3440
HTML is cool
-
G@b0r is back

-
-
ilyet én is tudok... -
-
ezt igy?
-
ezt igy?
-
-
-
-
-
-
Tomcat #2507 Nem is lett olyan hosszú :) -
Tomcat #2506 3 vizsgám lett volna csak, uhh... végűl is 8 vizsga nem sok... lehetett volna 10 is, ha felveszek pedagógiát meg speckolt ebben a félévben... :))
Jól van macó, majd szóljál, oszt gyere
Tomcat|akiben_kávé_fog_folydogálni_csütörtökre :)
1 éve nem gondoltam kávézni fogok. Tök szarnak találtam. Pedig cool íze van <-- ezt csak úgy írtam...me' mé' ne
köcsög növ.szerv. suxx
hahh már érzem a koffein hatását, megyek is vissza könyvemhez. muhahahahaha <--jól vagyok ám, csak kicsit fáradt. beállítom órát 7-re, erre 9-kor kelek. ehh. <--most csak azé írok ám ennyit, hogy ne kelljen visszamásznom szobámba <--winampot is ezé kapcsoltam be <-- azé kéne már menni
amúgy dolgozok 2 weblapon is <-- ezek mán tényleg ütősek lesznek :) Mákom van, egyikből még 1kevés pénz is lesz. na jó, ezt a számot<--Barcode Brothers -Heartbeat-->még meghallgatom, oszt megyek. Addig is irogatok. Szép hosszú hozzászólás lesz. lehet végig se olvasod :) Mondtam már kéne újra CSelnem? Biztos. Ismerté kéne tenni a Tomcat nevet cs-ben :) Úgyse lesz rá időm... mind1. 2.félévben kissé rendszeresebben kéne tanúlni, nem lenne ilyen húzós vizsgaidőszak. hümm lejárt szám. Na majd 11-kor megyek inkább asszem <--nem kell ám végigolvasnod ezt a kisregényt :) Bár mondjuk legalább nem unatkozol majd. Tényleg nem készűltek ki idegeim, csak nincs kedvem tanúlni, s mivel most netelni sincs, ülögetek itt, megy music, s irogatok. :) 11kor már tényleg megyek. Amúgy szvsz ez rekordhosszú hozzászólás lesz... Mennyi is a karakterlimit? Jó lenne tudni. Na jó, asszem tényleg ráklikkelek Mehet! gombra! De előbb select all...copy <--ki tudja :)
Na csá te droid! :) -
Nekem is 3 vizsgám van, de az a 3, ami már a legelején is hátravolt :)) szóval még semmit nem csináltam meg. Nekem ez magas, szopi van.
A túráról még nincsenek infóim, mert nemtom mikor találkozom lánnyal :o) Majd értesítelek előtte, of korsz.
Pá, purdé -
Tomcat #2504 Macókám, éppen kis szünetet tartottam...
még van 3 vizsgám:
22 matek(ha intergrálást húzok megcsapnak...)
23 növényszervezettan (~UV jellegű)
24 anatómia UV (évfolyam ~80%-ának. aszondja a nő 6:00 kor nyit egyetem, akkora bejön, oszt majd menjünk szép sorjában...ehh, le se fekszem asszem 23-án)
szal nagyon durva hét következik, viszont ha minden OK(remélem így lesz), akkor 24-én végeztem <- szal megkezdődhetnek egyeztetések mikor akarsz letalálni balkánra
elég lesz egyenlőre? :) -
Macókám, fórumba tudunk írogatni, de irc-re minek jönnénk? Akkor legalább itt mondj egy pár szót :o) -
kiraly lett :) -
jaa, osszekevertem a "direction" meg a "behavior+ parancsot :)))))))))
Remelem mar jo :)
PyRex -
-
Na igy :)
PyRex -
-
-
hmm
ezt a jelenséget indexen és is előhoztam...
igy jár aki felelőtlenül marqueezget... -
Tomcat #2493 "Logód nagyon gáz, de ezt eddig is tudtuk."
Thx! :)
Ő az a rendszergazdás buli? Remélem összejön!
Szeretném letolnád valamikor a képed végre. Ezer éve nem beszéltünk.
Mondjuk Sid is jelezte, hogy idepofátlankodna 1-2 napra, szal majd egyeztetünk. :) -
Ma vágtak ki szervesből, illetve, visszaadtam húzás után a tételt. Asszem abbahagyom, nem megy :D
Sid alma. Végül is én is végzek 18-án :D Csak mindennel. Akkor majd lehet megyek pállani hozzátok valamikor, oks? Max. két éjszaka, egyre gondoltam, de akkor veled nem is tudnék beszélni.
Írtam ma egy 17193 leütéses levelet, most vagy olyan választ kapok, hogy megyek Sidhez antennát takarítani, vagy olyant, hogy nem... Reménykedjünk.
A logód nagyon gáz, de ezt eddig is tudtuk. Csá, macó. -
Tomcat #2491 Entering CD-írók mode... :)
Holnap megyek földtanra. Erre itt ülök gép elött... Mentségemre legyen mondva elsősorban azé, mert netről szedtem le az anyagot. Azé ez veszélyes kombináció... :) Most is NetCaptor egyik füle az föci, másik SG, meg egyéb. Tök nagy balfasz tudok lenni ám...
Ma telefonált farok Sid. Csúcsidőben. Lehet koleszból? Vadállat 18-án végez, bár valszeg tudod.
Holnapután kivágatom magam anatómiából. Ehh. UV 24-én. 22 matek 23 növényszervezettan, 24 anatómia. Cool.
Na eztet is minek írtam le :)
Hé te droid, Tomcat logo v3.0 hogy tetszik? 5 perc alatt mevolt. lehet meglátszik rajata :)
Entering HTML is cool mode... -
Tomcat #2490 Cső buckalakó -
Csá te robotarcú. -
Tomcat #2488 -
olyan reg volt marquee :)))))))))))
PyRex -
Tomcat #2486 Szokásos PyRex hozzászólás
-
-
[CSepel] Clan -
<SCRIPT LANGUAGE="JavaScript">
<!--
function newpage(url) {
self.name = "opener";
remote = open(url, "remote", "scrollbars=no,width=40,height=40");
}
// -->
</SCRIPT>
LED: szerintM ennyi elég lett volna: scrollbars:no. Ezt mondjuk javascript-es megnyitásnál tudnám jól Lképzelni. Ez lenne a példa: <a href="javascript:newpage('ittadszmegvmicimetpl.htm')">Katt</a>. -
Tomcat #2481 Mondom hogy tré, nem? -
Tomcat #2480 Bazze IE szépen kiakadt :))
Még jó hogy Opera nem allergiás ilyesmire -cserébe akkora egy tré, hogy csak na :)
Most is Szia Tomcat a főoldalon, itt meg már nem vagyok bejelentkezve... -
nagyon brutál TWN berakja az ilyen brutkó cuccokat én meg kinézem sourcebol :D -
-
Tomcat #2477 milyen kérdőjelet, csak egy szutyok van ottan te :)
ehh 2. felesleges volt, na mind1 már -
Tomcat #2476 :o