269690
Ne legyen nagyobb a képek mérete 1024X768-nál!
  • 355
    'estét! Vagy 'reggelt! Vagy mit! És boldog karácsonyt!

CMF 1/18 Ferrari 410 Superamerica Scaglietti Coupe, 160€ környékén van az ára. Érdekelne valakit? Összeállhatnánk, nagykerből meg tudnám rendelni jobb áron.

• crosspeet
    Cseréljük el a sorszámot..! :)
    Kell a 14-es! :)
    Valahol olasvastam h a talpazat fa, furcsa is tapintásra, de így már értem miért olyan súlyos minőségi az érzet. Képekről azt hittem, hogy valami gagyi műanyag.. Pozitív csalódás.
  • crosspeet
    Köszönöm! :)
    Élőben az a bronz inkább (metál) barna, sőt, nagyon sötét barna!
  • bulba
    Szép összeállítás, gratula!
    A Bömös nagyon dögös és a bronz Porsche is nagyon megkapó
  • bulba
    Estét!

• mikeman
    nekem ez a GTS modell a legritkább a maga 350 db-jával
    a legkisebb sorszámú gépem az AA Lambo Countach 25th amely a 10. sorszámot viseli, és van egy 11. sorszámú, ami egy GTS Porsche 356b
    ez a 991 Turbo S ami nekem van a 14. sorszámot viselni
    szóval cél egy 10-en belüli sorszám :)
  • mikeman
    hát erről beszéltem
    nem mondanám szépnek ezt a kocsit, a motorjáról se tudunk semmit, ha van egyáltalán
    az egyetlen érdekes ebben a gépben a kaszni és annak anyaga
    ha ezt nem lehet lemodellezni akkor mi értelme az egésznek? semmi :)
  • 355
    Na megnézném én magamnak azt a modellgyártót, aki ezt megcsinálja BÁRMIBŐL :)

• Zephyr Retiring
    Azért az én gyűjteményem közelébe sem ér sem szépségre, sem pedig nagyságra a tiédhez, vagy jó pár itteni igazi gyűjtőhöz képest..
    #268000 alattiakból egyetlen darabom sincs már meg.
    Viszont, így több hely szabadult fel az 1:18-as autómodelleknek, amiket ezután veszek majd
  • crosspeet
    A (számomra) igazán komolyak azért maradtak.. ;)
  • PP993RS
    Azért az se mindegy mit adsz el ;)

Pont nemrég küldött át egy listát egyik ismi, árul valaki bbr, cmc modelleket, nagyon nem mélyültem bele, de ott is "csak" 10-15db eladó modell volt.
  • crosspeet
    Az egyik legritkább modellem csupán 150db-os limit, a legfaszányosabb sorszámú verdám a 013-as! :D
    (egy másik Porsche)
    Viszont nagyot csalódtam pozitív értelemben a Gts vitrinjében, nagyon komoly súlya van, igazi minőségi darabnak tűnik, annak ellenére, hogy nem bőrözött. Megérte így féláron.. :)
  • crosspeet
    Le is mosom róla.. :D
    Köszönöm! ;)
    316. a 350-ből. A tiéd sorszáma?
  • mikeman
    ezt a Gina-t láttam élőben Münchenbe, elég érdekes jármű
    de így modell szintjén,nekem azért vannak ellenérzéseim
    az igazi egy valami spéci vászon borítású kasznival rendelkezik, ez a lényege az egész koncepciónak, namost ha ez a modell műgyanta, akkor pont az értelmét lopták el ... szerintem

• mikeman
    ááá csík van az oldalán... vacak :))))
    gratulálok hozzá
    nálam a piros testvére pihen
    jobb híján más képével ékeskedve:
  • crosspeet
    Több százaaat..??? Az igen.. :O
    De nálam is szokott lenni eladás, bár nálam idén max 5-10 ha lehetett..
    Igaz ami igaz, jóval több jött idén, mint amennyi ment..
  • Zephyr Retiring
    Lópikulát :)

Már megint nem logikusan gondolkodsz..de segítek kicsit..
    ha eladtam az elmúlt évben több mint száz autómodellt (és ez így is van), te meg egyet sem, akkor kinél jut több hely az új autómodelleknek? :)
  • crosspeet
    Ááá... Nagyon sok még itt a hely!!! :D
  • Zephyr Retiring
    Időben, csak sajnos megint rossz címre..

Talán lassan már ideje lenne az új címem megírni az északi sarkra a Télapónak vagy a Jézuskának, vagy bánom is én kinek, hogy jövőre már inkább az én fám alá hozzon ilyen szépségeket :)

Nálad már így is több van, mint ami elfér :D
  • crosspeet
    A fa alá az egyik még éppen időben érkezett! :)

• 355
    BBR 1/18 2016 BMW Mille Miglia Concept, kb. 300€. Limit: 200.

BBR 1/18 2009 BMW Gina Concept, kb. 300€ ez is. Limit: 400.

• 355
    Néha jó egy márkához ragaszkodni, néha elég szar dolog. Most épp szar, mert valaki ül a diecast jogokon (Bburago), de nem ad ki semmit. Mit lehet tenni? A seggemet földhöz verni, hogy évi 2-3 resin belefér. Havi 1-2 Bubunak azért jobban örülnék.

Ha gondolod, ismerek olyan kínai gyártót, aki nem kérdez semmit, hanem tokkal-vonóval legyártja neked a modellt. Sok esetben műszaki rajzot se kér, beszerzi magának. Csak aztán ne sírjon a szád, ha a magyar-tibeti határon valakinek szemet szúr a szállítmány és 500 modelledet hamisítványként beolvasztják

Azt kapcsolatokon át a BBR és az MR is bevállalja, hogy egy modellt legyárt neked 20-50 darabban olyan színben, amilyenben akarod. A zsét előre kérik és vállalják, hogy másnak nem adnak olyan kombót. Viszont nem adhatod el sajátodként, viselnie kell a gyári logót, gondolom így kapták a jogot.
  • PP993RS
    De legalább látod a fényt az alagút végén, még ha az egy jól felszerelt (új)kisautó árába is kerül :)

A "minden-jöhetbe" az a szép, hogy soha nem érsz a végére, mert mindig lesz valami ami bevonz egy másikat... v. kettőt.

Én gyárat nem alapítanék, az túl macera, inkább egy manufaktúrát, egy garázsba simán lehetne tolni a rezsineket, egy ideális világban végtelen szabadidővel akár még én is csinálgatnám :) az otto legyárt sztem bármit, ha nem az ő nevük van az alján és nem kell a jogi procedúrákkal bajlódni... rendelnék x-db akármit-szétszerelve-fényezés nélkül, amihez szintén bármilyen kittet legyártanak, egy felniszett, valami lehetetlen szín és kész.

Az rwb+lwb autókért pont megőrülnek az emberek, bármiből-bármilyen akár kitalált verziót kilehet nyomni, rárakod egy bőr v. karbonfóliás talpra, egy plakett hogy limitált, vitrin+doboz és simán 4-500€... azt az egész bő a feléből megáll.... ha még az élvezeti faktor is megvan hogy ilyenekkel ütöd el az időt akkor egész jó móka lehet :) no persze pénzt csak pénzből lehet... bele kéne rakni nem keveset, de ha 1-2 párhónap alatt a dupláját kiszeded azért az nem rossz... utána már csak a csengőt kell leszerelni, hogy ne tudjon rádszállni a hivatal merthogy itthon valakinek előbb-utóbb -de inkább előbb- szemet szúrna az is holt ziher.
  • 355
    Egyszer úgy egy éve valami nyavaja ágynak döntött (és nem az asszony volt az) és unalmamban a carmodel.com-on összedobáltam a kosárba, ami Ferrari és nincs meg. Persze 90% rezsó volt. A vége kb. 50-60 modell volt, kicsivel 13.000€ feletti összegért. A dolog nem emészt különösebben, de azért rajta van a "Tennivalók lottónyeremény esetére" listámon Közvetlenül a "Saját modellgyár alapítása" pont előtt.
  • PP993RS
    És ez még csak nem is közhely... simán milliomosnak kell lenni ha felakar ülni az ember a rezsin -gyors-vonatra.

A "bonyolult" gyártási technológiának hála gyakorlatilag annyi modellt hoznak ki amennyit akarnak, +hetente bukkan fel új gyártó, 4-5-600 eurókért... és elviszik őket.............

• 355
    Nyerni kéne a lottón, mer' a havi fixből nem tudok hetente beállni a sorba egy resin újdonságért (fémből meg nincs új Ferka, és még csak nem is fix a fix). Most is kihozza a BBR 430€-ért az 1958-as Ferrari 250 TDF 24H Le Mans-t 300db-ban. Megjön a bejelentés 11:50-kor, és 12:25-kor már csak 12db van belőle...

• crosspeet
    A Cult Singer 500db-os,
    GTS 991 Turbo S 350db,
    Barna 1:12-es Porke pedig 150db limites.
  • crosspeet
    A Spark drága nagyon, és nem jobb egy Gts-nél..
  • crosspeet
    Az uccsó kép véletlen volt, azt csak szetetném.. :D majd ha kiadja a GtSpirit, eccer... :)
  • crosspeet
    Illetve nem rémlik h tettem róluk fel képet ide, jött egy fehér Aa Porsche 944 illetve egy Autoart kék Porsche 928! :)
  • crosspeet
    Némileg időhiányban szenvedek, és bár érkeznek hozzám is modellek, fényképezni már nem nagyon van időm mostanság.. Ezek is plagizált képek, de gondoltam csak megmutatom mik jöttek ill. jönnek, érkezőben a fa alá! :)

• crosspeet
    Jajjj... :)
  • 355
    'napot!

Nem gyári, de csúnya :)

• 355
    Mélyre ásva a Google-ben akad egy pár SW 8.32. Van egy ezüst, ez volt Agnielli-é. Van még a sötétkék, amit a derékba tört vörösből építettek, és akad fekete és egy English Racing zöld is. Persze simán lehet, hogy csak Agnielli-é eredeti, a többi umbau. Nem olyan nehéz egy ilyet eldobni egy kanyarban, oszt már meg is van a donor.
  • Missa
    Persze, én is tudok 8.32 SW-ről. Hollandiában valahol csináltak egy totálkáros limuzinból, és egy SW kasztniból. De ezek valljuk be, nem "hivatalos", gyári dolgok.
  • PP993RS
    Volt is meg nem is 8.32 kombiba, Agnellinek lett egy darab legyártva, ami tudtommal most a Lanciánál pihen.
  • 355
    'napot!

Ha van itt még valaki, aki Ferrari gyűjtő és nem lepte meg magát karácsonyra valamivel, itt a ritka lehetőség. Úgy értem: QURVÁRA RITKA. A Little Bolide árul egy UT Ferrari 355 Challenge-et.

Ez a legritkább kiadás, egy gyári Challenge modell, a vörös GTS-nél és úgy am-block minden UT-nél ritkább. Az ára 119€, ami egészen baráti. Az ebay-en van pár UT 355 Challenge, de azok simán átmatricázott GTB-k. A Little Bolide-é viszont az egyetlen gyári kiadás. Ha jól tudom.
    Utoljára szerkesztette: 355, 2017.12.16. 18:59:03
  • Missa
    Ez szép! Nagyon tetszettek ezek a Lancia-k annak idején. Főleg a limuzin változat, a 8.32-s Ferrari motorral. Bár úgy tudom az SW csak maximum V6 (Alfa Romeo?) motorral készült.
  • bulba
    Estét! Nagy kuffer a karácsonyi vásárláshoz :)

• Zephyr Retiring
    Konrétan nem tudom, már nem emlékszem..
    Igen, a java bburago, meg volt egy tizenvalahány rendőrautó amit országoknént adtak ki. Kanadából is hoztam egy fekete-fehér városi rendőrautót meg egy manapság is használatos sárga iskolabusz modellt :)
    Ők nem szerepelnek a képeken, de majd intézkedem jövő nyáron.

Lövök majd pár alvázfotót is, úgy látom az igen ritkán van itt megörökítve :)