Operation Flashpoint
  • CSOCSO
    nekem megvan a full gamez szerintem nagy szar!!!!
    van a clean swip pálya szerintem a legkönnyebb!!nincsenek sniperesek nem lönek rátok tank al stb.. mindenkinek van gránátja és HK ja...de kb 4 ötök ellen vagy háyotok elen van vagy 50 ellenség nah ezeket meg lehetetlen kinyirniá4!!!! a sok madárst kb az első 10 másodpercbenmlevadászák mert olyan suták még az sincs hogy azt modnom nekik hogy feküdjetek mert nemén vagyoka leaser....
    én meg nem tudok kinyirni 30 katonát!!!!!!!! van amikor lelönek de 3X néztél körbe és sehol senki!!!! mert messze messze valaki látja a mozgást de te nem látod mert fexik!!!!
    ez full élethű!!tényleg ilyen a valóságben!!téynleg nem az a kinyirsz 3 millio embert majd a föhösnénit megdöngeted virulva a gamez végén.. nah ez nem erről szol!! de szerintem ez a gamez rovására ment!!!!
    annyi katona van hoyg hiába nyirsz ki 10-15 öt gyönyörüen egyszercsak valaki lábon lő onnatol fel állni nem tudsz vagy fejbe lő nah onnan tól sem kell felállni!!!!
    aranyos gamez jo ötlet de összecsapott munka és nem gondolkoztak hogyan kéne normális gamezt csinálni!!!!!
    Baromi jo feeling amikor a sok emberemet belerenelem a tankobamajd meginduluk 3 tankal plusz 1 mittom én milyen harckocsi....rohadt jo csak nem tudsz mind a 3 tankra figyelni melyik mit hogyan kit támadjon!!!meg magadra is figyeni sőt támadni ha kell hátrálni!! baromi jo feeling ha sikerül valami!! sajna ez sem olyan mint amit megszoktunk a sivatagi cápák c. filmben!! na az egy komoly feeeling lehet:)nah mindegy!!! nem lenne ez rosz gamez csak ha értitek miről besélek akor eléggé szar... a grafikáról ne beszéljünk !!! a max payne 10 szer szebb!!! egy unreal torunament szebb ennél!!szala grafikával nem kéne dicsekedni!!!na csá!!!!!!