Reggelire,tízóraira,uzsonnára,vacsorára vagy csak úgy általában mit ettél?Képeket is rakjatok! link : https://picr.de/
-
bfbc2 #12806 70dkg sertéscombot újjnyi vastag csikokra szétcsapkodod.pucolsz vöröshagymát, felaprítod, majd egy lábasba teszel olajat és alágyújtasz.a hagymát üvegesre párolod, utána mehet bele a hús addig forgatod mig megfehéredik a hús kb 2-3 perc.felengeded annyi vízzel amennyi épp ellepi, majd letakarod fedővel +megfűszerezed(só+bors).mikor félig megfőtt a hús kb 40 perc akkor teszel bele 4-5 csemege uborkát(hosszában négyfelé vágva) és 10-15 zöldborsót.összekevered, tető visszarak.vársz 30-40 percet.közben megcsinálod a habarást ami 1 evőkanál liszt1-1,5 dl tejföl plusz egy csokor petrezselyemből felaprított petrezselyemből áll.csomómentesen elkevered a három összetevőt.majd mikor megfőtt a hús tehát lejárt a másodick 40 perc akkor beleöntöd a lábosba, forralod 3-4 percet közben kevered és kész is.ez egy egyszerűbb receptje volt.