269690
Ne legyen nagyobb a képek mérete 1024X768-nál!
-
crosspeet #268203 Gyönyörű! Minichamps..? -
Voice27 #268202 Sziasztok!
Pénteken érkezett ez az apróság.
-
#268201 Szerintem túlértékelted a fórum oldtimer amerikai autós információkészletét :) -
#268200 Sziasztok, tanács kellene.
Plymouth Fury (Belvedere) - 1958, ismertebb nevén a "Christine".
Én úgy tudom, hogy az Autoworld és a Joy Ride féle elérhető manapság itt-ott.
Mi a különbség a kettő közt? Melyik a jobb, melyik a szebb? A MotorMAx szóba se jöhet!
Melyik az, amelyiknek nem sötét az üvege, JR, vagy AW?
Utoljára szerkesztette: Missa, 2018.01.27. 09:51:09 -
#268199 Na végre egy mecsboksz viszonylag arányos metálfénnyel :) Egész szép kis modell és ügyes a fotós is, hogy a nap besüt a napfénytetőn -
crosspeet #268198 Köszönöm! :) -
#268197 Gratula, gyönyörű darab! Nem hoznak különösebben lázba a Mercik, de ezeknek a nagy kupéknak van valami különös varázsa, abszolút megértelek. -
#268196 Napot!
-
PP993RS #268195 Már régebben, házon belül is elkezdték ezt a színbuzulást, kiadtak valamit jellemzően nem a legsikkesebb színbe, vagy csak simán ezüstbe ami az otto féle megoldásba néha olyan narancsos tud lenni, mint egy igazi autó küszöbrésze... és akkor jött egy faxa szín, de az már asia v. us. edition, más színű dobozba +eurókért... amit letudnak nyomni a user torkán, azt le is fogják, ha meg még örül is akkor mindenki örül, happy end :)
---
Jópár'éve azért fizettél (az 1:1-eknél) hogy színre fújjanak egy tükröt, kilincset, koptatót stb-stb. Most azért kell hogy feketén hagyják emlékszem még mekkora szám volt a defektjavító szett-milyen felára volt, és milyen aranyos volt hogy a nagy kráterbe ott van két doboz, most azért fizetsz ha kell pótkerék, ha netán normális és nem virsli akkor még többet Amire "igény" van........ hamar alkalmazkodnak ;) -
PP993RS #268194 Az a baj hogy autós fejjel gondolkozol, lehet akiken átment a fotó azt hitték valami +szellőzés, de inkább simán fel se tűnt nekik. -
PP993RS #268193 De legalább hátul átlátható -
PP993RS #268192 Meg kell hagyni faxa, (kívülről) az ülés így képről gyenge, mármint olyan műanyag-játékautós, 400ért kaparhattak volna egy kis plüsst a talpról... de persze az simán van olyan fontos mint a modell meg amúgy is bevett hogy a belsejükkel már nem foglalkoznak, úgy is elviszi a sót a külső... -
#268191 ismerem a gazdasági összefüggéseket, ráadásul ez speciál a GT spirit nevén fut, csaképp odaírják a dobozra hogy Kyosho, így aztán 30-40 euróval többért árulhatják.... legalább is szerintük mert én tuti nem adok érte annyit, meg ilyen minőség mellett szemmenyit se :)
ráadásul nem is értem, a Kyo kiadja ezeket a bartel gépeket a kívánatos színekbe (itt épp a pink színbe, hiszen az az igazi szín) utána megkapja a kiadás jogát az Otto (GTs) és kihozzá egy teljesen tájidegen színbe. ki a túró veszi meg pl ezt fehérbe??? -
PP993RS #268190 Kb. ott a hol a minőségellenőrjeiknek, akik valószínű nem is léteznek, elment a pénz azokra a szép QC 1,2,3,4 kártyákra.
Amúgy meg mé'annak nem úgy kell állnia ?
-
#268189 értem én hogy a Barbi seggén hamarabb észre vett volna egy pattanást, de akkor is, Ő profi ez a szakmája, munkája, igen is vegye észre hogy ott nincs rendbe valami
de mondjuk hibázott aki feltette a honlapra is, csak megnézhette volna hogy minden oké a képpel, végül is ez alapján veszi meg a paraszt a terméket, nem??? -
#268188 baromi jól néz ki de bakker, egy F40 pont olyan modell, amit nagyon jól esik felnyitni, ez meg hát ugyebár sealed..... :(( -
PP993RS #268187 -
#268186 BBR Ferrari F40 LM. Egy óra alatt eladták a 99 darabos sorozatot, egyenként 400€-ért.
-
crosspeet #268185 A ck-n az Rwb 964 fekete targa (gts) bal kilincse a videójukon bakker....
Hol van a szemük... -
#268184 A fotóst ne hibáztassuk (csak egy kicsit). Az autómodellek fotózása nem akkora cucc, mint mondjuk Palvin Barbi íves hátsó részének lekapása. A fotós szerintem oda se nézett, valaki egymás után odapakolt 50+ modellt, ő meg csak nyomkodta a gombot. Ennyi fénnyel meg mélységélességgel még élességet se kellett állítania: fixre mindent oszt' mehet.
Az utómunkánál észrevehette volna.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Utoljára szerkesztette: 355, 2018.01.24. 13:41:18 -
#268183 Ha a BBR-eké elállhat, akkor bármié elállhat :) -
#268182 A piac beárazta a Bburago modelleket. Ezt most láttam odaát - dobozos, 1/18-as modellek:
Ferrari Laferrari (Burago Race&Play) vörös. Ára: 7.000 Ft
Ferrari California T (Burago Race&Play) vörös. Ára: 6.000 Ft
Ferrari California T (Burago Race&Play) kék. Ára: 5.000 Ft
Szerintem a Cali-T megéri a normális bolti 11-12eFt-os árát (nem a 14e felettieket), de úgy tűnik, hogy másoknak nem :)
Öté' simán megéri megvenni a kéket, eggyöté' venni hozzá egy palack aeroszolos festéket és átfesteni bármilyenre. A Bubukat egy fogpiszkálóval szét lehet kapni. -
PP993RS #268181 Ne feledd a kyosho special-t is az otto gyártja ;) azért mert más dobozba rakják és 2x annyiba kerül még nem lesz jobb minőségű modell, tehát joga van hogy elálljon
Leírtam már erről a véleményem, ez is csak egy iparág lett, fotósokkal, marketingesekkel, salesekkel stb-stb akiknek egy modellautó ugyanaz mint egy liter laktózmentes tej vagy egy alakformálós eper ízű por, el kell adni azt csókolom.
Ki bírja amúgy ezt követni, 2hetente jelennek meg új rezsin gyártók, néha olyan árakkal hogy lezsibbad a szemem ............. jellemzően ami €-ban kétszámjegyű az gyenge is, no persze a "drágán sz.r" az mindig mókásabb. -
#268180 az hogy az Otto, meg néha a Gtspirit gépek szélvédői eleresztődnek, arról már hallottunk, tapasztaltuk, de hogy egy kereskedői oldalon a promóképeken (ahol elvileg a legszebb arcát kéne prezentálni) tolják ezt a pofánkba, az már azért fura egy kicsit
a fotós nem kérdezte meg, hogy "gyerekek nincs egy másik modell, mert ez épp szét akar esni?"
és akkor még van képük aláírni hogy :"Kyosho-Special" és 140 euró!!!!!!!!
-
#268179 gratulálok fincsi darab -
crosspeet #268178 Szia!
Köszi :)
Csak forog, de nem kormányzós!
Ami ilyen felállású (fém de nyithatatlan) és kormányozhatóm, az pl az 1:12-es Minichamps 930 turbóm!
-
PP993RS #268177 Mutatós... ;) ezeknek a kereke kormányozható ? -
crosspeet #268176 "csak" a falon kapott helyet, de kapott! :D
-
crosspeet #268175 Estét!
Nálam egy ilyen parkolt be ma..
És bár ez gyönyörű 4ajtós sedanba (pl a Revell) , sőt, a Bos qrva drága és ritka zöld kombija is brutál odavág, csak kétajtós (illetve hátsókerekes) gyűjtési irány miatt, mégis csak be tudtam csalni ezt a kópét a gyűjtimbe! :D
Fém, de nyithatatlan Norev W123 280ce
-
#268174 1:18 Ferrari 410 Superamerica bemutató
1:18 LandCruiser bemutató
A cikkek németül vannak, de akár a képek miatt is érdemes megnézni akit érdekel. -
#268173 Gratula, igazán ikonikus darab! Kár hogy mint modellautó, kicsit elnagyolt. -
#268172 Igen, elég szomorú, hogy leginkább a C oszlopból (a benne lévő ablakocskábal együtt) és a csomagtartó hosszából lehet valamennyire elkülöníteni őket. Talán majd változik valami az elkövetkezendő években. -
#268171 Üdv mindenkinek.
Lett egy ilyenem.
-
IPPeter82 #268170 Így hogy nincs viszonyítási alap, jól kijön milyen egyen az összes Audi, az első képről simán elmegy bárminek... oké az A8 azért nagyobb/szélesebb forma, de simán lehet A6, A4 v. A3 szedán ;) -
#268169 GMP Ferrari 512S Sunoco, festett mintadarab. Nem olyan rossz, már csak az eltévesztett színt kéne vörösre cserélni :)
via diecastsociety.com
-
#268168 Estét!
-
#268167 Nem a Ford Pinto volt ez az "öngyilkos" autó? -
PP993RS #268166 És akkor egy klasszikus... -
#268165 "...a 27 tűz általi halál nem indokolja a visszarendelést..."
Remek. Abban bízom, hogy ezt manapság már nem lehet megtenni. A Takata-botrányban asszem 21 haláleset történt, de a visszahívás elrendelésekor még a feléről se tudtak. És a Ford nem halt volna bele a visszahívásba, míg a Takatának tutira vége van. -
#268164 Annak idején, amikor még nem sárgák, hanem digók voltak (polkorrektség rulez), a Bburago is tudott ilyet. A Ferrari 1999-ben bejelentette a 360-ast, én meg nem sokkal később San Marinóban kolbászoltam, ahol már ott voltak a boltokban a Bubu 360-asok. Az 1/1-es még a helyi szalonban sem volt, nemhogy az utcákon. Vettem is egy Bubut gyorsan. A mai napig megvan, de nem a vitrinben (ott egy Elite áll), mert a futóműve már rég összerogyott és úgy dőlnek a kerekei, mint egy Liberty Walké