...és,ha igen mit???
  • Efreet
    Nem lesz semmi dolga/Bízza ránk és meg van oldva/Lehet méreg vagy balta/Vagy pisztoly/Egy pukkanás, egy puffanás/És nyom sehol/Akcióba lép ez a gang
    Ön hátradőlhet miszter/Nálunk nem lesz semmi gixer/Egér előlünk még/El nem iszkolt/A holt egér a jó egér, ezt tudja jól/Ha akcióba lép ez a gang
    A néven és a címen kívül valamit még/Hogy elérje őt a halál/Mi árengedményt adhatunk,/Ha magunk válogathatunk/És vele kínzás is jár
    És ha szépen összevágtuk/Aztán jól megdaráltuk/Azt mondjuk: ez pompás kis vicc volt
    S ha újra kell egy hulla/Hát miénk a szó/S akcióba lép ez a gang
    (Cookie)
    Ó, a szám nem rúzsozom ám,/Hisz amíg van egér/Számon és a körmömön ez igazi VÉR/Több, mint passzió, de állati jó/Egy egeres szendvics, fűszeresen/Kora reggel én már képes vagyok gyilkolni ezért/Mindegy nekem, kicsi szürke, avagy előkelő fehér egér
    (Billy)
    Bár modernek az eszközeink/Kell az álca, kell a smink/Pár begyakorolt mozdulat és patkány helyett nincs itt más mint/Egy picike nyuszika/Jöhet az álruha/Csak két tűhegyes szemfog, és miszter
    Ha véletlenül megpillant egy egér/Az lélegzetet venni többé nem fog
    (Buddy)
    Hé, fő a szervezés, tőr kell, vagy konyhakés/Hely és idő egyeztetve nem segít a gondon/Színre ilyenkor a technika lép/Még a szép Az a sok gép/
    Sztereó Audió Videó/Mind-mind valamire jó/Az agyakban/ Itt van adatbank
    (Pissy)
    Más kell itt még Egy kis érzékiség/Ha egy szoknya alól szép finoman elővillan/Egy kis kacsú boka Mondjuk combig!/Kész, a pasi be van zsongva, én mondom/Még várja őt az új gyönyörűség/De ez a vég
    (kórus)
    Itt a szakma tudja már/Ön jobbat nem talál/Megrendelését várjuk ám az áldozatról annyit tudni kell/Díszdobozban küldjük el/És ha ön úgy kéri, akkor szépen ki is tömjük/És kertitörpe lesz/Egy apró ötlet ez És annyit is jelent/Hogy nem henyél a gang
    Ösztön, szenvedély, és jaj az egereknek/Készpénz is kell, De látja miszter, nem jó a csekk/És megállj egér Rohanj egér Pucolj egér Fuss!
    Mi százon ötvven méter fórt adunk/De ötvenötnél itt a vég/Lehallgatunk és meglesünk/Intimebb helyzetekkel is találkozunk/Ilyenkor néha filmezünk,/de aztán snitt, hiszen mi itt találkozunk
    (Billy)
    Mitőlünk soha senki nem fog tudni semmit
    (Pissy)
    Igazán mondja meg, ha félni kezdett valamitől
    (Buddy)
    Mit eddig hallott, minden igaz, erről ennyit
    (Cookie)
    Megrendelését várva vagyunk legkiválóbb tisztelettel...

(bocsi, de ez úgy kikívánkozott belőlem...)