4624
Operation Flashpoint
-
#4184 Ja, az miért van, hogy a rohadt gép annyira skót, hogy csak kemény 19 darab töltényt ad a Bizonomhoz? Elöször azt hittem, annyi maradt meg az előző pályákról, de miután ellőttem mindet, megint 19-et ad a következő pályán is. Nagy köcsögség, eleve egy tárba fér vagy 42 töltény... -
#4183 Én meg pont most csináltam meg a tanklopós pályát.
Besunnyogtam a bázisra, lelőttem az ottani tankszemélyzetet. Beültem egy T72be, kicsit előregurultam, aztán szétgéppuskáztam a dombról lefelé igyekvő katonákat. Nem sokkal (20-40sec) az ejtőernyősök érkezése után indítottam a bandát, azok szétszedték a deszantot gond nélkül, megérkeztek 10-en. (Pont az ejtőernyősök érkezése előtt mentettem, szal sokszor tudtam próbálkozni, hogy az én embereim nyerjenek). Onnantól sétagalopp. Minden járműbe egy driver (elloptam a teherautókat is), amelyik tankba jut, abba gunner is. Én egyedül vittem a T-80-ast. Ék alakba rendeztem őket, a térképen jelzett gyülekezési ponttól kicsit nyugatra bevártam az érkező T-72 - BMP párost, azoknak lőni sem volt esélyük, mert dombon jöttek felfelé, nagyon felfelé állt a csövük, mikor kibukkantak. Utána már csak oda kell kocsikázni a faluhoz...
Köv. pályán megkaptam az összes ellopott páncélost. Beültem a T-80-ba, egyedül a dombtetőről szétgéppuskáztam a helyőrséget. Most ott tartok, hogy a város melletti domb tetején állnak a tankjaim, el van mentve. Kipróbáltam, be lehet sunnyogni a városba, és beülni az üres T-72-be. Mielőtt beültem, a járőröző T-72-ből kilőttem a gunnert meg a commandert, az onnantól nem nagyon jelentett veszélyt. Mondtam a többieknek, hogy "Return to formation", azok elkezdtek lődözni, de valahogy kilőttek közülük egyet, egy másikat meg lezúztak pirosra, ami nem tetszett, abbahagytam.
Asszem előről fogom kezdeni, aztán majd csak az üres tank mellett fogom ellőni a mentést. -
#4182 Én örülök ha egy tankot meg tudok fújni. Ha viszem a többieket, ledarálják az egész osztagot. :D
Majd írd le hogy csináltad! :) -
#4181 nyah énis pont mostmegyek majd lopni :) -
#4180 Az utáni amikor először lehet a Resistance kampányban tankot lopni.
Ez az a küldi ahol egy nyugaton fekvő kis várost kell megostromolni tankokkal.
A kezdeti tankok száma függ attól h. az előző küldiben mennyi tankot loptam? :D
Van egy olyan érzésem h. igen... -
#4179 Az melyik is? -
#4178 Most is henteltünk a szerveren :) -
#4177 Erre nem tud vki jó stratégiát? -
#4176 sziasztok! őrülnék ha lenne egy kis élet a topikban, mert hát holnap jön meg a játékom, de sehol senki... vagy mar senki nem jaccik vele, és folos volt a 4000Ft? :S -
#4174 wow, megnéztem a videot, nah ez nekem is kell!:)
honnan tudnám letölteni, ti hazsnáltok mellé vmi kieget? :S -
#4173 http://www.youtube.com/watch?v=JYFBGZEZaA8&mode=related&search=
Személyes kedvenc. -
#4172 Ez mekkora. :D -
#4171 Az Armed Uprising is jó hangulatos. :D (4 részes) -
VL1 #4170 http://www.youtube.com/watch?v=-gtGU-1oJZc
ezt nézzétek meg!!! -
#4169 sziasztok, tört goty-ra hogyan lehet felrakni az 1.96os peccset?
(nem engem érint a dolog, csak valakinek messzebb van olyan üzlet ahol kapható eredetiben :)) -
#4168 Field Excercise nevű resistance küldinél mi a jó taktika?
Egyszer régen megcsináltam, de most vhogy nem megy. :D -
#4167 Hmmm ... megnézem otthon ... -
pedro870 #4166 valóban az új user szokta megoldani az ilyen elállításokat -
MrTressy #4165 nem nyomtad feljebb véletlenül a terrain detailt? -
MrTressy #4164 Hát erösen kétlem hogy te full graffal toltad, úgyanis nem hiszem hogy létezik gép és még pár évig nem is fog ami full látótávval meg max terrain detaillel tudja nyomni az ofpt... -
#4163 csinálj új usert -
#4162 Az lesz valszeg ... -
#4161 reinstall -
#4160 Én is meglepődtem elhiheted :( -
csoola #4159 hogyan akad azon az atomerömün???! nekem az 1.7-es cerkán még a GF 4-esemmel régen, 512 rammal is olyan simán futott maxon h már gyorsabb volt majdnem mint a valoság:P -
#4158 A magyar serverhez elég csak az ap5goldot feltenni és már lehet is játszani?
Vagy hogy van ennek a menete? -
#4157 GOTY verzió, 1.96-al ...
Belőttem egyszer, futott szépen, valamit elállítottam akkor beakadt, visszalőttem, de azóta mindig akad, bármit állítok ... -
pedro870 #4156 900-as látótávnál nem szabadna szaggatnia. Azt mondd meg, melyik verziót nyomod, felvitted 1.96-ig? -
#4155 hat van vagy masfel eve mikor utolja jatszottam vele..es vagy 3 eve mikor telepitettem...de a LOD-ot allitgasd...aztan megtalalod az arany kozeputat a jatszhatosag es a graf kozott... -
djukel #4154 Elárulom neked ez a játék minden konfigon szaggat. -
#4153 Na ide is bedobom ...
Üdv az Uraknak ... Segítsetek nekem mert széjjelb@sz az ideg ... szeretnék kicsit Flashpointozni ...
DE ... akármit állítok be mindig akad a játék ... ott tartok hogy 1024x768, majdnem low és akadok :( 800-900-as látótáv, stb ...
A64 X2, 7900GT, 2GB ram ... kicsit jobban kellene hogy menjen ...
Valaki akinek hasonló gépe van ... Tudna valami optimális beállításokat írni nekem?
1280x1024-ben szeretém futtatni és kellene valami optimális beállítás mert idegesít nagyon :( -
MrTressy #4152 akármelyik ircnetest mivel több szerverböl áll -
#4151 Letöltöd a multisított pályákat valahonnan és úgy :)
amúgy irc szervernek: irc.atw.hu vagy irc.elte.hu ezek jók. -
#4150 Másik kérdésem az lenne, hogy IRCen hogyan, és mikor találom meg az #ofp.hu szobát? Lehet, hogy hülye kérdés, de melyik irc szervert válasszam az elején? Vagy az mindegy? -
#4149 Olvastam itt több fórumban is, hogy a Resistance kampányt végig lehet játszani coopban. Ezt hogyan lehet elérni? Semmi ilyesmit nem találok a multiplayer menüben, csak különálló küldik vannak, és nem a kampány pályái. Valami mod kell hozzá? Vagy nem is lehet ilyet csinálni, csak félre vagyok informálva? -
pedro870 #4148 most mé kell megörökíteni, hogy mekkorát frendliztem? :D -
#4147 Aha, zsírland volt azthiszem. -
#4146 Ez melyik pályán vót? zsírland HA? -
#4145 vagyis itt -
#4144 itt a kp mikor a tank alatt feküdtem vagy 5 percig :D. Csak pont nem volt Sachel