Operation Flashpoint
  • Dutch Flander
    Mielőtt még OFP Istennek hinnél (nem hangzik rosszul) tudnod kell, létezik az OFP-ben egy olyan event, hogy "incoming missile". Keveset használtam, de azt tudom hogy használatakor két paramétert ad vissza:
    1. az akire a rakétát kilőtték
    2. az aki a rakétát lőtte
    Hát, ezek után beállítani a "toltény kamerát" olyan nézetbe, hogy lássad amint lassítva becsapódik a közeledő rakéta gyerekjáték (legalább is nekem).
    Ha meg már láttad a MicroFX modomat, akkor tudhatod, hogy ezek az effektek benne vannak a játékban. Minden missön és kampány alkalmazza ezeket mindenfére editálás nélkül. Vagyis a globálissá-tétele elkerülhetetlen.

1 szó, mint 100, beleteszem a következő kiadásba. Nem is lesz rossz. Mondjuk lehet, hogy rakok bele egy "Bullet Switch" szerű kapcsolót, hogy ki-be lehessen kapcsolni, mert uncsi is lehet, ha egyfolytában ez a nézet van bennt. De mondjuk csak akkor jön be, ha Bullet Time van. Na, majd letesztelem.

A sört köszönöm elfogadom, habár nem hinném hogy ténylegesen méltó lennék rá. Én csak az adott lehetőségeket állítom be globálisan, föltúrbózva egy-két extrával. Igazán akkor lennék Isten-Császár, ha mondjuk meg tudnám csinálni, hogy lassításkor a fegyverek hangja is lelassúljon. Már próbálkoztam vele, de külső program nélkül lehetetlen (sajna).

Még valami ötlet?