Operation Flashpoint
  • Shep
    Már lentebb írva vagyon én csak bemásoltam neked ide is, Xian remélem nem gond

Xian 2001. aug. 06. 21:09 | Válasz erre | #696

Hi

Szoval en az utolso palyan
    a kovetkezot hasznaltam.
    Ugye csak 1x lehet menteni a jatekban hmm :)
    Szoval lemented a jatekot. ALT+TAB. Bemesz az OP konyvtaraba, majd azon belul (huu passz abban van a save.fps) majd a save.fps-t kimasolod valahova egy v1 konyvtarba, es utana torlod a OP -s konyvtarbol. Utana ESC- vel vissza, majd megint ESC es ujra lehet menteni. Ezt az uj verziot ki kimented a v2 konyvtarba leszeded az OP -bol es igy tovabb. Azt kell ez 1,2 stb hogy legyenek verziok ha valami nem ugy megy ahogy kell. Szoval en igy jutottam el az utolso palya. Mivel az elso mentes utan pl a sniper lelotte a fovezert, vagy rpg-s szetrobbantotta az uaz-t. Utana az 1.shlika -nal mentettem. Majd 2.shlika. Vegul a sziget vegen, mig el birtam addig bujni az ural-al amig nem lottek. itt ujra mentes es robbantas. Az utolso kuldetes nagy szivatas volt. A 2, emberert odaaertem, akkor derult ki hogy csak 2 ember fer el a kocsiban, elotte megy feluton kifogyott a benzin. Aztan fogtam az egyik helit feltankoltam aztan azzal mentem. :) kb ennyi

Ezt peidig én írtam szintén lentebb © Shep 2001. aug. 07. 19:59 | Válasz erre | #706

Egy kis help az utolsó előtti pályához azoknak akik Guba elfogása után nem találják a scudot. Ha a lentebb írt helyek egyikén sem találod/a sziget végén a kikötő előtti falu, a sziget végén a kikötő előtti falu előtti leágazásnál a kisház mellett/ akkor, a sziget vége felé van 2 kifli alaku erdősáv/déli oldalon, hegyoldal/ nem az első hanem a második előtt van a scud.