Ne legyen nagyobb a képek mérete 1024X768-nál!
-
PP993RS #267662 Leírtam én mindent :) Tisztába vagyok az igényeimmel, csak nincs annak megfelelő autó a piacon... Egy ferdeszeműek által gyártott, Civic-Auris-i30---kinek hogy tetszik... nagyságú autót keresek, erős szívómotorral (ami nincs) de az se érdekel ha kisebb a bódé, mert -egyelőre- a fővárosban lenne használva.
Dízel, automata és többnyire a turbó is kizárva, nem akarok felesleges bombákat magam alá, és nem is érdekelnek a "bezzeg az enyém már 6x megkerülte a Földet és semmi baja..." monológok, (ezt most nem rád értem) mivel sokáig megtartanám. (a mostani autóm is 10+éve nálam van, és marad is) Hűséges típus vagyok :) az autó az egyik legrosszabb üzlet, csak akkor érdemes újat venni ha sokáig megtartod, feltételezve persze hogy nem talicskázza az ember a pénzt. Nekem amúgy nem munka a váltogatás, szóval ez annyira nem zavar, kényelmes az automata ez tény, de nálam több a hátránya mint az előnye.
Az lényegtelen hogy a kormányról, váltógombról (Ford) kapcsolgatsz, a legtöbb magától elkapcsol, akkor mi értelme ? Full baromság. Az I40-es automatája "kézi módban" nem vált el, ha pirosba pörgeted-akkor pirosba pörgeted, ha visszanyomsz kettőt akkor visszadob kettőt. Én ezt így gondolnám, persze értem hogy inkább hülye biztosnak kell lennie...
Nem olvastad figyelmesen a kisregényem :) az MPS-t teljesen más összefüggésben hoztam elő ;) és pont a Mazdára írtam hogy nekem nem ;)