Operation Flashpoint
-
Pár idézet az index-ről :
"...Mondjuk a géppuskák/-ágyúk szórását szerintem teljesen elb*szták. PKM sux, M60 sux, és nem hiszem hogy a GAU8-nak ilyen szórása lenne..."
"...Nabazz...
Akkor most két lehetőség marad:
-Megvenni az origin game-t [nemkispénz]
-Reménykedni, hátha lesz rendes crack..."
"...Nem kamú ! :(( Probáljatok meg a T80-al lõvészként a gépfegyverrel tûzelni / szerintem minden tanknál "kész" a gépfegyver / .... :(((( Ha jól néztem csak bizonyos fegyverek esetén "tették tönkre" a célzórendszert / M60 ,HK távolra , Tank gépfegyverek / de még nem teszteltem le mindent - lehet helikopterek gépfegyverei is ellettek kurva - / multi megjelenéséig akkor sem veszük meg :-) / :((..."
"...Nemcsak a géppuskák, de a gránátvetők pontossága is oda van, nem is kicsit...
Valami iszonytos igy a game...
A patch-küldetésekket félbe is hagytam, akkora csalódás így az egész...
Remélem hamarosan lesz rendes pacth..."
"...Ez a FADE suxxol jól. Még jó, hogy nem szedtem le a patchet :)..."
"...Magastorony, ez a krekkelt peccs sem jott be, f.u.c.k. f.a.d.e. .... :(((
gepfegyver, granat, m203, aknaveto ugyanugy szar..."
"...Hat, csak illusztraciokent annyit,hogy T80-ban, gunnerkent geppuskaval a kb. 100 meterre levo _hazat_ nem talalom el. Kulso nezetbol kb. olyan, mintha loves kozben ide-oda rangatnam az egeret...
Remelem, nem ez a kivazzott f.a.d.e. lesz a tendencia a jovoben, mert tokonszurom magam..."
"...Azért az erősen idegesítő, hogy egy géppuskás emberkével nem tudok eltalálni egy 50m-re futkosó katonát. A gránátvetővel meg akkora szórást produkáltam, hogy csak na. Volt hogy a vizszintesen tartott fegyverből kb. 2m-re saját magam elé lőttem!!! Azért ugye elismered, hogy ez így játszhatattlan...
Nem kell, hogy ultrapontosak legyenek [eddig sem voltak azok!], de azért legalább használhatóaknak kell lenniük. Elismerem, elég régen használtam a game-ben sima AK-t vagy M16A2-őt, de azért elég zabos vagyok amiatt, hogy csak ezek maradtak használhatóak...
Sorozatban az ~50m felett az AK sokkal rosszabb, mint bármely géppuska, márpedig a géppuskák effektive 0-300/500m-ig használatosak..."
"...Van egy igen ostoba küldetés, (vmi buzi jueszéj csávó csinálhatta) ahol civileket kell kip*csázni egy helikopter oldalgéppuskájával (UH-60).
Szerencsétlen srácok 6-7-es csoportokban szaladgálnak "jaj-jaj, csúnya katonák", és igy egy tár lőszerrel 6 azaz HAT embert sikerül likvidálnom!
Azért ez csúnya, nem?
Nem beszélve arról, amikor a Vulcan-nal a specnaz szakaszra célozva tüzeltem, és a robbanólövedékek-től 1 ember lelte halálát..."