HTML is cool
-
Tomcat #2506 3 vizsgám lett volna csak, uhh... végűl is 8 vizsga nem sok... lehetett volna 10 is, ha felveszek pedagógiát meg speckolt ebben a félévben... :))
Jól van macó, majd szóljál, oszt gyere
Tomcat|akiben_kávé_fog_folydogálni_csütörtökre :)
1 éve nem gondoltam kávézni fogok. Tök szarnak találtam. Pedig cool íze van <-- ezt csak úgy írtam...me' mé' ne
köcsög növ.szerv. suxx
hahh már érzem a koffein hatását, megyek is vissza könyvemhez. muhahahahaha <--jól vagyok ám, csak kicsit fáradt. beállítom órát 7-re, erre 9-kor kelek. ehh. <--most csak azé írok ám ennyit, hogy ne kelljen visszamásznom szobámba <--winampot is ezé kapcsoltam be <-- azé kéne már menni
amúgy dolgozok 2 weblapon is <-- ezek mán tényleg ütősek lesznek :) Mákom van, egyikből még 1kevés pénz is lesz. na jó, ezt a számot<--Barcode Brothers -Heartbeat-->még meghallgatom, oszt megyek. Addig is irogatok. Szép hosszú hozzászólás lesz. lehet végig se olvasod :) Mondtam már kéne újra CSelnem? Biztos. Ismerté kéne tenni a Tomcat nevet cs-ben :) Úgyse lesz rá időm... mind1. 2.félévben kissé rendszeresebben kéne tanúlni, nem lenne ilyen húzós vizsgaidőszak. hümm lejárt szám. Na majd 11-kor megyek inkább asszem <--nem kell ám végigolvasnod ezt a kisregényt :) Bár mondjuk legalább nem unatkozol majd. Tényleg nem készűltek ki idegeim, csak nincs kedvem tanúlni, s mivel most netelni sincs, ülögetek itt, megy music, s irogatok. :) 11kor már tényleg megyek. Amúgy szvsz ez rekordhosszú hozzászólás lesz... Mennyi is a karakterlimit? Jó lenne tudni. Na jó, asszem tényleg ráklikkelek Mehet! gombra! De előbb select all...copy <--ki tudja :)
Na csá te droid! :)