mert harc közben erre már nincs koncentrációs lehetőség, igaz ? :))))))))))))
És különben is ez a szabály ugyhogy fogjam be !! :)))