Mi volt ebédre?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ez a tegnapi

fasírt,burgonyapüré
eper

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB
AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB
Tükörtojást meg csak folyósan, friss kenyérrel kikenni omnomnom, lehet csinálok is.
tükörtojás nálam mindenféleképp nyerõ, lágyan és keményen egyaránt,de az aranyközépút az igazi 😄
bár az, hogy a banánturmixban mit keres tojás, azt nem tudom... 😄
Meg hát banánturmikban is nyers tojás, meg a tükörtojást is folyósan eszem 😄...
Menza nap 2:

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
a tojás nyersen így összekeverve mehet, felénk is használják ezt
vmi szárnyas leves, talán tyúk vagy kacsa 😄 nem tudom már
sült csülök
krumplipüré
uborkasaláta tejföllel elkeverve
Vasárnapi ebéd: Tipikus húsleves + sült csirke/vegyes köret + gyümölcstorta
Utánakerestem, hogy én vagyok e ilyen debil, de nagyon sokan így csinálják, még a Rákóczi túrósban meg a batyuban is így van 😄
túró-cukor-tojás-citromhéj-vaníliás cukor
Ezt az Öhön szót még sosem hallottam 😄 erre is rá kellett keresnem, nálunk simán Slambuc vagy Krumplistészta, és az csak kint bográcsban jó 😄
On: öcsém kitalálta, hogy szakácsnak akar továbbtanulni így ma õ "fõzött" Ebéd gyümileves, palacsinta (ezt megkavarta volt amibe szalonnát sütött azt ne próbáljátok ki)Vacsi pedig: Öhön (ez meglepõen jól sikerült bár kopogott a szemem mire elkészült)
Ilyen tintahalhoz még nem volt szerencsém, de meglepõen csak jókat hallottam eddig róla, hogy finom. Na majd egyszer.
Inkább egyek egy évben egyszer de az full minõségi legyen.
A budaörsi halpiacon van mindenféle friss hal igaz megkérik rendesen az árát.
The Fishmonger
"Friss halszállítmány minden nap az Adriáról, Északi-tengerrõl, Atlanti-óceánról és az egzotikus tengerekbõl. "
Vagy valami jobb étteremben kell egyszer bepróbálni.
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
#12273 jahm, ez lett az elsõ tarhonyalevesem, elég sárkányos íze lett 😄
#12276 ez de kis rondaság 😄D
-Hawaii pizza
-Barbecue csirke-krumplipüré
-Kukoricás-ananászos csirke- krumpli
Egy HVG-s cikk miatt pedig elkezdõdtek a menza napok nálam ezért
ma: Tarhonyaleves kolbásszal és virslivel, Tejfölös-túrós tészta sült szalonnával 😄
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
Tetejét megkened olivaolajjal majd piros ropogósra kell sütni.
nagyon fullos
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊