Operation Flashpoint
  • Árnyvadász
    Röhej még nekik áll feljebb.Az életben sem úgy megy ám, hogy ingyen vagy minimális pénzért kapsz meg dolgokat.Tudod csirke, ezért börtönbe is rohadhatnál egy darabig, de látom ez téged abszolult nem érdekel.És ha már van pofád ide irogatni a dolgaidról, akkor inkább ajánlanám, hogy e-mailben vagy magánban tárgyaljátok ki ezeket, mert senki sem kiváncsi erre. Nem azért nyílt a szoba, hogy oldalakon keresztül azt olvassuk hol van ez meg az, de ezt már leírtam. Itt élménybeszámolóknak,gépigénnyel kapcsolatos dolgoknak és segítségeknek kellene lennie az elakadt játékosok számára. Nem is értem a supergamez szerkesztőit, miért hagyják, hogy lehessen ilyet csinálni. Le kéne zárni a szobát, ha ez folytatódik, mert ez kurvára illegállis, ráadásúl mindenki szeme láttára. És az oldal is csak lejáratja magát vele.... Kivéve a kalóz csirkék, akik örülnek, hogy ingyen vagy min. pénzért hozzájuthatnak. Mert tudod öreg, aki megveszi annak eléggé szúrdossa a máját, hogy csirkék meg így szerzik be, de nem is akarok én ezzel foglalkozni meg idegeskedni rajta, csak azt vésd az eszedbe aranyapám, hogy nem neked van igazad.