Operation Flashpoint
  • dronkZero
    Én meg pont most csináltam meg a tanklopós pályát.
    Besunnyogtam a bázisra, lelőttem az ottani tankszemélyzetet. Beültem egy T72be, kicsit előregurultam, aztán szétgéppuskáztam a dombról lefelé igyekvő katonákat. Nem sokkal (20-40sec) az ejtőernyősök érkezése után indítottam a bandát, azok szétszedték a deszantot gond nélkül, megérkeztek 10-en. (Pont az ejtőernyősök érkezése előtt mentettem, szal sokszor tudtam próbálkozni, hogy az én embereim nyerjenek). Onnantól sétagalopp. Minden járműbe egy driver (elloptam a teherautókat is), amelyik tankba jut, abba gunner is. Én egyedül vittem a T-80-ast. Ék alakba rendeztem őket, a térképen jelzett gyülekezési ponttól kicsit nyugatra bevártam az érkező T-72 - BMP párost, azoknak lőni sem volt esélyük, mert dombon jöttek felfelé, nagyon felfelé állt a csövük, mikor kibukkantak. Utána már csak oda kell kocsikázni a faluhoz...

Köv. pályán megkaptam az összes ellopott páncélost. Beültem a T-80-ba, egyedül a dombtetőről szétgéppuskáztam a helyőrséget. Most ott tartok, hogy a város melletti domb tetején állnak a tankjaim, el van mentve. Kipróbáltam, be lehet sunnyogni a városba, és beülni az üres T-72-be. Mielőtt beültem, a járőröző T-72-ből kilőttem a gunnert meg a commandert, az onnantól nem nagyon jelentett veszélyt. Mondtam a többieknek, hogy "Return to formation", azok elkezdtek lődözni, de valahogy kilőttek közülük egyet, egy másikat meg lezúztak pirosra, ami nem tetszett, abbahagytam.
    Asszem előről fogom kezdeni, aztán majd csak az üres tank mellett fogom ellőni a mentést.