Operation Flashpoint
-
elmondom én hogy csináltam. Ugye két tervet lehet indítani. Egyik hogy mindenki veled jön, a másik pedig hogy elküldöd őket arra a kijelölt helyre. (asszem az az A verzió) Én ezzel csináltam. Elküldtem őket, majd átvágtam az erdőn ahol az a dombon levő bázisuk van (Ahol alszanak a katonák majd riasztásra kijön mind1-ik). Na ugye van RPG-d. Hátulrúl (D-ről) elmész a romoknak, egy kis vékony magaslaton keresztül, majd elmész addig a sarokig ahonnan pont látni a nagy bázist ahol a tankok vannak, és láthatod a sátorokat is. Elővettem az rpg-t, belekúrtam egyet a baloldali sátorba, majd felriadt mindenki. Szóltam a társaknak hogy indulhatnak, majd a másik rpg-vel a tömeg közé lőttem (brutális megoldás de ez van :D) Amíg jönnek a többiek addig visszamész a kezdőhely felé levő erdőnek. Pont eléred az erdőt mire megjönnek a többiek. 6 embert beküldessz a tankoknál levő bázishoz, majd a többit a romoknál hagyod amig jön a helikopter. Nagyot kerülve a tankos bázis északi részéhez mész, majd ellopod t72-őt. Tanács hogy egyből gunnernek szállj be!. Meg heat-eled kicsit a romokat, úgy hogy a katonáid ne kapjanak belőle, meg akit meglátsz kilövöd. Aztán sorba beszálltok a katonákkal a tankokba (én a bmp-t nem hoztam el) Majd elindultok a következő célnak (ja, én sabottal kinyomtam a mi24-et). Majd jön egy BMP és a T80 (asszem) kinyírjátok őket, majd el is értek a végére. Sok sikert.
Bocs az ilyen hülye leírásért, de már rég volt.