Operation Flashpoint

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Speedbreaker
Zalán ha nem addonos szerverre mennél fel nem dobnának ki <#szomoru1>

Only music, only dance, but the first is friends! *Pedal To the metal * Haulin * Szóld le az elõtted írót * vótmá * Lock On * Zöldszar * LEGszarabb vicc *

Azt olvasgatom + töltöm a modokat, holnapra meghagyom a 700MB-sat, tényleg azzal a moddal játszik valaki? 😛

Sanyix
Minden le van írva a www.ofp.hu-n a multival kapcsolatban.

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

Kösz de már lasssan 5. hónapja próbálom beüzemelni a tetves multit de sehogy sem akarja, 😞 Látom fent játszanak a magyar serveren néhányan, csatlakoznék ha... 😄

Van itt olyan türelmes ember aki elmagyarázná nekem MSN-en hogy mi az a dxdll meg ezek thx! 😊 MSN: [email protected]

Sanyix
Hát akkor tapasztald ki az egészet, aztán tudd meg milyen addonok/mod kell a szerverre, és kikkelni se fog 😊

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

Huh még nyáriszünet elõtt beruháztam egy GOTY-t megkerestem a talán<#idiota> legujabb peccset, és egyszerûen kickel a server <#wow2> Nem vagyok benne hû de prõ, még az embereimet sem tudom irányítani ez van 😊 Régen a demot végignyomtam 600000szor amig nem volt nyetem <#buck>

Speedbreaker
Nekem is küldték MSN-en. de amúgy www.ofp.hu

Only music, only dance, but the first is friends! *Pedal To the metal * Haulin * Szóld le az elõtted írót * vótmá * Lock On * Zöldszar * LEGszarabb vicc *

PhantomAss
és aztatat honnan lehet letölteni?<#confused>

GOOBY, pls

Speedbreaker
Nekem egy 12 KB-os van, és minden küldetés magyar <#idiota>

Sanyix
121 megás akkor kell, ha a kampányt magyarul akarod, ha kampány jó angolul akkor nemkell az.

Seaweed
nem, csak komplett resistance.pbo file azert ilyen nagy....vagy jobban szeretlen pbo-t baszkuralni par text miatt?!
Speedbreaker
A 121-megásban a szinkron is magyar?

Seaweed
Mivel pl az Resistance magyaritasa 121 mega igy nem tudom/akarom feltolteni en. BoP-ra megtehetnem ha kisebb lenne (de azt is max az uj motor csere utan).
Seaweed
Letezik! A regi OFP.hu-n fentvoltak. De most nincsnenek! Regisztralj, lepj be, es kerdezd meg hogy honnan lehetne levadaszni?! Vagy itt az SG-n keresd meg az illetekes elvtarsakat..itt is ittvan a nagyobb hanyada!
PhantomAss
hali
létezik magyaritás az alap game-hoz?
a magyaritások.hu-portálon találtam de nemtom felrakni😞<#lama>

GOOBY, pls

Sanyix
Hát ezt Icebird-tõl kérdezd 😄
De úgytûnik vége.

Seaweed
OUT nak vege? Konyec?
Sanyix
Hát akkor keressél 😊

Speedbreaker
Amúgy http://ofp.gamepark.cz/ még mindig 😄 😛 Ofp-re már regeltem, de nem sok hasznosat találtam egykét peccsen kívül <#szomoru1>

Sanyix
1.96-os patch alap a multihoz. Amúgy nem gamespy-al, hanem akár az ofp belsõ szerverkeresõjébõl 😊 szigeteket, addonokat az addons könyvtárba kell rakni de ésszel, ha telerakod és nemtod mi volt eredetileg, multiban bezavarhat. Amúgy http://www.ofp.hu még mindíg.

Speedbreaker
1.96-tal? Vagy azzal a Gamespy Arcade-val? Most megyek, kipróbálom a multit, hátha összejön vmi. Letöltöttem vmien szigetet, de nem tom hogy kell berakni. Azt hogy kell? <#help>

Sanyix
Hát persze hogy van, coop szerver is van 😊

Speedbreaker
De ha jól tudom, akkor még kéne A10-eznem is, meg minden kutya f@sza 😞

Multiplayerben van cooperation mód?

jointeer
single missionok így szoktak végzõdni, sry 😞(((888889

köcsög

Speedbreaker
Sziasztok, az lenne a problémám, hogy annál a küldinél tartok, ahol az Apacs helikopterrel kell menni, és konvolyt kell megsemmisíteni. Ketten vagytok. (két apacs) Kinyírom a konvoly, visszamegyek a base-ra, leszállunk, majd bejön hogy mission completted, bejön a statisztika, aztán a 'continue'-ra kattintok, és kilép a fõmenübe. :S Ez mitõl van?

Speedbreaker
Elnézést <#wawe>

Sanyix
Kicsit visszaolvasol, és meglátod.

Speedbreaker
hy all. Szoktatok még ezzel a játékkal játszani? Pl neten? 1.96-tal?

BF-es taktikával mondjuk nem érdemes OFP-t multiba nyomni 😛 😊 ;D

Sanyix
Érdemes megvenni ha multizni akarsz, amúgy sztem azért dobál ki, mert a resistance-hoz van egy szar crack, ami miatt nem lehet semmit csinálni vele, mert mindentõl kilép 😊

Ha te erre csak most jöttél rá akkor az OFP kurvára nem érintett meg téged. Menj vissza Böfizni.
bandika64
Most hogy rájöttem hogy az Armed Assault lesz az Operation Flashpoint folytatása nagyon rákattantam az OFP-re.Még a BF-et is ott hagytam <#hehe>

Asus p5KR alaplap Intel Core 2 Duo e6750 OC 3.2Ghz 4GB Kingston 1066Mhz RAM Gigabyte GTX 460 SE Samsung SyncMaster S23A350 Monitor

bandika64
Csázstok.Szerintetek érdemes megvenni a GOTY-t?
Mert most felraktam a Restiance-t (NEM EREDETI) és állandóan kidob az asztalra.Lehetséges hogy túl öreg játék már és nem csípi a videókártyám?
Mert a Max Payne-el ugyan ez volt.
Szerintetek ha felraknám hozzá a legújabb peccset akkor menne rendesen?

Asus p5KR alaplap Intel Core 2 Duo e6750 OC 3.2Ghz 4GB Kingston 1066Mhz RAM Gigabyte GTX 460 SE Samsung SyncMaster S23A350 Monitor

joebacsi
megint? sztem még mindig 😊

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

joebacsi
okés, énis ezt írtam, nem engem kell meggyõznöd, már megvan szépen rendelve 2 darab, holnap mászok be érte a blahára, mert úgyis arra lesz dolgom 😊

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

Esrohnoil
Pontosan 3860 Ft szállítással együtt.
Ezért a pénzért gyakorlatilag 3 játékot kapsz.
Más szemszögbõl ez egy vastagabb könyv ára.

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

Sanyix

koschwarz
nemrég véletlenül ráakadtam az alapjáték meg a resistance demójára itt a melóhelyen, letöltöttem, telepítettem, jáccottam velük, és nagyon nosztagilkus érzés volt<#vigyor2>, rá kellett jöjjek, hogy még mindig ez az egyik lekkirályabb játék. és az integrált videókaris melós gépen is tök jó beállításokkkal futott<#eljen>

\"...gyönyörû, fiatalos, matrózos...\"

I.C.ram
De az OFP búnusz pályáján tök jól megcisnálták, hogy legyen élet a szigeten. Mentek az autók, jártak az emberek, szántottak a traktorok, kocsmába lehetett menni a pajtikkal ,stb 😊

Ezt editorban nem 2 perc megcsinálni, és így nem is olyan izgalmas felfedezni a szigetet 😞
Sanyix
-> mission editor

I.C.ram
Végignyomtam a Resistancet, és csalódottan vettem észre, hogy nincs olyan bónusz pálya, mint, ami a simában volt, azaz mikor szabadon belehetett járni a szigetet a háború után.
Sanyix
Ígyvan.

dronkZero
Ehh... Csak meg kell vennem, ha játszani akarok vele... 😛

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

I.C.ram
nemtom, nekem ment rendesen a mountolás.
dronkZero
Az vajon miért van, hogy a GOTY kettes és hármas CDjét egyáltalán semmilyen virtuális cuccal sem tudom mountolni?

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

I.C.ram
Áhh mindegy átmentem azon a pályán csíttel 😞
én azon a pályán szétlõttem a bmp-t és ezzel kinyírtam az összes túszt is, de továbbengedett 😊

:: www.airsoft-eger.hu :: www.warfighter.hu ::

Esrohnoil
Meg elvileg ha 5. próbálkozásra sem sikerül egy küldetés, akkor továbbenged a progi, átlépheted a küldit ami nem ment.

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

Sanyix
Asszem shift-(numpad mínusz) endmission így beírva.