Operation Flashpoint

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

alma2
akartam is irni eleg verszegeny az ofp.hu oldal.
Bar igy regisztracio utan mar tobb dolog van de a letoltesnel semmi leszamitva a 3 modot ami fut a szervereken./ha tevedek javitsatok/
de talaltam kulfoldit, ahol tobb szaz file van a jatekhoz, csak konnyu elveszni a boseg zavaraban melyik hasznalhato is.
mindegy tegnap este, mar rohangaltam esznelkul az egyik magyar multis szerveren.
Bar mar 5 eve nem jatszottam vele, multit soha, de nagyon sok dologban magasan lepipalja a mai hasonszoru jatekokat, visszafele fejlodik a vilag 😞

Ami vicces volt, egybne pozitiv is, egyik single kuldetesnel jon utanam egy tankunk, de mivel feltettem ultra hig-ra a terraain detailt, ami azt eredmenyezte, hogy sokkal tobb bucka lett a palyan, a tank ugyanolyan vadul jott utanunk, de a sok buckatol, amit figyelembe vett a mozgasa, ugy pattogott mindegy megorulz nyul, viccces latvany volt.
igy visszatettem high-ra, ne pattogo tankokkal kelljen jatszanom, meg eltalalni is nehezebb oket, ha ellennel is ez lesz, rohadt bunnyhopper 😊

szerintem

joebacsi

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

alma2
letezik olyan texture pack, ami teljes egeszeben frissiti a 2001-es kinezetet a gold verzionak, es kuldeteseinek ?

tudna valaki mondani egy gyari multi palyat, amin lokalisan ki tudom probalni a legi jarmuveket, foleg heliket, kepetelen voltam talalni, koszi.

szerintem

Letölthetõ a FFUR 2006 2.5 verzió és megjelent a CSLA II Upadate 2 is.

Esrohnoil
Megnéztem, vannak benne vicces dolgok, érdekes megoldások. 😊

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

Boconadi
Gecc. Ismeritek azt a vulkános mission-t? 😄DSA😄SA
miko

Esrohnoil
Egy kis érdekesség:
Profi OFP Speedrun. 😊
Én már letöltöttem, kíváncsi vagyok hogy csinálta meg 3 óra alatt. (Idõgyorsítással persze. 😄)

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

Sanyix
régi 😊

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

bakvarnyu
<#vigyor2>

LOL 😄

Speedbreaker
így is lehet háborúzni 😄

Only music, only dance, but the first is friends! *Pedal To the metal * Haulin * Szóld le az előtted írót * vótmá * Lock On * Zöldszar * LEGszarabb vicc *

Lesz OFP2 ez az OFP igazi folytatása jobb fizikai és audiomotorral csak az a gond ,h ugyebár az OFP fejlesztõcsapata a BIS szakított a Codemastersel (OFP kiadója) és az 'Operation Flashpoint' név az õ tulajdonuk.

Speedbreaker
Há tiszta ratyi

Only music, only dance, but the first is friends! *Pedal To the metal * Haulin * Szóld le az előtted írót * vótmá * Lock On * Zöldszar * LEGszarabb vicc *

Speedbreaker
Egy a lényeg, hogy a talaj és a fák illetve a táj nagyon baráti.

Sanyix
Lehet, bár egykor még Game2 volt, de sokminden kísértetiesen hasonlít a mostani armás képekben a régi game2-s dolgokhoz.

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

Speedbreaker
OFP2? Errõl még nem is hallottam. OFP2 az nem az ArmA elõdje, csak felmondtak a fejlesztéssel és az új fejlesztõk arma néven keresztelték el? Én mintha vmi ilyesmirõl hallottam volna. Ha nem így van mégis mi az a ofp2?

más:
Ma lesz játék?

OFP2 ("Game2") ArmA-ban nem lesz ilyen jó növényzet

ColdFire
az

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

Speedbreaker
Ez ArmA?

Hát jó lenne több is nagyon megdobná a hangulatot 😊

Speedbreaker
hát én már láttam olyat. Volt olyan m4-em amin 3d-s volt az un. "célzóka".

Hi all,

Hogyhogy nem készültek az OFPhez olyan fegyver addonok amiben 3d-s célzóka van? mer pl letámasztott m60ba már volt de kézifegyverbe még nem

Speedbreaker
Nekem hiányzik <#hehe>

Sanyix
Hát p2 (lanbuli) óta nemnagyon, de majd ha újra hiányozni fog az ofp fogunk 😊 amúgy azért játszanak esténként mindíg, csak nem sokan 😊

Speedbreaker
Sziasztok, az lenne a kérdésem hogy szoktatok még esténként játszani, mint pl nyáron?

joebacsi
nah úgynézki csapatból lassan egy 5-6 embernek lesz már lassan eredeti ofpje, a kérdésem meg az lenne, hogy szerver indítással kapcsolatban hol lehet jó doksit találni, milyen trükkjei vannak, etc...mert indítanánk rá egy sajátot, hogy kipróbálgathassuk csapaton belül, és csak utánna vetnénk magunkat be a mélyvízbe, így arma elõtt 😊

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

ChevyG work
elszált a vinyom, amin az ofp volt. valaki beirná h milyen fájlokat keresssek? (cd képek, patch, crack)
nem vagyok kérdezgetõs, vissza nem olvasós, de faq nincs😞

P133@167Mhz, 16Mb EDO RAM, S3 4 Mb TRIO, 230W, 24x CD-ROM, 4,3Gb Quantum HDD Nascar->NASCAR!!! súlyból elvenni NEM LEHET!

joebacsi
abszolút nem kis gagyi ez, melyik játékban tudod 5 kilóméterre is akár felhúzni a látótávolságot?
ha anno fél-egy évvel késõbb jött volna ki, optimalizált multival (játék közbeni csatlakozhatósággal), és még a codemasters is tolt volna alá egy kis hájpot lesöpört volna minden taktikai fps-t...
ezek nélkül megmaradt "mindössze" egy minõségi rétegjátéknak
nademajd az arma...

Bakker, késõn érõ típus vagyok! Most fedeztem fel mekkora játék ez... Amikor megjelent abszolute nem foglalkoztam vele, 2 éve megvettem a gotyit akkor tetszett most újra neki álltam aztán most meg bele szerettem. A grafika szerintem szenzációs. Nem is értem ... prey meg d3 meg mittom én mi még de ebben a kis gagyiban van valami ami fenomenális. Na, soldiers go, go go !
Speedbreaker
könnyû lenne 😄

ColdFire
ugyhogy military 😛

amugy kiléptem BSbol, csak ugy mondom, de ez se jön ide 😄
...felkurtak az agyam... vajon ki?...

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

Esrohnoil
Egy küldetésnek nem lenne rossz...
Az lenne az utasítás h. ejts fogságba egyedül 1000 ellenfelet és hozd õket a bázisra. 😄

Speedbreaker
Hogyjön ez most ide? 😮

Esrohnoil

joebacsi
én is hasonló módon oldottam meg, csak sajna az egyik t72eshez elért a személyzete, így "csak" a t80as, meg 2 t72es, illetve 1 bmp maradt következõ pályára...velük így elsõre toltam egy frontális támadást...papírforma eredménnyel 😄
majd ma okoskodok valami taktikusabbat 😊

Persze lehet hogy van itt ojan aki már csinált

Xfire-en a nevem solidsnakeonly1 Batlefield 2-ben a nevem SNAKEV500

Különben nem nekem az ijenek túl bonyolultak.

http://operationflashpoint.filefront.com/
Ezenn az oldalon több száz van.

Sziasztok, van valaki aki csinált már addont a programhoz? Akármit, de fõként olyan jármûvet, ami müködik is rendesen benne!!!
dronkZero
Ja, az miért van, hogy a rohadt gép annyira skót, hogy csak kemény 19 darab töltényt ad a Bizonomhoz? Elöször azt hittem, annyi maradt meg az elõzõ pályákról, de miután ellõttem mindet, megint 19-et ad a következõ pályán is. Nagy köcsögség, eleve egy tárba fér vagy 42 töltény...

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

dronkZero
Én meg pont most csináltam meg a tanklopós pályát.
Besunnyogtam a bázisra, lelõttem az ottani tankszemélyzetet. Beültem egy T72be, kicsit elõregurultam, aztán szétgéppuskáztam a dombról lefelé igyekvõ katonákat. Nem sokkal (20-40sec) az ejtõernyõsök érkezése után indítottam a bandát, azok szétszedték a deszantot gond nélkül, megérkeztek 10-en. (Pont az ejtõernyõsök érkezése elõtt mentettem, szal sokszor tudtam próbálkozni, hogy az én embereim nyerjenek). Onnantól sétagalopp. Minden jármûbe egy driver (elloptam a teherautókat is), amelyik tankba jut, abba gunner is. Én egyedül vittem a T-80-ast. Ék alakba rendeztem õket, a térképen jelzett gyülekezési ponttól kicsit nyugatra bevártam az érkezõ T-72 - BMP párost, azoknak lõni sem volt esélyük, mert dombon jöttek felfelé, nagyon felfelé állt a csövük, mikor kibukkantak. Utána már csak oda kell kocsikázni a faluhoz...

Köv. pályán megkaptam az összes ellopott páncélost. Beültem a T-80-ba, egyedül a dombtetõrõl szétgéppuskáztam a helyõrséget. Most ott tartok, hogy a város melletti domb tetején állnak a tankjaim, el van mentve. Kipróbáltam, be lehet sunnyogni a városba, és beülni az üres T-72-be. Mielõtt beültem, a járõrözõ T-72-bõl kilõttem a gunnert meg a commandert, az onnantól nem nagyon jelentett veszélyt. Mondtam a többieknek, hogy "Return to formation", azok elkezdtek lõdözni, de valahogy kilõttek közülük egyet, egy másikat meg lezúztak pirosra, ami nem tetszett, abbahagytam.
Asszem elõrõl fogom kezdeni, aztán majd csak az üres tank mellett fogom ellõni a mentést.

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

Esrohnoil
Én örülök ha egy tankot meg tudok fújni. Ha viszem a többieket, ledarálják az egész osztagot. 😄
Majd írd le hogy csináltad! 😊

joebacsi
nyah énis pont mostmegyek majd lopni 😊

Esrohnoil
Az utáni amikor elõször lehet a Resistance kampányban tankot lopni.
Ez az a küldi ahol egy nyugaton fekvõ kis várost kell megostromolni tankokkal.
A kezdeti tankok száma függ attól h. az elõzõ küldiben mennyi tankot loptam? 😄
Van egy olyan érzésem h. igen...

I.C.ram
Az melyik is?
Sanyix
Most is henteltünk a szerveren 😊

Esrohnoil
Erre nem tud vki jó stratégiát?

ColdFire
sziasztok! õrülnék ha lenne egy kis élet a topikban, mert hát holnap jön meg a játékom, de sehol senki... vagy mar senki nem jaccik vele, és folos volt a 4000Ft? :S

ColdFire
wow, megnéztem a videot, nah ez nekem is kell!😊

honnan tudnám letölteni, ti hazsnáltok mellé vmi kieget? :S