281
...és,ha igen mit???
-
#75 ha nem baj, akkor helyette...
---------------------------
Pszichiátriai vélemény Micimackóékról:
Micimackó:
Kórosan mézfüggő szenvedélybeteg, aki mindent megtesz azért, hogy napi adagjához hozzájusson (fára mászik, méhekkel csípeti össze magát, stb.). Ha nem kap mézet, mély depresszióba esik, gondolkodása lelassul, tökéletesen alkalmatlanná válik mindenfajta társadalmi-közösségi, kooperativ jellegű tevékenységre.
Malacka:
Totál idióta szegény. Szellemi fogyatékos (dadog, képtelen értelmesen fogalmazni, és bizonyára dyslexias is), és növésben is erősen visszamaradt példánya fajtájának. Mivel képtelen másokkal megértetni magát, állandó kisebbrendűségi komplexus gyötri, nem is beszélve arról, hogy még a leghétköznapibb dolgoktol is fél. Kórlapjan szerepel még akut klausztrofóbia és a biztonságérzet totális hiánya is.
Tigris:
Megalomániás tévképzetes elmebeteg, a veszélyesebb fajtából. Meg van győződve arról, hogy a tigrisek a többi élőlény felett állnak, így a Százholdas Pagony önjelölt kiskirályát tisztelhetjük benne. Übermensch-szindrómájához az árja tigris fajhoz való beteges ragaszkodás, túlfűtött rasszizmus társul. Közösségekbe beilleszkedni képtelen, a társadalom magányos számkivetettje ő, aki elszigeteltségét tettetett vidámsággal, és állandó pótcselekvésével, az ugrálással próbálja meg kompenzálni.
Füles:
Súlyosan depresszív alkat. Öregkorára belátta, hogy élete egy kudarc, egzisztenciája pedig valahol a béka segge alatt van. Nem tudott összegürcölni egy lakásra valót, ezért - míg társai jó meleg, fűthető, odvas fákban vészelik át a teleket - meg kell elégednie egy huzatos fatákolmánnyal, ami Tigrisnek köszönhetően minden második nap tönkrezúzódik. Ez a gyökértelen élet, valamint a seggén fityegő műfarok - Milne-nál minden bizonnyal az impotencia szimbóluma -, amivel a többiek állandóan baszogatják, egyszerűen elviselhetetlenné teszi az életet Füles számára. Öngyilkos is lenne, ha depressziója nem totálisan passzív magatartásban ütközne ki, és ha nem félne az újabb kudarcoktól ("mi van, ha nem sikerül?").
Kanga:
Elvált asszony, egyedül neveli gyermekét - kell-e többet mondani? Az állandó házimunka és rosszcsont kölyke hamar kikészítették Kanga idegeit. Ráadásul - mivel Ausztráliából emigrált bevándorló - idegennek érzi magát a Százholdas Pagony mérsékelt égövi élővilágában. Ennél pedig már csak kóros férfihiánya a rosszabb: igen régen kamatyolt már, és ezt beteges tisztaságmániáján probálja levezetni - vár az igazira, aki sosem jön el.
Zsebibaba:
Csonka családbol származó egyke, ennek köszönhetően anyuci szeme fénye, és mint ilyen, egészségtelenul elkényeztetett gyerek. Zsebibabának mindig mindent szabad, senkitől nem kap egy jó nagy maflást, akarmit is csinál. Ugyanakkor a Pagony lakói - elsősorban édesanyja - nem forditanak elég időt az iskoláztatására, így biztosak lehetünk benne, hogy felnőttkorára Zsebibaba elkallódott tehetség lesz, aki egy idő után majd az alkoholhoz vagy a droghoz fordul, hogy elfeledhesse a világ kegyetlenségét.
Nyuszi:
Az agressziv-neurotikus páciens iskolapéldája. Hétköznapi félelmeit felnagyítva él, ennek köszönhetően mindíg van valami, amiért aggályoskodik, és mindíg van valaki, akin aggályait - heves dührohamokkal és gyakran tettlegességig fajuló tombolással - levezetheti. Elviselhetetlen természetének köszönhetően világ életében agglegény volt, és egyenes úton van a bogaras vénemberség felé. A Pagony lakói utálják, de annyira szánalmas, hogy nem merik megmondani neki.
Bagoly:
A Százholdas Pagony legöregebb lakója, aki nem tud mit kezdeni a közte és a többiek között húzódó generációs szakadékkal. Hogy elfogadtassa magát, görcsösen igyekszik tudásával lenyűgözni őket, ám ez leggyakrabban tudálékosságba csap át, és még nevetségesebbé válik. Elsősorban a fiatalabbakat, Zsebibabát és Malackát próbálja megnyerni, aminek alapján joggal feltételezhetünk némi pedofíliára való hajlamot is.
Róbert Gida:
Hááát, elég beteg kiscsávó lehetett, ha összehozta a fenti elmeotthont... -
#73 grrrr... szemét geocities...
-
#72 Gyalogkakukk rulez :)
-
Geronimo #71 en is mindig a macseknak szurkolok.......akkor kiraly, amikor neha megszivatja az egeret es baszogatja a kutyat -
#70 Én világéletemben Tomnak drukkoltam, az egér sose volt szimpi.
Egyébként volt olyan, hogy mindketten bajba kerültek és együtt másztak ki belöle. -
#69 a 112 körüli részből van 3 vagy 4 ahol az egér marad a végén sz... bajban. -
#68 hát ja , má nagyon unom , hogy mindig az a köcsög egér nyer , és a macska szivja meg -
#66 má mind1ik részt láttam , és mindig ugyanaz a vége -
Geronimo #65 hogy lehet azt unni? -
#64 Tom&Jerry , de má kezdem unni -
#63 Most a Rockot meg a Digimont. -
#58 1: huhh... már kezdtem...
2: tyűűha :)
3.14: mindenki csak onnan ismeri szegény efreeteket? :)) (egyébként ősszel jön a HM&M4 :)))
-
#56 1: ööö... bocs :) most már késő...
2: helyes
3: nagyon sok spenót kell ahhoz, hogy én megsértődjek, ne félj :) -
#54 1: nem olvasod el amit írok.
2: elkezded nézni, nem tetszik, abbahagyod. Innentől nem foglalkozol vele. -
#51 Van egy nagyon nagyon egyszerű megoldás. Működik a tv, rádióadásoknál, sokmindennél.. Nem kell nézni/el kell kapcsoni... -
frey #50 Mi a halál tud dühíteni egy mesében? -
#49 Maga átver engem! Ezek patkányok!!!
OOooo csak nem fajgyűlölő Mr Teufel? -
#47 Nem lesz semmi dolga/Bízza ránk és meg van oldva/Lehet méreg vagy balta/Vagy pisztoly/Egy pukkanás, egy puffanás/És nyom sehol/Akcióba lép ez a gang
Ön hátradőlhet miszter/Nálunk nem lesz semmi gixer/Egér előlünk még/El nem iszkolt/A holt egér a jó egér, ezt tudja jól/Ha akcióba lép ez a gang
A néven és a címen kívül valamit még/Hogy elérje őt a halál/Mi árengedményt adhatunk,/Ha magunk válogathatunk/És vele kínzás is jár
És ha szépen összevágtuk/Aztán jól megdaráltuk/Azt mondjuk: ez pompás kis vicc volt
S ha újra kell egy hulla/Hát miénk a szó/S akcióba lép ez a gang
(Cookie)
Ó, a szám nem rúzsozom ám,/Hisz amíg van egér/Számon és a körmömön ez igazi VÉR/Több, mint passzió, de állati jó/Egy egeres szendvics, fűszeresen/Kora reggel én már képes vagyok gyilkolni ezért/Mindegy nekem, kicsi szürke, avagy előkelő fehér egér
(Billy)
Bár modernek az eszközeink/Kell az álca, kell a smink/Pár begyakorolt mozdulat és patkány helyett nincs itt más mint/Egy picike nyuszika/Jöhet az álruha/Csak két tűhegyes szemfog, és miszter
Ha véletlenül megpillant egy egér/Az lélegzetet venni többé nem fog
(Buddy)
Hé, fő a szervezés, tőr kell, vagy konyhakés/Hely és idő egyeztetve nem segít a gondon/Színre ilyenkor a technika lép/Még a szép Az a sok gép/
Sztereó Audió Videó/Mind-mind valamire jó/Az agyakban/ Itt van adatbank
(Pissy)
Más kell itt még Egy kis érzékiség/Ha egy szoknya alól szép finoman elővillan/Egy kis kacsú boka Mondjuk combig!/Kész, a pasi be van zsongva, én mondom/Még várja őt az új gyönyörűség/De ez a vég
(kórus)
Itt a szakma tudja már/Ön jobbat nem talál/Megrendelését várjuk ám az áldozatról annyit tudni kell/Díszdobozban küldjük el/És ha ön úgy kéri, akkor szépen ki is tömjük/És kertitörpe lesz/Egy apró ötlet ez És annyit is jelent/Hogy nem henyél a gang
Ösztön, szenvedély, és jaj az egereknek/Készpénz is kell, De látja miszter, nem jó a csekk/És megállj egér Rohanj egér Pucolj egér Fuss!
Mi százon ötvven méter fórt adunk/De ötvenötnél itt a vég/Lehallgatunk és meglesünk/Intimebb helyzetekkel is találkozunk/Ilyenkor néha filmezünk,/de aztán snitt, hiszen mi itt találkozunk
(Billy)
Mitőlünk soha senki nem fog tudni semmit
(Pissy)
Igazán mondja meg, ha félni kezdett valamitől
(Buddy)
Mit eddig hallott, minden igaz, erről ennyit
(Cookie)
Megrendelését várva vagyunk legkiválóbb tisztelettel...
(bocsi, de ez úgy kikívánkozott belőlem...) -
frey #44 Micimackot gyülölni talán kicsit erős kifejezés. Lehet nem kedvelni, de egy mesét gyűlölni? Egyébként meg amit az idióta kanadaiak kitaláltak a Százholdas Pagonyról, egy nagy baromság. Valami pszichológus megint a nagyok közé akart (volna) nyomulni.. -
#42 UUrrghh... véres nárcisz... -
#39 a tigris az mindig egy jellem a jellem es tigris az egy... -
#37 meg a futrinka ucca :)
azert erdekes hogy a micimackot senki sem irta peditg az egyik legaranyosabb... -
#36 A legkirájabb magyar az bábfilm vol:
Mekk Elek az ezermester!! -
#33 Ja én is....a Simpsont nem is mondtam! -
frey #31 nekem is inkabb a kulfiek jonnek be: cowandchicken, neha ed, edd & eddy, johnny bravo, bambula, meg dugo es norbi (2 hod)
Regen a kedvencem a Waltdiznis hamupipoke volt -
#30 a simpsons akkor is ver minden rajzfilm sorozatot, a southpark is jo -
#29 (Buddy) - Micsánáltál te állat?
(Billy) - Ééén állát?
(Buddy) - Áálllllat....
(Billy) - Hátőmonta a nyolcast neeem??
(Buddy) - Áálllllat....
(Billy) - Nemvagyok állat, aztmontahogy nyomjam meg és megnyomtam
(Buddy) - Nem nyírhatom kia fél országot emiatt az állat miatt....
(Billy) - Hallod, mármeginállat, nemvagyok állat...
(Buddy) - Áálllllat.... -
#27 Hófehér az rulez! jól! -
#26 ja meg ez "...és üdvözlöm a feleségét!
Köszönöm,uram,de már egy éve önnel él." -
#25 Amit nézek:Dragon Ball,Pokémon és Extreme Ghostbusters
És a legjobb Macskafogó szöveg ez:
"-Safranek,valami újabb baleset?
-Borotválkoztam uram.
-No de a keze.
-Abban volt a borotva,uram.
-Szegény Safranek,ez a sorzatos balszerencse.":))) -
#23 Tudtam, hogy van ott egy szám, de én a háromra gondoltam, csak a kollégám azt mondta, nincs. -
#20 Egy aprócska kalapocska, benne csacska macska mocska. -
#19 Egy aprócska kalapocska, benne három csacska macska mocska. -
#16 Nem kell hozzáképzelnem :))) megvan mp3-ban, sőt... :)) legalább hetente 1X megnézem.
"Tudod mit csinálok? Egy szép, döglött patkányt csinálok..." :D
Mézga Aladár utazásai, Menőmanó (igaz az olasz) -
#13 Jólesik, hogy így szólítasz a többiek előtt, bár arról volt szó, hogy egy darabig még titok. -
#12 Nemááár csak a külföldieket !
na akkor a naaaaagy kedvencek:
Macskafogó (leglegleglegleg), Erdő Kapitánya, Az Idő Urai, Hófehér (rulez), Mikrobi, Kukori&Kotkoda, Magyar népmesék... -
#10 De azért remélem leesett lassan.. :)
Hot-roddicus Supersonicus és ellenfele Eatibus Anythingus a két naaagy kedvenc, és az egyetlen általam ismert éllatfaj, aminek több, mint 20 latin neve van :D
-
#9 Banyek!
Én meg itt agyalok, hogy mi lehet ez a roadrunner!
Bugs, Daffy, Tom & Jerry, Taz... -
#6 Roadrunner (Accelleratti Incredebius) über alles :))))
najó, azért mások is bejátszanak, de ő a No.1 kedvenc -
#3 Roadrunner :))