Ne legyen nagyobb a képek mérete 1024X768-nál!
-
Hát ez nekem is meglepő. Ezek szerint tőlünk nyugatabbra is divat ez a havonta adok valami morzsát és rakd össze módszer.
Persze érthető, egy japánt, egy németet, nem hoz lázba egy Dacia, vagy Skoda, oda Lambók , Hummerek kellenek, meg F1. Bár szerintem egy Datsun 240Z-vel be tudnák diliztetni őket is.
Az árak tekintetében gondolom azért a feles bukás, mert nem tudnak tőlük megszabadulni, főleg nem "árában". Tudtommal te 1/43-ban nyomulsz főleg. Akkor te is tudod, a gyűjtőknek az egyik legfőbb gondjuk, hova tegyék a gyűjteményüket. Ez gond 1/43-ban, 1/18-ban, de minden egyéb méretarányban. 1/8-at tárolni számomra a rémálom. Nekem is volt 1, azaz 1 db Pocher F40-m. Többször regéltem róla, csak a gond volt vele. A feleségem közben lelkesen bólogat. Ez szerintem érint román, német, japán, magyar, de minden nációjú gyűjtőt. Az igazán komoly és több milliós Amalgam modelleket sem számolatlanul gyűjtögetik szerintem. Feltételezem, aki ilyen prémium 1/8-ra tud áldozni, annak sem az a legfőbb gondja, hogy mennyibe kerül egy-egy modell. Csak szerintem egy milliomos feleség is kiveri a balhét, hogy 6-8 Amalgam helyére lehetne cipőket, meg bundákat is tenni, még egy luxus villában is.
Én a Pocher-t (ahogy crosspet is írta, messze nem Amalgan minőség az sem) nem viccelek, legalább 7-8 éven keresztül árultam (és közben kerülgettem), mire épp hogy csak árában tudtam tőle megszabadulni.