Ne legyen nagyobb a képek mérete 1024X768-nál!
  • PP993RS
    Nem szívesen vennék turbós motort... nyilván ha beülsz egy új autóba és megy mint a barom az jó... de sajna nem megy a ledobom pár év múlva sztori... ha így lenne engem se érdekelne. Persze az is necc hogy most már nem hagynak más lehetőséget, sőt lefelé reszelik azokat is, háromhengeres wartburg hangú vackok, a mai extrém-kihegyezett fogyasztói társadalomba.... hát nem tudom..... Hosszútávon a turbó egy góc, akárcsak az automata váltó.

Nekem méretre egy Civic sztori simán elég, pláne ebbe a tetű városba, minél kisebb annál jobb, aki ment már 6kört a tömb körül mert pár centin múlt egy parkolás az tudja miről beszélek... viszont a Civicet nem tudom hová tenni, egy katyvasz az egész, még egy Jazz-t is szívesebben vennék, bár annak a 6-os kézi váltója nem tetszik... szuper a kapcsolás meg minden de nem elég határozott a rüki elválasztása, tudom van akinek ez apróság, de erre pl. pont ugrok, nem szeretném ha egy gyors parkolásnál előre ugorjon az autó....

Abból mondjuk pont jön egy erősebb szívóbenzines, hátha odafigyelnek majd erre.