Ne legyen nagyobb a képek mérete 1024X768-nál!
-
Nekem az összes Chargerem (kivéve a Bullit, az GL, de alapjaiban ERTL_AW Authentics) AutoWorld. Nincs sok kifogásom ellenük, de nincs is összehasonlítási alapom, hogy az ERTL Authentics-ek milyenek lehetnek. Bár nyáron vettem egy ERTL Authentics Chevy Impala-t (köszi Mikeman), az azért egy nagyon, de nagyon szép, precíz modell. OK, nem letekerhető az ablak, nem feltétlenül acél a laprugó kötege, de ettől eltekintve simán hoz egy GMP szintet:
Szóval ha ilyen szintű egy ERTL Au. Dodge Charger, akkor sajnálom, hogy "csak" AW-m vannak.
Őszintén a kéket csak akkor cserélném, ha sikerülne a három kedvenc színváltozatom valamelyikét beszerezni.
Ezek sorrendben, a Pink Panther, annak ellenére, hogy anno amikor tudtam volna szerezni (és egy ugyan ilyen színű Challenger T/A-t), az asszony komoly arc kifejezéssel mondta, hogy nem engedi a vitrinbe tenni, sőt, esetleg ki is vágja a 10.-ről. Most már bánom, mert szerintem a páromat is meg tudtam győzni a pénzbeli értékéről. Manapság, ha ilyen feltűnik, horribilis áron szerezhető be.
A másik kívánatos színváltozat a Plum Crazy, ha lehet fekete vinil tetővel, bár van fullos Plum Crazy is. Amúgy itthon a női szekció részéről ez is eleinte, a "repül a 10.-ről" kategória volt
A harmadik esélyes a Piros, fekete viniles lenne, de ezt évekkel ezelőtt láttam az ebay-n, de majd 100ezer körüli áron
Na most, ha bármelyikről tudsz, értelmes áron, szólj! Én megveszem és a kéket eladom neked. Bár van egy gyanúm, hogy te sem szólnál, hanem megvennéd. És jól is tennéd!